Ginekološko - akušerska klinika Narodni front

Pošaljite:
1 preporuka

  • Telefon 1: 011 206 8250
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Kraljice Natalije 62, Beograd, Savski venac, Srbija

Delatnosti:
  • Zdravstvene ustanove


Ginekološko - akušerska klinika Narodni front, Kraljice Natalije 62, Beograd, Savski venac, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Optička prodavnica i oftamološka ordinacija
06.04.2016

Ginekološko-akušerska klinika Narodni front je kurativno preventivna ustanova koja pruža zdravstvenu zaštitu u okviru svoje specijalnosti stanovnicima grada Beograda, Republike Srbije, vrlo često i šire, kao i onima koji se nalaze u diplomatskoj službi u Srbiji.

Slike proizvoda i usluga firme Lensoptic
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Ginekološko - akušerska klinika Narodni front
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Ginekološko - akušerska klinika Narodni front


Pohvale

Pozdrav za sve, posebno za babicu Nenu

, 15.03.2007.

Tema: Ukupan utisak

5

Imala sam prilike da koristim usluge ove klinike tri puta do sada. Nazalost zivim u Opstini Alibunar i nije nam omoguceno da dodjemo po sopstvenom izboru vec samo po uputu komisije. Mogu reci samo reci pohvale na rad i strucnost zaposlenih u ovoj klinici i mislim da sve zene kojima je omoguceno da se lece ovde treba da budu presrecne jer neznaju kakvi lekari ili da kazem polulekari rade po nekim bolnicama i domovima zdravlja u provinciji.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Primedbe

Neljubaznost

, 09.06.2005.

Tema: Odnos sa klijentima

1

Kada vas neko zove i zeli da primi vaznu informaciju, NE SPUSTAJTE SLUSALICU. NE ZNATE SA KIM PRICATE I KOLIKO JE VAZNO DA NAM DATE TU POTREBNU INFORMACIJU. Osobe koje su drske i neusluzne ne bi trebalo da odgovaraju na telefon. KaDa cete se nauciti da DATE SERVICE. SRAMOTA...Bez obzira kakva je informacija, morate govoriti sa osmehom, inace..promenite posao!!

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

MOGLI BI BITI BOLJI

SAMARDZIJA JASNA, 09.08.2006.

PORODILA SAM SE U TOJ BOLNICI DVA PUTA MOGLO BI SE RECI DA SAM PROSLA DOBRO.MISLIM DA BI SESTRE MOGLE BITI LJUBAZNIJE JER SVAKOJ PORODILJI JE POTREBNA LEPA REC I PAZNJA

Pitanja potrošača za firmu Ginekološko - akušerska klinika Narodni front


Pitanja

Miomatozni cvorovi

, 17.10.2006.

Tema: Ostalo

3

Molim Vas, ako ste u prilici da mi pojasnite sta su to miomatozni cvorovi na materici, kakvi su saveti u otklanjanju istih i koje su moguce komplikacije. Imam 48 godina i dijagnostikovan mi je miomatozni cvor 50mm na zadnjoj strani materice. Lekar mi preporucuje operaciju, moram da priznam da sam prepraslena. Recite mi molim Vas o cemu se konkretno radi, kakav je to zahvat i koliko je uspesan? Unapred zahvalna.

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Svi su strucni i ljubazni

Natasa Hric, 09.03.2007.

Porodena sam u Narodnom frontu hitnim carskim rezom, ali zbog daljnjih komplikacija bila sam u bolnici 20 dana. Za to vreme lezala sam na odeljenju patologije trudnoce, na odeljenju za carski rez i u soku. Ali kada bih trebala da kazem gde je osoblje strucnije ili ljubaznije stvarno ne bih mogla da se odlucim. Jos ko ima srece da ga porodi dr Snezana Rakic, taj je prosao odlicno, jer je ona stvarno jedna super zena, pre svega.

Pitanja

KONDILOMI

, 25.05.2005.

Tema: Cene

3

KOLIKO KOSTA LASERSKO OTKLANJANJE KONDILOMA U DNEVNOJ BOLNICI NARODNI FRONT

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

uvazavanje

vasovic jelena, 17.02.2007.

radim kao babica 12god.najvise vremena provodimo pored zene mi,babice,lekara vidi ili ne vidi a kad je pitate ko je poradjao ona kaze taj i taj doktor.buduce mame zapamtite bar ime svoje babice

Sugestije potrošača za firmu Ginekološko - akušerska klinika Narodni front


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju