Dunav osiguranje

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 322 4001
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Makedonska 4, Beograd, Stari grad, Srbija

Delatnosti:
  • Osiguravajuća društva


Dunav osiguranje, Makedonska 4, Beograd, Stari grad, Srbija, Osiguravajuća društva,
Tehnički pregled
31.03.2016

Poslovi osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju. Jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja - više od 80 proizvoda. Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija Dunav osiguranje sinonim za osiguranje u Srbiji.

Slike proizvoda i usluga firme Kalabić
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Dunav osiguranje
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Dunav osiguranje


Primedbe

naplata stete

, 11.07.2007.

Tema: Plaćanje / naplata

1

21. juna 2006 sam zakljucio sa ovom kompanijom polisu o osiguranju objkta i inventara. svoje obaveze prema njima (placanje premije osiguranja) sam izvrsio na vreme prema dinamici utvrdjenoj prilikom sklapanja ugovora.

Pocetkom meseca maja doslo je do stete na jednom od osiguranih uredjaja i ja sam to uredno prijavio i uz njihovu saglasnost izvrsio popravku uredjaja za koji sam dobio i uredan racun od servisera na iznos od 9.830,00 dinara. Ovlasceno lice iz "Dunava" iz Krusevca je dolazilo u kontrolu i zakljucilo da je sve uradjeno regularno i po propisu. Po njegovim recima iznos za naknadu stete je trebao biti uplacen na moj tekuci racun.

Nesto kasnije 21 juna 2007 godine ja sam sa "Dunavom" ponovo produzio polisu osiguranja, takodje sa uslovima placanja u 4 kvartalne rate.

Sada nastaju problemi sa naplatom stete. "Dunav" odbija da mi isplati stetu jer ja njima navodno dugujem za premiju osiguranja za 2007 godinu. Sada oni vrse "prebijanje (kompenzaciju) nastale stete sa mojim dugom koji jos uvek nije dospeo za placanje i NE ISPLACUJU MI NI DINARA STETE!!!! Inace ja jos uvek nisam ni racun za uplatu premija dobio, a placanje dospeva sredinom svakog kvartala po 1/4 premije.

Kada sam zakljucivao osiguranje pricali su mi bajke kako naplata eventualne stete ide u najkracim rokovima i niko nije ni pominjao nikakve kompenzacije, POGOTOVU NE KOMPENZACIJU STETE PO JEDNOJ POLISI SA PREMIJOM SASVIM DRUGE POLISE ZA NAREDNU GODINU!!!

MISLIM DA JE SVAKI DALJI KOMENTAR NEPOTREBAN.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Dunav osiguranje


Ponude

Mogucnost zaposlenja

, 24.11.2004.

Tema: Ostalo

4

Pravnik po struci zeljna novih iskustava, ambiciozna i savesna. Volela bi da dobijem priliku da se dokazem. Unapred hvala!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Dunav osiguranje


Sugestije

Greska...

, 30.07.2007.

Tema: Lokacija

3

Poslao sam devojci garantno pismo da dodje u posetu kod mene u Svedskoj. Danas je bila u ambasadi sa vasim osiguranjem ali na njemu pise samo Svedska, a trebalo je Svedska i EU. Sada ona trazi negde vase predstavnistvo da joj to zamene. Ona je iz unutrasnjosti i ne poznaje dobro Beograd. Ja sam pokusao preko interneta da nadjem neku adresu koja je najblize ambasadi, cak sam i zvao da pitam, pricao sam sa nekom osobom koja radi kod vas u Makedonskoj ali ni od nje nisam dobio nikakvu informaciju. Molim vas da ako je moguce za ubuduce postavite negde na netu adrese vasih ekspozitura ili ako se ja nisam snasao da nadjem to nalazenje na netu malo uprostite.

Hvala

P.S. Izvinite ako sam bio preopsiran

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar