ATP Irrigation

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 266 6662
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 266 1857
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Bulevar oslobođenja 172, Beograd, Voždovac, Srbija


ATP Irrigation, Bulevar oslobođenja 172, Beograd, Voždovac, Srbija, Industrija,
Sistemi navodnjavanja kap po kap
08.12.2015
ATP Irrigation - projektovanje i izvođenje sistema navodnjavanja kap po kap

Celokupna delatnost preduzeća ATP Irrigation je vezana za poljoprivredu i opremu u poljoprivredi.

Naš osnovni program je projektovanje i izvođenje sistema navodnjavanja kap po kap. Zastupamo italijanske sisteme navodnjavnja i to: trakasti sistemi kap po kap namenjeni za navodnjavanje povrća i navodnjavanje bostana i čvrsta creva kap po kap namenjena za navodnjavanje voća. Radimo sisteme orošavanja i mikroorošavanja, automatsku regulaciju vlažnosti i/ili uopšte automatske sisteme navodnjavanja, hidroponsko navodnjavanje i navodnjavanje kapljačima.
Posebno smo ponosni na činjenicu da smo prethodnih godina dokazali da su na tržištu naše PLUVIO® trake i čvrsta creva najotporniji na zapušavanje i da imaju odličnu ravnomernost kapanja.

U okviru preduzeća je i proizvodnja plastenika u hobi i profesionalnim varijantama. 

ATP Irrigation distribuira frigo sadnice jagoda holandskog rasadnika RAPO. Pored sadnica imamo italijanske folije za jagode, opremu za izradu bankova i tehnologiju uzgoja jagoda na otvorenom i u plastenicima.

Za voćare projektujemo i montiramo protivgradne mreže, imamo impregnirane stubove, za zaštitu trešanja i maline preporučujemo “kišne kape”, u fazi sadnje voćnjaka HYDROGEL, zatim imamo tehnologiju za razvoj prevremenih grana, a od mrazeva plantaže se mogu štititi biljnim antifrizom.

Od 2013. godine u ponudi  imamo  i bezvirusne kontejnerske dvogodišnje sadnice borovnica dobijene tehnologijom razmnožavanja „in vitro“.

Za povrtare preporučujemo sledeće - dorada semena u cilju pospešivanja klijavosti i bržeg nicanja, zatim zaštita rasada biljnim antifrizom, tretiranje zemljišta organskim đubrivom (Humix), mikrobiološkim đubrivom (Bactofil) i organomineralnim (Potasmin) đubrivima i svakako pre rasađivanja primenu Trifendera. Naši stručnjaci će uraditi tehnologiju zaštite i dati preporuku za najsavremenije pesticide.

U našem programu posebno izdvajamo uređaj za magnetno oplemenjivanje vode – AquaMagnetiC.

U poslovnoj jedinici u Konjuhu, Kruševac na 4 otkupna mesta organizovana je proizvodnja kornišona, raznih vrsta paprike i posebno pritamin paprike (BIHAR), krompira i ostalog povrća. U ponudi imamo i konzervirano povrće i konzervirano voće u koje spada prerada voća u okviru kojeg se posebno izdvajaju džemovi od maline, džem od jagode, džem od kajsije i džem od šljive.

Na kraju, za naše kupce, u slučaju potrebe, obezbedićemo preko naših poslovnih banaka i kredite za opremu pod najpovoljnijim tržišnim uslovima.


Tagovi: Prerada voća, Kap po kap
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu ATP Irrigation
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu ATP Irrigation


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu ATP Irrigation


Pitanja

Paulovnija

, 31.12.2014.

Tema: Dostupnost informacija

Posedujete li sadnice paulovnije, koje starosne dobi i koje su sene na veliko, pozdrav.

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Sadnice paulovnije

Mile Radisavljević, 05.01.2015.

Poštovani G-dine Petre,

Zahvaljujemo na vašem upitu ali od sadnica distribuiramo samo sadnice borovnice i frigo sadnice jagoda. U vezi Vaše plantaže paulovnije jedino Vam možemo pomoći da rešimo navodnjavanje kap po kap jer bez navodnjavanja nema uzgoja paulovnije.

Srdačno vas pozdravljamo i želimo Vam svakog uspeha,

ATP IRRIGATION
Mile Radisavljević

Pitanja

KAKO ZAPOČETI?

, 28.04.2014.

Tema: Dostupnost informacija

Kako dobiti kredit za kupovinu sadnica-borovnica, treba to uraditi preko lokalne samouprave, kancelarije za razvoj ili preko vas? Kako sve to započeti? Kome se prvo obratiti?

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Krediti za proizvodnju

Mile Radisavljević, 28.04.2014.

Poštovani,
Svako može da kod banke podigne kredit u visini svoje kreditne sposobnosti. Proizvodnja borovnica je podizanje višegodišnjeg zasada i treba tražiti kredite bar na 5 godina ali sa počekom od 3 godine jer se tek u drugoj godini posle sadnje počinje sa berbom.

ATP IRRIGATION svakako ne kreditira proizvodnju. Probajte da dobijete informacije u opštini u odelenju za poljoprivredu.

srdačan pozdrav,

ATP IRRIGATION
Mile Radisavljević

Sugestije potrošača za firmu ATP Irrigation


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju