Video Ads from other companies
Reviews and questions for company Hexalab
Write a review Ask a question
Customer Reviews and Questions
Reviews (4)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review Ask a question
Reviews
Reviews (4)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review Ask a question
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a review requires valid e-mail address.

Reviews (4)
Questions (2)
Write a review
19.08.2011.

5
Zadovoljan korisnik
Prvo sam mislila da su mi izdali pogrešan rezultat, posle njihovog objašnjenja sam i dalje bila skeptična. Naime, uradila sam test na koksaki u Hexalabu. U tom testu postoje dve frakcije, jedna pokazuje da li u organizmu postoje ostaci antitela virusa koksaki, a druga pokazuje da li je virus aktivan. Kod njih mi je pokazalo da imam ostatke antitela i pokazalo mi je da sam u sivoj zoni, tj. da se virus smiruje ili tek napada organizam. Doktor mi je rekao da ponovim test ali na Torlaku. Ono što mi nije rekao je da ne mogu da se porede ova dva testa. Na Torlaku rade tipizaciju virusa koksaki-vrstu a u Hexalabu prisustvo virusa. Na Torlaku mi izdaju da ne mogu da utvrde tip koksakija zato što nije aktivan.
Odnesem nalaz doktoru i on osuje drvlje i kamenje po Hexalabu i kaze da je sve u redu sto se tiče koksakija.
Posle ovoga sam nazvala Hexalab da reklamiram, bila sam besna i nimalo prijatna. Sa druge strane je bila zamenica direktora, čini mi se. Prvo me je smirila, objasnila u čemu može da bude problem. Uradili su mi ponovo test na koksaki iz seruma koji su sačuvali koji je dao isti rezultat, takodje ponovo su mi izvadili krv a taj test je pokazao da virus nije aktivan. Ovo su sve uradili o svom trosšku. Na kraju su preostali serum od prvog vađenja poslali na Torlak gde sam dobila tačan tip koksakija. Ovim želim da se zahvalim zaposlenima u Hexalabu na velikoj profesionalnosti i da im se izvinim zbog mog bahatog ponašanja.
15.08.2011.

5
Visok nivo profesionalnosti
Veoma pozitivno iskustvo sa "Hexalab" laboratorijom. Ljubazno osoblje, malo se čeka, brzo su gotovi rezultati. Dolaze i na kućnu adresu.
21.04.2005.

5
Bravo samo napred!
Ovim putem bih javno pohvalio profesionalnost, kvalitet i pouzdanost usluga koje pruza ova biohemijska laboratorija. Potpis: Zadovoljna musterija
06.12.2002.

5
veoma profesionalno...
veoma profesionalno,korektno i brzo.cene OK.
Questions (2)
Ask a question
09.11.2012.

Question: Hitno
Treba da uradim eho trbuha i po mogućstvu i PCR za FII 20210A..? Koliko to košta i da li se zakazuje i koliko se čekaju rezultati..?
04.08.2011.

Question: Pitanje
Poštovani, interesuje me da li bih mogla u vašim laboratorijama da se obučim za PCR? I ako postoji mogućnost obuke koja je cena? Ako ne postoji mogućnost kod vas da li bi mogli da mi preporučite gde bih mogla to da ostvarim? Unapred zahvalna!
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a comment requires valid e-mail address.