Banković

Pošaljite:

  • Telefon 1: 017 814 208
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Jadranska 16, Surdulica, Srbija

Delatnosti:
  • Građevinarstvo


Kao moderna, razvijena korporacija, građevinsko-privredno društvo Banković svoje kapacitete raspoređuje na različitim lokacijama prema principima organizacionih zahteva i efikasnosti i u skladu sa potrebama razvijanja poslovanja. Glavna kancelarija kompanije se nalazi u Surdulici, odakle se vodi posao i gde je locirano centralno računovodstvo i administracija. Zbog širenja obima poslovanja i sve većeg angažovanja izvan neposrednog okruženja, kompanija je iz logističkih i organizacionih razloga otvorila i svoje predstavništvo u Beogradu.

Građevinski kapaciteti građevinsko-privrednog društva Banković obuhvataju široku paletu usluga u svim segmentima gradnje, niskogradnja i visokogradnja: armirački pogon, pumpe za beton, kranovi, građevinske skele, bravarski pogon, miksera betona, betonska baza, autopark.
Tehnički, kadrovski i organizaciono smo sposobni za izvođenje svih radova u građevinarstvu, bili to grubi radovi ili završni radovi: izgradnja naselja, izgradnja objekata, rekonstrukcija objekta, adaptacija objekta, sanacija objekta...

Uveli smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001 2007. godine, a u toku je uvođenje standarda kvaliteta ISO 18001. Rešenjem Ministarstva za infrastrukturu Republike Srbije dobili smo sledeće licence za izgradnja objekata za koje odobrenje za izgradnju izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva ili autonomna pokrajina:
• I051G1 - građevinskih konstrukcija za hidroelektrane snage 10 i više MVA;
• I131G2 - radova na saobraćajnicama za autoputeve, magistralne i regionalne puteve i saobraćajne priključke na autoputeve, magistralne i regionalne puteve;
• I132G1 - građevinskih konstrukcija za putne objekte na autoputevima, magistralnim i regionalnim putevima i saobraćajnim priključcima na autoputeve, magistralne i regionalne puteve.

Bilo da su u pitanju izvođački radovi ili podizvođački radovi, građevinsko preduzeće Banković gradilo je veliki broj objekata – stambeni objekti i poslovni objekti namenjeni tržištu, objekti od javnog značaja, kao i izgradnja naselja.

Slike proizvoda i usluga firme Pons gradnja Preporučite ovu firmu
Preporuke potrošača za firmu Banković
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Banković


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Banković


Ponude

Trazim posao u Nisu

, 11.04.2014.

Tema: Dostupnost informacija

0

Zavrsio sam za kv-keramicara gradjevinsku u Nisu-radim sve poslove u gradj.od temelja do krov.fasadu. Stanjujem pored hitne pomoci u Nis trazim ozbiljnju firu za rad.imam 22.g.od toga 4.g.iskustva.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Izrada balona

, 30.06.2013.

Tema: Cene

0

Interresuje me koliko bi kostala balon sala dimenzije terena su 40x 20x13 a ukupne povrsine, a sa gardoroberom, svlacionicama, tusevima, toaletima i prijavnicom sa sankom dimenzije su 50x30 x13?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Banković


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju