Video Oglasi drugih firmi
Preporuke i pitanja za firmu Dunav osiguranje
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

Preporuke (1)
Pitanja (2)
Napišite preporuku
11.07.2007.

1
naplata stete
21. juna 2006 sam zakljucio sa ovom kompanijom polisu o osiguranju objkta i inventara. svoje obaveze prema njima (placanje premije osiguranja) sam izvrsio na vreme prema dinamici utvrdjenoj prilikom sklapanja ugovora.

Pocetkom meseca maja doslo je do stete na jednom od osiguranih uredjaja i ja sam to uredno prijavio i uz njihovu saglasnost izvrsio popravku uredjaja za koji sam dobio i uredan racun od servisera na iznos od 9.830,00 dinara. Ovlasceno lice iz "Dunava" iz Krusevca je dolazilo u kontrolu i zakljucilo da je sve uradjeno regularno i po propisu. Po njegovim recima iznos za naknadu stete je trebao biti uplacen na moj tekuci racun.

Nesto kasnije 21 juna 2007 godine ja sam sa "Dunavom" ponovo produzio polisu osiguranja, takodje sa uslovima placanja u 4 kvartalne rate.

Sada nastaju problemi sa naplatom stete. "Dunav" odbija da mi isplati stetu jer ja njima navodno dugujem za premiju osiguranja za 2007 godinu. Sada oni vrse "prebijanje (kompenzaciju) nastale stete sa mojim dugom koji jos uvek nije dospeo za placanje i NE ISPLACUJU MI NI DINARA STETE!!!! Inace ja jos uvek nisam ni racun za uplatu premija dobio, a placanje dospeva sredinom svakog kvartala po 1/4 premije.

Kada sam zakljucivao osiguranje pricali su mi bajke kako naplata eventualne stete ide u najkracim rokovima i niko nije ni pominjao nikakve kompenzacije, POGOTOVU NE KOMPENZACIJU STETE PO JEDNOJ POLISI SA PREMIJOM SASVIM DRUGE POLISE ZA NAREDNU GODINU!!!

MISLIM DA JE SVAKI DALJI KOMENTAR NEPOTREBAN.
Pitanja (2)
Postavite pitanje
24.11.2004.

Pitanje: Mogucnost zaposlenja
Pravnik po struci zeljna novih iskustava, ambiciozna i savesna. Volela bi da dobijem priliku da se dokazem. Unapred hvala!
30.07.2007.

Pitanje: Greska...
Poslao sam devojci garantno pismo da dodje u posetu kod mene u Svedskoj. Danas je bila u ambasadi sa vasim osiguranjem ali na njemu pise samo Svedska, a trebalo je Svedska i EU. Sada ona trazi negde vase predstavnistvo da joj to zamene. Ona je iz unutrasnjosti i ne poznaje dobro Beograd. Ja sam pokusao preko interneta da nadjem neku adresu koja je najblize ambasadi, cak sam i zvao da pitam, pricao sam sa nekom osobom koja radi kod vas u Makedonskoj ali ni od nje nisam dobio nikakvu informaciju. Molim vas da ako je moguce za ubuduce postavite negde na netu adrese vasih ekspozitura ili ako se ja nisam snasao da nadjem to nalazenje na netu malo uprostite.

Hvala

P.S. Izvinite ako sam bio preopsiran
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.