Video Ads from other companies
Reviews and questions for company Ortopedija MC
Write a review Ask a question
Customer Reviews and Questions
Reviews (1)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review Ask a question
Reviews
Reviews (1)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Write a review Ask a question
Write a review
Fields marked red are not properly filled!
Ask a question
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a review requires valid e-mail address.

Reviews (1)
Questions (5)
Write a review
08.06.2008.

5
Preko 20 godina zadovoljstva
Tačnu godinu mog upoznavanja sa firmom MC i njenim vlasnikom gospodinom Cvetkovićem precizno se ne mogu setiti,ali preko dobrih 20 godina sigurno jeste.Svojevremeno,do ratnih zbivanja na ovim prostorima, MC i Mile Cvetković servisirali su i održavali ortopedska pomagala,prvenstveno elektromotorna kolica za Zavod distrofičara Banja Luka,naravno preko tadašnjeg "socijalnog".Ratna i posleratna zbivanja saradnju na tom nivou su prekinula,ali lični kontakt izmedju moje supruge Zagorke Hrstić,mene i gospodina Cvetkovića nikada nije prekinuta.Banja Luka je sticajem okolnosti ostala bez ozbiljnog servisa za el.motorna kolica a život,kao neminovnost,ne priznaje administrativne,birokratske i druge zabrane i uskračivanja prava invalidnim licima.Shvativši kompleksnost situecije,probleme sa platnim prometom izmedju država,firma MC,a prvenstveno gospodin Cvetković nikada nisu pravili pitanje plačanja njihovih usluga.Pre svega ,čak i po cenu da nikada usluga ne bude plačena od strane Fondova zdravstvenih osiguranja,izvršili bi servis i opravku i to u najkraćem mogućem roku,čak i za jedan dan.U nekoliko navrata,noću bih krenuo za Beograd,dovezao kolica na sevis do početka radnog vremena,momci bi obavili kompletan servis i opravku i u poslepodnevim časovima ja bih bio na povratku u Banja Luku.Iza toga, podjednak trud bismo uložili i MC ortopedija i mi kao korisnici,da "birokratiji" dokazujemo.molimo i izborimo sredstva da se uradjeno i plati.Takav entuzijazam,briga prvenstveno za potrebe hendikepirane osobe,ljubaznost....maže se tako nabrojati još mnogo epiteta.retko se sreću.S poštovanje Zagorka i Pero Hrstić,Banja Luka
Questions (5)
Ask a question
18.02.2014.

Question: El. kolica Brezzy P-300
Kako mogu da dodjem u kontakt sa serviserom ( mislim e-mail adresa) da bih mu postavio par pitanja. Moram da koristim e-mail jer ne govorim zbog šloga.
15.02.2014.

Question: El.kolica Brezzy P-300
Postovani ja imam el. kolica Brezzy P-300 , posto ste mi napisali da imaju svog predstavnika i u Novom Sadu, oni su mi dgovorili da nikada nisu uvezli tal tip kolica. Pošto imate servisera u Novom Sadu da li bi on mogao da dosje da pregleda kolica?
18.02.2014.

Answer: Odgovor
Poštovani,
U Novom Sadu imamo samo prodavnicu a servis se nalazi u Beogradu.
03.05.2013.

Question: Denis braun ortoza
Da li izradjujete denis braun ortoze?
29.03.2013.

Question: Pitanje
Potrebna mi je hemipareza za desnu nogu da li imate u ponudi?
29.03.2013.

Answer: Pomagalo za hemiparezu
Hemipareza je dijagnoza, pretpostavljam da Vam je potreban peronalni podizač za stopalo. U ponudi imamo takvo pomagalo, javite se da se dogovorimo.
10.01.2013.

Question: Štake
Otac mi već duži niz godina koristi štake. Kako i gde da nabavim nove gumene nastavke jer su postojeći skroz izlizani? Hvala unapred.
10.01.2013.

Answer: Gume za štake
Milane,

Ako pod gumenim nastavcima mislite na gumene stopice, u našoj ponudi postoje u dve veličine. Pozovite neku od nasih prodavnica. Pozdrav
Fields marked red are not properly filled!
Publishing a comment requires valid e-mail address.