Auto servis Voja - Vlada

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 806 2313
  • Telefon 2: 063 334 444
  • Faks: 011 806 4799
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Smederevski put 1, Beograd, Grocka, Boleč, Srbija

Kategorija:

Auto moto

Delatnosti:

Auto servis Voja - Vlada, Smederevski put 1, Beograd, Grocka, Boleč, Srbija, Auto servisi,
Kočioni i kvačioni sistemi
16.12.2015
Auto servis Voja - Vlada - servis za kočnice i kvačila, kočnice i kvačila, kočioni sistemi

Auto servis za popravku kočionih sistema Voja – Vlada, čija su specijalnost kočioni sistemi i popravka kočnica i kvačila, je specijalizovan servis za popravku kočionih sistema i kvačionih sistema za putnička i teretna vozila. Servis za kočnice i kvačila radi već 30 godina unazad sa dugogodišnjim iskustvom. U servisu se isključivo ugrađuju originalni rezervni delovi uz garanciju, kao i originalno kočiono ulje. Izrađujemo kočione cevi. Odlikujemo se visokim kvalitetom usluga, i ljubaznim osobljem i brzom uslugom popravke Vašeg automobila. Auto servis se nalazi na zgodnoj lokaciji u Boleču na samom Smederevskom putu, a udaljen je od centra grada svega dvadesetak minuta.


Tagovi: Kočioni sistemi
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Auto servis Voja - Vlada
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Auto servis Voja - Vlada


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Auto servis Voja - Vlada


Pitanja

Gumice za kočnice

, 08.09.2015.

Tema: Dostupnost

Poz...zanima me imate li gumice za kočiona klješta prednja za Pasata b5.5 2000 god.i gumice za glavni cilindar. i kako mogu naručiti. Hvala

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Kia kocnice

, 30.11.2014.

Tema: Cene

Imam kiu picanto 2005 model sa zadnjim diskovima kociona klesta zadnja su losa odnosno gumice na klipu i fali mi opruga na koju se kaci sajla rucne zanima me koliko kosta zamena svih gumica na klestima?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Audi 80 kocka

, 10.02.2014.

Tema: Cene

Postovani, imam p.automobik audi 80 kocka pa me interesuje da li radite i koliko kosta remont kocionog cilindra na prednjuim tockovima i koliko je vremena potrebno da se to zavrsi, da li mogu da skinem sa prednjih tockova kociona klesta sa cilindrom pa da ih tako donesem na remont ili mogu doci kod vas kolima da mi vi to skinete remontujete i ponovo montirate. Unapred zahvalan.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Kočiona klješta

, 16.07.2013.

Tema: Cene

Koliko je remont zadnjih kočionih klješta za golfa 3? jel dobijam druga remontovana ili cekam svoja?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Upit

, 28.06.2012.

Tema: Ostalo

Poštovani gospodine. Imam Renault Espace 1999g 84 kw benz. sekvent plin Lovato. Moje problemčic je to što mi auto kad je vruće znači kad je temp preko 30 stepeni napolju ne može da pali na benzin. Ovaj problem je skoro počeo.da napomenem auto kad je hladno u garaži normalno pali bez problema na benzin i kad postigne radnu temp. Prebaci na plin sve je uredu ali nakon 10 minuta i više vožnje kad ga ponovo ugasim pa probam upaliti tad se javlja problem.auto upali ali ne prima gas i pocinje da se polako gasi uz stucanje i ja imam dojam da mu hvali benzina ali kad prođe otprilike 1-2 sata auto upali bez problema i kad prebaci na plin sve je uredu. Ovim putem vas molim da mi probate objasniti koliko je potrebno da imam benzina u vozilu jer je u njemu potopna pumpa pošto ga minimalno trošim jer vozim na plin a benzin mi koristi samo za paljenje i kako da znam da li se radi o nekom zakrcenju ili je ista otkazala pa benzinska pumpa čim se malo ugrije počne stekati. Unaprijed hvala puno na odgovoru i pojašnjenju. S poštovanjem. Mićo

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Pitanje za Ladu 110

Davor, 07.10.2012.

Pozdrav!!! Imam Ladu 110,16v (2003. prvi vlasnik) i problem kod auta je taj što kad dam bilo kakav gas auto štuca, secka a kada radi na plinu (sekvent) skoro je nemoguće voziti! tako je bilo dok nisam promenio svećice i auto je PERFEKTNO radio i na benzinu i na plinu nekih 200km da bi nakon toga sve došlo na starom! Neka dijagnostika je pokazala da se javlja greska na 4 cilindru ali svi majstori koji su gledali auto nisu sigurni gde je problem pa sam resio da vas pitam za misljenje!!! Hvala !!!

Pitanja

Problem

, 13.01.2012.

Tema: Odnos sa klijentima

Imam priblem sa kočionim cilindrom girling 625 on se nalazi na kombaju za vršaj žita marke Masej Ferguson tip 520 jel vi možete izvršiti remont?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Auto servis Voja - Vlada


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju