PreporukePreporuke


Pre kupovine pročitajte mišljenja drugih potrošača o firmama čije proizvode ili usluge tražite. Takođe, napišite i Vi svoju preporuku za bilo koju firmu čije ste proizvode i usluge koristili kako bi i drugi potrošači saznali vaše mišljenje.

Podelite svoje mišljenje sa drugima, napišite svoju preporuku!

Ukoliko imate iskustva sa radom neke firme i želite to da podelite sa drugima, “preporuke“ Vam omogućavaju da Vaša poruka veoma brzo stigne do onih kojima je najpotrebnija - potrošačima. Pišite preporuke! Jednostavno je:Imate firmu? Iskoristite snagu preporuka!

Zadovoljni klijenti su najbolja reklama pa zašto to ne iskoristiti? Preuzmite link sa profila svoje firme i postavite ga na vidljivo mesto na svom sajtu kako biste animirali klijente da pišu preporuke za Vašu firmu. Link koji postavite na sajt upućuje Vaše klijente direktno na stranicu za pisanje preporuka (za Vašu firmu) a napisana preporuka će se videti na samom profilu.


Preuzimanjem linka za preporuke i animiranjem postojećih klijenata da preporučuju Vašu firmu drugima, omogućavate stotinama hiljada potrošača da „iz prve ruke“ saznaju šta drugi misle o Vašem radu.