Video Oglasi
Preporuke i pitanja za firmu Ambasada Velike Britanije
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(2)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (2)
(0)
(0)
(0)
(0)
(2)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

Preporuke (2)
Pitanja (15)
Napišite preporuku
13.06.2013.

problem sa vizom
Kao član Evropske urološke asocijacije i član evropske asocijacije za humanu reprodukciju aplicirao sam tip vize members of international organisations, nisu mi uzeli dokumente sa kojima potvrđujem svoj identitet. U Londonu od 07.07.2013 do 10.07.2013 održava se evropski kongres humane reprodukcije(ESHRE) na kome sam pozvan da učestvujem i imam urednu dokumentaciju ali ljudi iz agencije za vize nisu mi primili dokumente a sada mislim da je kasno da ponovno apliciram za vizu. Prim Dr SCI med Dimitrovski Antonio, urolog-androlog klinički centar Kragujevac
27.06.2012.

Visa application
Poštovani,
predao sam zahtjev za dobijanje turističke vize za UK 14. juna i još uvijek čekam odgovor! vizu sam unaprijed platio on line kreditnom karticom jer nije bilo druge mogućnosti. Pošto plaćam za tu uslugu očekujem i bržu i efikasniju uslugu. U VAC-u su mi rekli da mogu da ubrzaju proceduru ako uplatim još 10900 dinara (skoro 100 evra)! To je vrlo neprofesionalno! Znam da je svrha ovih viza da se što manje srpskih državljana odluči za putovanje u UK, ali ima i onih koji STVARNO žele da vide London. Sa žaljenjem moram da konstatujem da mi je ovo, najvjerovatnije, prvi i poslednji put da apliciram za Britansku vizu!
Svoj novac trošiću tamo gdje me više poštuju!

S poštovanjem,
Goran Kavaja
Dipl. Prostorni planer
Beograd, Luke Vojvodića 75
Pitanja (15)
Postavite pitanje
30.01.2016.

Pitanje: Sektor zivinarstva Velike britanije
Prihvatila bih posao u zivinarstvu, imam eu pasos, da li mi mozete pomoci da dodjem do tog posla,hvala
09.05.2014.

Pitanje: Viza za odlazak u UK, London
Ljubazno Vas molim da mi odgovorite, koja su dokumenta potrebna za dobijanje vize i koliko se čeka kao i koja je cena. Potrebno je da idem poslovno u London, a plan puta mogu napraviti tek po dobitku vize.
Srdačan pozdrav!
12.11.2013.

Pitanje: Dijana
Sta mi je potrebno za dete od 14god, da bi mogao da putuje u Englesku, s tim sto ima srpski pasos i spansku vizu????? Zivimo u Spaniji... Unapred hvala.
05.11.2013.

Pitanje: Turisticko putovanje
Hello, what do I need paper to tourist went to 7 days to London? Thank you in advance.
02.09.2013.

Pitanje: Pasos
Dobar dan!
moje ime je Ana Tripalo. moje dete je rodjeno u Londonu i ima britanski pasos. Zanima me da li on moze imati i svedski i srpski pasos pored britanskog jer ja sam srpkinja a otac je svedjanin.
Hvala, pozdrav!
28.05.2013.

Pitanje: Viza za Gibraltar da li je potrebna, ako imam britansku multi turisticku vizu na 5 godina
Molim vas da mi kazete da li mi je potrebna viza za Gibraltar, ukoliko posedujem britansku multi vizu sa vise ulazaka od 5 godina.
Hvala
12.04.2013.

Pitanje: Novi izvod iz knjige umrlih u Londonu
Potreban mi je novi izvod iz knjige umrlih iz 1992. god. zvog ostavinske rasprave u Hrvatskoj. Da li to mogu dobiti kod vas u ambasadi. Unapred zahvalna.
26.11.2012.

Pitanje: Pomoć
Interesuje me posto me drugar zove da dodjem kod njega u Nottingham, verovatno mi treba viza. E sada, ja sam pokusao zvati operatera, on mi daje informaciju da moram da preko interneta, tj online popunim. I sto se tice garantnog pisma, jel mi je i ono potrebno. Da drugar posalje? Hvala!
31.10.2012.

Pitanje: London
Ja sam majka sina od 7 godina. Želim sa sinom u London kod prijatelja, međutim moj sin ima crnogorski pasoš, a ja srpski, da li je to problem, i šta mi treba. Hvala.
30.07.2012.

Pitanje: Pitanje
Imam sestru u Londonu i planirala sam u septembru da je posetim tj.da idem kod nje... Dokumenta sam nabavila ali sto se tiče tog on line apliciranja, e taj deo mi stvarno nije jasan pa bi samim tim i želela da dođem lično kod vas na razgovor kako bi ste mi vi objasnili neke stvari, koje će mi naravno pomoći da u što u kraćem roku dobijem turističku vizu za UK! Da li bi ste bili voljni da mi zakažete jedan kraći intervju kod vas? Unapred hvala na saslušanju!
21.04.2012.

Pitanje: Letnji kampovi učenika
Poštovani,
Imam sina od 16 god. rodjen 27.03.1996, zanimaju me letnji kampovi za taj uzrast ako ikako mogu dobiti neke informacije od vas takodje bih molio ako vi kao ambasada obezbedjujete takav tip nastave na nekoliko nedelja voljan sam poslati ga.
24.01.2012.

Pitanje: Postovani,
Da li postoji kompanija u Londonu-Chase Security Trust company? Da li imaju diplomatski imunitet? Unapred zahvaljujem na odgovoru.
12.02.2006.

Pitanje: wabsite
Ne mogu da pronadjem http adresu ambasade. Koja je?
24.08.2005.

Pitanje: traA3im suradnju
javite se molim vas
25.09.2013.

Pitanje: CAO
Ovako mene zanima posao u engleskoj kako da se zaposlim tamo sta da radim, kako,..radio bih gradjevinu, na natfnim platformama, cistio ulice, bio konobar bio neki radnik u recimo nekoj firmi za solidnu platu,..pa mi recite ima li posla tamo i kako daci do njega...odgovorite mi na mail. unapred hvala
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.