Gaus Magneti

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 060 386 0000
  • Telefon 2: 012 530 700
  • Faks: 012 530 700
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Koste Abraševića 1a, Požarevac, Srbija


Gaus Magneti - magneti

Osnovna delatnost preduzeća  GAUS Group d.o.o. iz Požarevca je proizvodnja i prodaja magneta i magnetnih proizvoda. Kada su u pitanju permanentni magneti,  iz naše ponude izdvajamo sledeće grupe magneta: neodimijum magneti, feritni magneti, magnetne trake, magnetne folije, AlNiCo magneti, Samarium Cobalt (SmCo) magneti.

Veliki lager gotovih magneta različitih vrsta, dimenzija i oblika nam omogućava brzu isporuku do kupca u najkraćem roku. Pored standardnih dimenzija neodimijum magneta, feritnih magneta i magnetnih traka u mogućnosti smo da se prilagođavamo složenijim zahtevima naših klijenata i da isporučujemo “magnete po meri“. Prilikom izbora magneta za Vaš proizvod ili projekat naši stručnjaci če Vam rado pomoći da dođete do pravog i odgovarajućeg rešenja. Zahvaljući velikom iskustvu u oblasti magneta,  uzorcima, tehničkim proračunima, demonstracijom, merenjima i svime što je neophodno, verujemo da ne postoji nemoguće kada su magneti u pitanju.

Pored permanentnih magneta našu ponudu čini i kompletna linija separatora metala i detektora metala za industriju. Iz programa opreme za separaciju i detekciju metala u industriji izdvajamo: magnetne rešetke, magnetne palice, permanentne magnetne ploče, cevni magnetni filteri, magnetni nosač tereta, elektromagnetni separatori, detektori metala.

Stečeni rejting - ozbiljnog, uspešnog i korektnog dobavljača magneta i magnetnih separatora doprineo je stvaranju mreže zadovoljnih klijenata u industriji i zanatstvu. Kvalitet magneta, brza isporuka sa lagera,  kao i korektne cene su kamen temeljac našeg poslovanja. Veliki broj proizvođača i pojedinaca je baš iz tog razloga u nama prepoznao sigurnog i pouzdanog dobavljača magneta i poverio nam svoje poverenje. Naše buduće klijente pozivamo da se uvere u naš kvalitet i da pronađu svoj poslovni interes u saradnji sa nama.

Pored tržišta Republike Srbije prisutni smo i na tržištima  svih država u regionu (Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija…).

Aktuelni članci

OPASNOST METALNIH OPILJAKA

Upoznajemo Vas sa opasnošću metalnih opiljaka u proizvodima. Načini i metode preventivnog reagovanja, kao i saveti na osnovu dugogodišnjeg iskustva

Čitaj dalje >>

UNOVČITE SVOJU KREATIVNOST

Predlog da svoju kreativnost i maštovitost, pomoću permanentnih magneta, magnetnih traka, magnetne folije i fero folije, pretočite u preduzetništvo i konačno unovčite svoje veštine.

Čitaj dalje >>
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Gaus Magneti
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Gaus Magneti


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Gaus Magneti


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Gaus Magneti


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju