D Shop

Pošaljite:
5 1 preporuka

  • Telefon 1: 011 362 1368
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 362 1368
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Terazije bb, Beograd, Stari grad, Srbija

Kategorija:

Moda, odeća i obuća

Delatnosti:

D Shop - ženske čarape

D Shop je osnovan 1999. godine i osnovna delatnost nam je prodaja svih vrsta ženskih, muških i dečjih čarapa. U programu se nalazi širok asortiman proizvoda napravljenih od kvalitetnih uvoznih materijala: pamučne čarape, čarape od mikrofibera, čarape od likre, polyamida, vune i akrila.

Široka lepeza raznovrsnih čarapa u okviru muškog, ženskog i dečijeg programa od preko 200 modela zadovoljiće svačiji ukus.

Naš cilj je zadovoljan kupac koji kupujući kod nas kupuje visoko kvalitetne proizvode koji pre svega pružaju komfor i prijatan osećaj, toplu i zdravu zaštitu, sportsku i rekreacionu inspiraciju, ali i ne manje važan moderan dizajn i eleganciju.

• Čarape (mrežaste čarape, čarape sa mustrom, samodržeće čarape, unihop čarape, sokne, dokolonice...)
• Ešarpe, marame, šalovi
• Tregeri, kaiševi, kravate
• Noćne naočare, halteri, podvezice
• Rukavice

Već 15 godina u strogom centru Beograda, u podzemnom prolazu na Terazijama, kod hotela Moskva posluje naša prodavnica čarapa pod imenom D-Shop. Među brojnim potrošačima ova radnja je poznata i kao Kuća čarapa, jer se u njoj uvek može naći bogat asortiman ovog veoma važnog odevnog detalja, za svačiji uzrast i svačiju nogu.

Ženske čarape, muške čarape i dečije čarape, najrazličitijih svetskih i domaćih marki i proizvođača, ne ostavljaju ravnodušnim nijednog posetioca. Naprotiv, onaj ko jednom svrati u ovo šareno carstvo obično postaje stalan kupac i stiče naviku da svoje bose noge zaštiti i ukrasi baš u Kući čarapa. Naravno, pored čarapa u radnji se mogu naći i drugi odevni predmeti kao sto su ešarpe, marame, kape, rukavice, šeširi, kravate, naočare za spavanje, podvezice, halteri, helanke, tregeri, kaiševi, kišobrani i još mnogo sličnih stvari... što bi se reklo, za svačiji džep i za svačiji ukus...

Naša prodavnica se nalazi u strogom centru grada. Posetite nas i ne propustite priliku da izgledate elegantno, a istovremeno se osecate komforno i lepo.


Tagovi: Ženske čarape
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu D Shop
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu D Shop


Pohvale

Sve najbolje!

, 24.11.2011.

Tema: Ukupan utisak

5

Redovan sam kupac čarapa u ovoj prodavnici i mogu reći da sam oduševljen ljubaznošću osoblja, kvalitetom usluge, cenama i asortimanom...Toplo preporučujem svima!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu D Shop


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu D Shop


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju