ATP Irrigation

Pošalji:
  • Telefon 1: 011 266 6662
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 266 1857
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Bulevar oslobođenja 172, Beograd, Voždovac, Srbija

Prijavi izmenu podataka
O nama

Celokupna delatnost preduzeća ATP Irrigation je vezana za poljoprivredu i opremu u poljoprivredi.

Naš osnovni program je projektovanje i izvođenje sistema navodnjavanja kap po kap. Zastupamo italijanske sisteme navodnjavnja i to: trakasti sistemi kap po kap namenjeni za navodnjavanje povrća i navodnjavanje bostana i čvrsta creva kap po kap namenjena za navodnjavanje voća. Radimo sisteme orošavanja i mikroorošavanja, automatsku regulaciju vlažnosti i/ili uopšte automatske sisteme navodnjavanja, hidroponsko navodnjavanje i navodnjavanje kapljačima.
Posebno smo ponosni na činjenicu da smo prethodnih godina dokazali da su na tržištu naše PLUVIO® trake i čvrsta creva najotporniji na zapušavanje i da imaju odličnu ravnomernost kapanja.

U okviru preduzeća je i proizvodnja plastenika u hobi i profesionalnim varijantama. 

ATP Irrigation distribuira frigo sadnice jagoda holandskog rasadnika RAPO. Pored sadnica imamo italijanske folije za jagode, opremu za izradu bankova i tehnologiju uzgoja jagoda na otvorenom i u plastenicima.

Za voćare projektujemo i montiramo protivgradne mreže, imamo impregnirane stubove, za zaštitu trešanja i maline preporučujemo “kišne kape”, u fazi sadnje voćnjaka HYDROGEL, zatim imamo tehnologiju za razvoj prevremenih grana, a od mrazeva plantaže se mogu štititi biljnim antifrizom.

Od 2013. godine u ponudi  imamo  i bezvirusne kontejnerske dvogodišnje sadnice borovnica dobijene tehnologijom razmnožavanja „in vitro“.

Za povrtare preporučujemo sledeće - dorada semena u cilju pospešivanja klijavosti i bržeg nicanja, zatim zaštita rasada biljnim antifrizom, tretiranje zemljišta organskim đubrivom (Humix), mikrobiološkim đubrivom (Bactofil) i organomineralnim (Potasmin) đubrivima i svakako pre rasađivanja primenu Trifendera. Naši stručnjaci će uraditi tehnologiju zaštite i dati preporuku za najsavremenije pesticide.

U našem programu posebno izdvajamo uređaj za magnetno oplemenjivanje vode – AquaMagnetiC.

U poslovnoj jedinici u Konjuhu, Kruševac na 4 otkupna mesta organizovana je proizvodnja kornišona, raznih vrsta paprike i posebno pritamin paprike (BIHAR), krompira i ostalog povrća. U ponudi imamo i konzervirano povrće i konzervirano voće u okviru kojeg se posebno izdvajaju džemovi od maline, džem od jagode, džem od kajsije i džem od šljive.

Na kraju, za naše kupce, u slučaju potrebe, obezbedićemo preko naših poslovnih banaka i kredite za opremu pod najpovoljnijim tržišnim uslovima.

Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

preporuke potrošača


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

pitanja potrošača


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

sugestije potrošača


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju