Gebruder Weiss

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 371 5235
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Beogradska bb, Beograd, Surčin, Dobanovci, Srbija

Kategorija:

Transport

Delatnosti:
  • Špedicije


Kompanija Gebruder Weiss sa sedištem u Lauterahu (Austrija) zastupljena je u 25 zemalja sveta sa filijalama u Evropi, Aziji i SAD. Ova mreža dopunjena je brojnim strateškim partnerima i srodnim preduzećima zahvaljujući kojima nudi čitav spektar servisa na području transporta i logistike.

Sa sedištem u Dobanovcima i filijalama u Leskovcu i Kragujevcu, Gebruder Weiss trenutno zapošljava 120 saradnika. Pored međunarodnog i nacionalnog drumskog transporta, vazdušnog i pomorskog transporta, rešenja za distribuciju i carinskih usluga - u ponudi Gebruder Weissa su i usluge skladištenja. Osim javnog carinskog skladišta postoji i komercijalno skladište osposobljeno za čuvanje opasnih materija.

Gebruder Weiss, inače prepoznatljiv po kvalitetnom zbirnom transportu, nudi kompletan logistički outsoursing za preduzeća koja posluju u Srbiji. Kada je reč o transportu lakih pošiljki, pomoću visokih standarda i guste mreže stalno aktivnih direktnih linija, roba stiže na vreme kod primaoca. Prednosti dobro organizovanog zbirnog transporta su to što korisnik dobija efikasniji i brži prevoz, a špediter i vozar racionalno korišćenje skladišnog i utovarnog prostora što dovodi do sniženja troškova i povećanja produktivnosti.

Jedna od prednosti korišćenja zbirnog transporta Gebruder Weiss-a jeste i ISIS informativni sistem praćenja isporuka putem Interneta. Na zvaničnom web sajtu Gebruder Weiss pritiskom na GW logo možete pronaći formular za ISIS registraciju. Praćenje transporta Vaše pošiljke je izuzetno lako i može se izvršiti na više jezika.

Kada je reč o delimičnim i kompletnim utovarima Gebruder Weiss posluje na teritoriji čitave Evrope i sveta. Za veće transportne poslove u ponudi je i usluga povraćaja ambalaže. Disponenti ove kompanije dovoljno su fleksibilni da sprovedu izmene u kratkom roku i ispune Vaše individualne želje.

Transportne resurse Gebruder Weissa čine međunarodna flota sa kamionima - prikoličarima i domaća flota sa vozilima za distribuciju. Najznačajniji resursi narandžastog koncerna su, pre svega, eksperti iz oblasti špedicije, logistike i transporta koji su uvek otvoreni za sva Vaša pitanja.

Slike proizvoda i usluga firme Ultra Speed špedicija
Preporuke potrošača za firmu Gebruder Weiss
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Gebruder Weiss


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Gebruder Weiss


Pitanja

upit - potražnja - info

, 27.08.2013.

Tema: Cene

Poštovani, nameravamo uvoz robe iz Nemačke za Srbiju, molim vas da mi uputite info katalog ili Listu vaših ponuda i cena vezanih za Transport u zemlji i inostranstvu. Za transport iz inostranstva u našu zemlju su potrebne cene sa i bez carinjenja robe, radi upoređivanja cena. zahvaljujem unapred S pozdravom Renata Ivanović DIV Energy d.o.o. ? Vošanovac 138 ? 12 308 Vošanovac ? Republika Srbija Mobile RS: 381 628 36 38 64 ? mobile AT 43 664 508 06 58 ? Fax: 43 910 955 435 33 35

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Ponude

Poslovna ponuda

, 20.09.2012.

Tema: Ostalo

Posedujem kombi nosivosti 1500kg pa ako imate potrebe za prevoz mogli bi da saradjujemo. Unapred zahvalan.

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Saradnja

Marjana Djuric, 25.09.2012.

Možete nam se obratiti za saradnju.

Sugestije potrošača za firmu Gebruder Weiss


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju