Euromedik opšta bolnica

Pošaljite:
1 preporuka

  • Telefon 1: 011 266 0000
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Višegradska 20, Beograd, Savski venac, Srbija

Delatnosti:
  • Zdravstvene ustanove


Euromedik opšta bolnica, Višegradska 20, Beograd, Savski venac, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Optička prodavnica i oftamološka ordinacija
06.04.2016

Euromedik opšta bolnica je jedna od najsavremenijih klinika za dijagnostiku. Bolnica se prostire na 2.400 kvadratnih metara. U prijatnoj atmosferi, smešteno je 40 ordinacija i pet kabineta sa savremenom opremom. Tu su najnoviji ultrazvučni aparati, skener, magnetna rezonanca (1,5 tesla), rendgen i mamograf.

Bolnica je osnovana sa ciljem da zadovolji sve potrebe klijenata uz vrhunske stručnjake i najsavremeniju tehnologiju. Jedna od usluga koju pružamo jeste i sistematski pregled za zaposlene građane. Postoje paketi pregleda za žene i muškarce i oni su izuzetno popularni među firmama, koje vode računa o zdravlju svojih zaposlenih.

U opštoj bolnici Euromedik o zdravlju građana vode računa lekari, profesori na Univerzitetu i stručnjaci iz svih oblasti medicine. Među njima su ortopedi, kardiolozi, radiolozi, neurohirurzi, neurolozi, ginekolozi... Sve dijagnostičke usluge su bez čekanja, a naša klinika je poznata po promotivnim i pristupačnim cenama. U okviru bolnice, postoji i stacionar, koji je predviđen za ležanje pacijenata.

Slike proizvoda i usluga firme Lensoptic
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Euromedik opšta bolnica
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Euromedik opšta bolnica


Pohvale

poruka

, 14.09.2012.

Tema: Ukupan utisak

5

Danas smo u kartončiću vaše klinike ispunili i devetu posetu. Bili smo kao porodica na sve tri vaše lokacije. Šta reći_Kao profesionalac u zdravstvu ja sam fascinirana. Imate sve pohvale od mene i trudim se da svakome preporucim Vase usluge. Sjajni ste. Cistoca, odnos sa pacijentom,vreme cekanja,usluga,cene popusti,raznolikost usluga ....cista 10 .veliki pozdrav i podrska - glavna sestra Klinike za MFH Stomatoloskog fakulteta Olivera Bojic sa porodicom.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Euromedik opšta bolnica


Pitanja

Ortoped

, 16.08.2014.

Tema: Ostalo

Da li radite novi način lečenja koksatroze kuka ubrizgavanjem botoksa, hvala.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

ALPHA BANK - SISTEMATSKI PREGLED

, 23.04.2013.

Tema: Performanse

Postovani, Da li je moguce obaviti sistematski pregled npr. uroloski pregled i/ili uroloski ultrazvuk, na lokaciji u Visegradskoj kao sto je to dostupno na ostalim (Slavija, NBeograd). Ako je to moguce, molim Vas da mi posaljete telefon za kontakt o detaljnijim informacijama. Hvala unapred, Vlada Dragojlovic ALPHA BANK

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Postovana,

Natasa Zlataric, 31.05.2013.

Nazalost uroloski pregled ili uroloski ultrazvuk mozete obaviti samo na dve lokacije i to na Novom Beogradu ili Slaviji.

S postovanjem
Euromedik

Pitanja

Pregled kod neurologa

, 26.03.2013.

Tema: Ostalo

Postovani, Dobila sam uput od fizijatra za pregled kod neurologa, zbog povremenih kratkih prekida svesti. To više doživljavam kao potres jači. Osećam posebno sa desne strane tu desnu magistralnu žilu, čak kada naglo u vežbi uradim pokret osetim, kao strujni udar. Penzioner sam, 65 godina i želela bih pregled, pa ako je moguće da mi kažete koji doktor i koja je cena. Zahvaljujem unapred, s poštovanjem, Vjera Podvoj P.s. Inače redovno kontrolišem karotide u Institutu Dedinje i tu je nalaz u redu.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Euromedik opšta bolnica


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju