Gradska uprava - kabinet gradonačelnika

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 322 9787
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dragoslava Jovanovića 2, Beograd, Stari grad, Srbija

Kategorija:

Opšte informacije

Delatnosti:
  • Državne ustanove i organi


Kabinet Gradonačelnika obavlja stručne, operativne, organizacione i administrativno-tehničke poslove za potrebe Gradonačelnika, zamenika Gradonačelnika i Gradskog veća koji se odnose na: - neposredno izvršavanje i staranje o izvršavanju politike izvršne vlasti grada Beograda; - sazivanje, pripremanje i održavanje kolegijuma Gradonačelnika, komisija i saveta Gradonačelnika i drugih sastanaka Gradonačelnika, zamenika Gradonačelnika i Gradskog veća; - pripremu materijala o kojima odlučuje Gradonačelnik; - pripremanje programa rada Gradonačelnika, zamenika Gradonačelnika i Gradskog veća; - evidentiranje i praćenje izvršavanja donetih akata; - poslove protokola Gradonačelnika, zamenika Gradonačelnika, Gradskog veća i predsednika i zamenika predsednika Skupštine; - organizacione, administrativno-tehničke i poslove protokola za Gradskog menadžera i Glavnog arhitektu; - poslove komunikacije sa javnošću Gradonačelnika i zamenika Gradonačelnika, koji se odnose na obaveštavanje javnosti o radu Gradonačelnika i zamenika Gradonačelnika, interno informisanje, organizaciju konferencija za štampu, koordinaciju komunikacije Gradske uprave sa javnošću; - poslove međunarodne saradnje i druge organizacione i administrativno-tehničke poslove.

Slike proizvoda i usluga firme Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu Preporučite ovu firmu
Preporuke potrošača za firmu Gradska uprava - kabinet gradonačelnika
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Gradska uprava - kabinet gradonačelnika


Primedbe

Rekonstrukcije bazena

, 01.06.2012.

Tema: Ostalo

0

Veoma je lepo sto je toliko bazena obnovljeno u Beograda. Divno je videti malisane kako uživaju i uče plivanje što je mojim vršnjacima što zbog loših uslova što zbog nekih "loših" vremena bilo uskraćeno. Jasno je meni da su beogradski mališani znatno brojniji od naraštaja u bilo kom selu sa opstine Barajevo. Jako mi je tuzno kada vidim "dvanaestogodisnjaka" da u "parku" pije pivo. Kada bi imali bar neki ponudjen " sadrzaj' verujem da se to ne bi tako cesto moglo videti. U selu Vranic postoje iza skolskog dvorista tri bazena koja su pretvorena u deponiju i to je tako vec decenijama. U blizini postoji izvor prirodno tople vode. Ovim putem vas molim da neko bar razmotri ovaj slucaj jer treba i toj seoskoj deci pruziti bar deseti deo mogucnosti da se razviju u "zdrave' licnosti. A priznacete da nije svaki roditelj u situaciji da plati detetu prevoz do grada (karta u lastinom autobusu je 220 din u jednom pravcu) i mesecnu clanarinu za bazen. Unapred zahvalni VASI SUGRADJANI

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Primedbe

Crpna stanica Reva već duži vremenski period neradi i postoji opasnost od izlivanja vodoprivrednih k

, 26.01.2012.

Tema: Ostalo

0

Od decembra crpna stanica Reva ne radi da je vodostaj u kanalima za odvodnjavanje porastao više od 1,20 metra do ovih kiša i snega . Postoji mogućnost izlivanja vode iz vodoprivrednih kanala kada crpna stanica ne radi. Prijavljeno vodoprivrednoj inspekciji koja je izlazila na teren. Objašnjenje koje smo dobili da se voda neispunpava preko crpne stanice Reva je da je veoma nizak vodostaj Dunava. Pošto sam predsednik DVD Palilula i često ispunpavam vodu kada su poplave vatrogasnim pumpama, nećemo moći da delujemo na ispunpavanju voda ako se nivo voda u vodoprivrednim kanalima nespusti, dok ne proradi crpna stanica Reva koja pokriva područije koje je najniže naročito naselja Braće Marić i Branka Momirova . U stalnom sam kontaktu sa gospodinom Zoranom Jovanović-em koji je na bolovanju sa kojim sarađujem na ovom problemu skoro 30 godina. Molim da hitno preduzmete mere da crpna sranica hitno proradi a koja je u nadležnosti vodoprivrednog preduzeća Sibnica da ne bi bilo gorih posledica .

komentara Komentara (2) komentara Dodajte komentar

Već smo ugroženi od podzemnih voda

Jovan Golubović, 25.05.2012.

Nivo vode u kanalu Kalovita u Krnjači je takav, da će sledeća kiša da nas poplavi. Da li se išta može učiniti da vodoprivredno preduzeće Sibnica počne, u skladu sa svojom namenom, sa radom na održavanju nivoa u kanalima?

Isto stanje u vodoprivrednim kanalima U slivu Crpne stanice Reva

Miodrag Ivetić, 31.05.2012.

I pored donetih mera Gradske vodoprivredne inspekcije grad Beograd treba da odobri sredstva za čišćenje kanala 5-9 i ostalih na teritoriji Krnjače i sliva crpne stanice Reva koji su puni komunalnog otpada i biljne vegetacije od koje ne može da se vrši naselja Krnjače.

Pitanja potrošača za firmu Gradska uprava - kabinet gradonačelnika


Pitanja

Opština kaže da dete ne treba da se školuje

, 05.02.2013.

Tema: Dostupnost

0

Devojčica uzrasta 8 godina obolela od autizma još nije krenula ni u predškolsko, živi u Ugrinovcima a do škole u Zemunu ima 17 km. Njeni roditelji nisu u mogućnosti da je prevezu a u opštini kažu da ih to ne zanima. Kako pomoći detetu i roditejima da ostvare zakonsko pravo?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Gradska uprava - kabinet gradonačelnika


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju