Video Ads
Reviews and questions for company OMV Srbija
Write a review Ask a question
Customer Reviews and Questions
Reviews (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(2)
Write a review Ask a question
Reviews
Reviews (4)
(2)
(0)
(0)
(0)
(2)
Write a review Ask a question
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a review requires valid e-mail address.

Reviews (4)
Questions (4)
Write a review
19.04.2010.

5
Auto-perionica
Najbolje četke za automatsko pranje u Beogradu.Program br.5 je izvrstan.Savršeno voskiranje.Štitilo mi je auto od jeseni do proleća.
02.10.2004.

5
ljubaznost menadzmenta
Ovom priliko bih zeleo da se zahvalim menadzeru benziske pumpe(kome na zalost ne znam ime) na cukarickoj padini, na punom razumevanju i ljubaznosti prilikom reklamacije koju sam imao.
24.04.2014.

Popis
Imam lose iskustvo sa vasom pumpom u Požarevcu, tj. sa radnicima te pumpe. Popis na pumpi rade od 23h do 00-30 i pumpa je zatvorena u tom periodu svako veče. Da li tu može nešto da se preduzme? Hvala unapred.
05.01.2011.

1
Mapa benzinskih pumpi
Imam primedbu na vasu web stranicu zašto nema mapa vaših pumpa u Srbiji.....I da hoću da sipam gorivo kod vas na auto putu gde da vas nađem???
23.03.2013.

Mape za OMV u Srbiji
Slažem se sa Petković Miodragom.
Mora postojati mapa vaših pumpi u Srbiji.
20.11.2013.

primedba
18.11.2013.g., 02.00h , pumpa OMV-Konarevo (Kraljevo), nasuo sam rezervoar goriva. Ja ,supruga i sin popili kafu i jeli sendvice. Pri odlasku mi se pojavio problem sa "paljenjem" automobila. 50 minuta smo cekali da nam neko , bilo ko pomogne da resimo problem. Na kraju su naisli neki moji sugradjani sa putnickim automobilom i pomogli mi da konacno napustim pumpu u ranim jutarnjim satima.
Radnici na pumpi (dve zene i jedan momak) ne da nisu nista ucinili da nam pomognu ("u nevolji ") nego nisu ni pokusali. Bledo i nezainteresovano su nas iz toplog prostora,kroz staklo, zevajuci i protezuci se posmatrali. Ni jedan jedini gest , makar sazaljenja , da ne pominjem gostoljubivost nisu ispoljili. Uz to su se svesrdno potrudili da mi jos i prodaju kablove za paljenje
akumulatora. Naravno morao sam da ih kupim. Sta bih da nisam imao novca?
Neka im sluzi na cast a ja im ipak ne zelim da se bilo kada nadju u situaciji u kojoj smo se nasli ja i moja porodica.
Naravno, i dalje cu sipati gorivo na vasim pupmama, na ovoj doduse ne. Bilo bi dobro da malo vise povedete racuna o tome koga uposljavate i kako se ti upusljeni ponasaju.
S postovanjem Sacic dr Sead
Questions (4)
Ask a question
19.11.2014.

Question: Ponuda/Novi Sad
Da li ste zainteresovani za brendiranje firme, imam benzinsku pumpu na odlicnoj lokaciji u Novom sadu, molim kratak sastanak, spostovanjem , lep pozdrav.
28.01.2014.

Question: Pumpa u zakup
Drago mi je da sam pogledao vaše pume i dobro izgedaju zani ma me poslovanje odredjenih pumpi koje bi bile u zakup i da li je moguce ? Zivim u Tunisu ako je moguce da da dobijem odgovor.
06.12.2012.

Question: Pitanje
Da li je OMV je partnerska firme Lyoness-a,
ako je partnerska firma kako de platiti sa karticom Lyoness-a.
Hvala Vam.
16.06.2005.

Question: sanitetski materijal
POSTOVANI, UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI ZA NABAVKU SANITETSKOG MATERIJALA TOSAME I RCKOG SANTE PROGRAMA, FARMALEK BEOGRAD NUDI KVALITETAN ASORTIMAN, POVOLJNE CENE I USLOVE PRODAJE. OCEKUJEMO VAS
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a comment requires valid e-mail address.