Gaus Magneti

Pošaljite:

  • Telefon 1: 060 386 0000
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 012 530 700
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Koste Abraševića 1a, Požarevac, Srbija


Osnovna delatnost preduzeća  GAUS Group d.o.o. iz Požarevca je proizvodnja i prodaja magneta i magnetnih proizvoda. Kada su u pitanju permanentni magneti,  iz naše ponude izdvajamo sledeće grupe magneta: neodimijum magneti, feritni magneti, magnetne trake, magnetne folije, AlNiCo magneti, Samarium Cobalt (SmCo) magneti.

Veliki lager gotovih magneta različitih vrsta, dimenzija i oblika nam omogućava brzu isporuku do kupca u najkraćem roku. Pored standardnih dimenzija neodimijum magneta, feritnih magneta i magnetnih traka u mogućnosti smo da se prilagođavamo složenijim zahtevima naših klijenata i da isporučujemo “magnete po meri“. Prilikom izbora magneta za Vaš proizvod ili projekat naši stručnjaci če Vam rado pomoći da dođete do pravog i odgovarajućeg rešenja. Zahvaljući velikom iskustvu u oblasti magneta,  uzorcima, tehničkim proračunima, demonstracijom, merenjima i svime što je neophodno, verujemo da ne postoji nemoguće kada su magneti u pitanju.

Pored permanentnih magneta našu ponudu čini i kompletna linija separatora metala i detektora metala za industriju. Iz programa opreme za separaciju i detekciju metala u industriji izdvajamo: magnetne rešetke, magnetne palice, permanentne magnetne ploče, cevni magnetni filteri, magnetni nosač tereta, elektromagnetni separatori, detektori metala.

Stečeni rejting - ozbiljnog, uspešnog i korektnog dobavljača magneta i magnetnih separatora doprineo je stvaranju mreže zadovoljnih klijenata u industriji i zanatstvu. Kvalitet magneta, brza isporuka sa lagera,  kao i korektne cene su kamen temeljac našeg poslovanja. Veliki broj proizvođača i pojedinaca je baš iz tog razloga u nama prepoznao sigurnog i pouzdanog dobavljača magneta i poverio nam svoje poverenje. Naše buduće klijente pozivamo da se uvere u naš kvalitet i da pronađu svoj poslovni interes u saradnji sa nama.

Pored tržišta Republike Srbije prisutni smo i na tržištima  svih država u regionu (Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Slovenija…).

Preporuke potrošača za firmu Gaus Magneti
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Gaus Magneti


Primedbe

Cenovnik

, 20.11.2012.

Tema: Cene

Prvo što mi je potrebno, kada pogledam vaš oglas, je cenovnik. Svi ponudjači roba i usluga u svetu objavljuju cenovnik. Ako iza vaših oglasa ne stoje neke nečasne namere, onda objavite cenovnik vaših proizvoda.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Gaus Magneti


Pitanja

Cena magneta

, 21.11.2012.

Tema: Cene

Interesuje me cena neodijum magneta dimenzija 2x4x5cm ili slicnih dimenzija koji ima nosivos oko 60 kg

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Ponude

Gaus magnet kockasti naj jači !

, 02.11.2012.

Tema: Cene

Molim vas da me kontaktirate za magnet , koja je cena i kako mogu naručiti preko vas , kakva je procedura ALI MOLIM VAS BITNA MI JE CENA ! Pozdrav

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Dimenzije magneta

Ivan, 08.11.2012.

Kako bi mogli da vam odgovorimo, molimo vas da nam pošaljete dimenzije magneta koji vam je potreban, a informaciju od nas ćete dobiti vrlo brzo.
Pozdrav Tim Gaus group

Pitanja

Mali magneti

, 13.03.2012.

Tema: Dostupnost

Imate li male magnete okruglog ili pravougaonog oblika koji se koriste za pravljenje figurica koje se lepe na primer na frižider i koja je cena? Da li vršite dostavu na kućnu adresu?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Gaus Magneti


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju