Baby shop Sandra

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 021 419 246
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 021 419 626
  • Platne kartice: VISA, DINA, American Express
Lokacije:

Igmanska 2, Novi Sad, Srbija


Baby shop Sandra - Prodavnica odeće i opreme za bebe

Baby shop Sandra, čije su delatnosti maloprodaja i veleprodaja opreme za bebe, počeo je sa radom ‘94. godine kao mali butik dečije garderobe i igračaka. Nakon niza godina uspešnog poslovanja pokrenuta je sopstvena proizvodnja komadnog nameštaja i tekstilna proizvodnja opreme za najmlađi uzrast od novorođenčeta do 4 godine.

Prodavnica odeće i opreme za bebe Baby shop Sandra, u svoj program je uvrstila sve one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima mirne noći.

Odeća za bebe: benkice, švedske pelene, kompletići za iznošenje bebe iz porodilišta, peškiri za kupanje, posteljine, prekrivači, štramplice, odelca sa dugim rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za iznošenje, majice, trenerke, pantalone, kapice, čarape, hulahopke i za dečake i devojčice, i još mnogo toga.

Oprema za bebe: cucle, flašice, varalice, pumpice za izmlazavanje mleka, držači za dude, bebi termofori za ublažavanje grčeva, gume za grickanje i glodalice u raznim oblicima, šoljice, kašičice, viljuškice, kao i auto sedišta za decu od 0-13 kg, korpa za iznošenje bebe iz porodilišta, nameštaj za bebe, komoda za prepovijanje i kupanje bebe ili komode za presvlačenje beba, kreveci za bebe i krevetići, antialergijski dušek, kadica, zatim hranilice za bebe, ogradice za bebe, hodalice za bebe, odnosno šetalice za bebe, kolica za bebe, autosedišta 0-36 kg i drugo, renomiranih brendova kao što su NUK, AVENT, CANPOL, APPLE BABY .

Materijali naših proizvoda su prilagođeni bebama, a cene roditeljima. Sve što se nalazi u maloprodaji, dostupno je po proizvođačkim cenama, odnosno obezbedili smo diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.

Novo u ponudi je usluga veza na vez mašinama.


Tagovi: Veleprodaja bebi opreme i hrane za bebe, Šetalice za bebe, Ogradice za bebe, Odeća za bebe, Kolica za bebe, Hranilice za bebe, Auto sedišta za decu, Nameštaj za bebe, Krevetići, Kreveci za bebe, Komode za presvlačenje beba
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Baby shop Sandra
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Baby shop Sandra


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Baby shop Sandra


Pitanja

Bebi štrample i kompletića za bebe

, 07.03.2015.

Tema: Cene

Interesujeme cena bebi štrampla i kompletića kako i nosiljke za iznošenje bebe iz bolnice? Da li imate torbe za bebine stvari i koja je cena?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Kolica

, 24.09.2012.

Tema: Cene

Interesuje me cena kolica kako se kreću?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Cena

, 23.06.2012.

Tema: Plaćanje / naplata

Kolika je cena ove komode?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

pitanje

, 19.03.2005.

Tema: Dostupnost informacija

3

moja beba ima 7 meseci,hteli bi smo da kupimo setalicu,pa nas interesuje na sta da obratimo paznju(jer je beba izuzetno zivahna,pa nam je pre svega bitna bezbednost),unapred hvala

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Baby shop Sandra


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju