Belville

Pošaljite:
5 2 preporuke

  • Telefon 1: 011 260 8759
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 0112608769
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Jurija Gagarina 12b, Beograd, Novi Beograd, Srbija


Belville, Jurija Gagarina 12b, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Nekretnine Prodaja,
Lokali u Belvilu
25.11.2015
Trenutne akcije:
Prodaja lokala u Belvilu

Pokrenite svoj biznis!

Promotivni period prodaje lokala u Belvilu traje do 31. decembra 2015. godine. 

Informacije na telefon: 011/209 0770  i  011/209 0771

Saznaj više »
Belville - prodaja lokala

Kompleks Belville je smešten u samom srcu Novog Beograda, delu grada koji je poslednjih godina doživeo procvat i predstavlja najatraktivniju lokaciju u ovom delu Beograda. Sama lokacija je pre svega izvrsno povezana sa rekom Savom, do koje se dolazi laganim hodom. Naselje je okruženo novim, širokim saobraćajnicama koje ga povezuju sa okolinom i ostalim delovima grada, brzo i efikasno. U blizini je autoput, mostovi kao i budući most preko Save. U bliskom susedstvu nalaze se značajni poslovni i trgovački sadržaji, kao i sportski tereni okruženi bogatim zelenilom. Šoping mol Delta City je takoreći deo kompleksa, što daje poseban pečat lokaciji.

Lokacija je ravna, okružena zelenilom, dobro osunčana, provetrena - ima sve preduslove za zdrav život. Između zgrada, na nivou prizemlja, nalaze se igrališta za decu. Na parceli uz ulicu Agostina Neta ozelenjeno igralište je uzdignuto od nivoa terena, tako da je igra mališana ovde potpuno bezbedna. Oko ovog parka postavljena je tartan staza, koja će Vam služiti kao trim staza. U prizemljima stambenih zgrada nalaze se lokali natkriveni osvetljenom nadstrešnicom, što omogućava normalno funkcionisanje kompleksa bez obzira na vremenske uslove i doba dana. Naselje je takođe izuzetno dobro snabdeveno mestima za parkiranje, u okviru obezbeđenih površinskih i garažnih parking prostora. Celokupna gradska infrastruktura koja ide koridorima ispod ulica (vodovod, kanalizacija, elektrika, PTT...) potpuno je nova. Urbanističkim planom Bloka 67, predviđena je izgradnja osnovne škole i vrtića na, za to posebno izdvojenim parcelama u okviru bloka, tako da će i po tome ovaj kompleks biti jedinstven u okruženju, jer pruža mogućnost rešenja mnogih problema koji prate mlade porodice. Predviđena je i izgradnja Doma za stare.

Menadžment naselja je nešto što je odavno prepoznato kao neophodnost u svetu, a u našoj zemlji se po prvi put primenjuje u Belvillu. Ovaj, kod nas sasvim novi koncept stanovanja, znači ne samo da ste kupili kvalitetan stan u lepoj zgradi, već i da ste dobili uređen, bezbedan i održavan komšiluk. Sve javne površine u okviru naselja pripadaju vlasnicima stanova i nisu u nadležnosti komunalnih kuća. Na raspolaganju stanarima 24h je i  call centar, putem kog je moguće prijaviti eventualne kvarove, havarije i sl.

Naše delatnosti su: prodaja stanova, prodaja poslovnog prostora, prodaja lokala.


Tagovi: Prodaja lokala, Prodaja poslovnog prostora, Prodaja stanova
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Belville
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Belville


Pohvale

BRAVO!

, 16.03.2011.

Tema: Kvalitet zaposlenih

5

Veoma profesionalan tim mladih ljudi! Izuzetno sam zadovoljan jer, na žalost, danas kod nas retko možete videti takav odnos prema klijentima! Svaka čast!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Moje naselje

, 16.03.2011.

Tema: Ukupan utisak

5

Vrlo pozitivan utisak koji nas je pratio prilikom celokupne procedure kupovine, kao i sada prilikom stanovanja u naselju.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Belville


Pitanja

Informacije

, 26.03.2012.

Tema: Cene

Spratnost stanova, strana sveta i najmanja kvadratura stana. U kojoj su zgradi?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Stan

, 05.03.2012.

Tema: Cene

Poštovani, Zanima me cena i da li mogu dobiti neke slike stanova u Belvilu, minimum 2 1/2 sobe!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Ponude

Hoću da kupim

, 29.07.2011.

Tema: Dostupnost informacija

Moj klijent hoće da kupi stan u naselju Belvil od oko 50 m2. Gde mogu da dobijem kompletnu informaciju o prodaji i uslovima.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Belville


Sugestije

Razgovarajte

, 16.03.2011.

Tema: Dostupnost informacija

4

Ja sam na žalost odbijen za kredit, jer je nacionalna korporacija pooštrila uslove verifikacije istih. Ono što je meni bilo veoma bitno jeste što sam sliku o Belville-u promenio tek kada sam posetio prodajne kancelarije i pogledao stanove. Opremili su nekoliko pokaznih stanova, pa možete videti i kako bi to vaš stan mogao izgledati namešten. Sve informacije vrlo detaljno će vam dati prodavci a stanove sam pogledao i vikendom. Sve u svemu odnos cene i kvaliteta je na mestu, akcije su im dobra priča ali ja eto nisam imao sreće.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar