HBO Medical Centar

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 397 2666
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Vojvode Stepe 347b, Beograd, Voždovac, Srbija

Delatnosti:
  • Lekarske ordinacije


HBO Medical Centar, Vojvode Stepe 347b, Beograd, Voždovac, Srbija, Lekarske ordinacije,
Kompletne i kvalitetne zdravstvene usluge
24.11.2015

Specijalističku ordinaciju za hiperbaričnu i podvodnu medicinu „HBO Medical Centar“ osnovao je primarijus doktor medicine Miodrag Živković, specijalista pomorske medicine, fiziolog, ekspert za podvodnu i hiperbaričnu medicinu. Doktor Živković se bavi podvodnom i hiperbaričnom medicinom od 1980. godine, objavio je preko sto stručnih i naučnih radova i dve knjige koje se bave problematikom podvodne i hiperbarične medicine.

Zajedno sa doktorom Živkovićem, brigu o pacijentima vodi i doktor medicine Sandra Tepić, specijalista interne medicine koja se hiperbaričnom medicinom bavi više od deset godina.

HBO Medical Centar je ordinacija modernih shvatanja, koja uspešno kombinuje hiperbaričnu oksigenaciju sa drugim terapijskim metodama, sve sa ciljem bržeg i uspešnijeg lečenja. U želji da delujemo preventivno, u okviru ordinacije su formirana savetovališta za šećernu bolest, pravilan način ishrane, za sport i savetovalište za lečenje gojaznosti. Preventivna borba protiv bolesti i starenja bio je motiv za formiranje „srpske zdravstvene organizacije“ koja deluje u okviru ordinacije.

Ordinacija je opremljena jednomesnim kiseoničnim komorama ruske proizvodnje koje omogućavaju da doktori HBO Medical Centra primenjuju sistem personalne medicine gde jedan lekar vodi brigu o jednom pacijentu tokom njegovog lečenja i koje omogućavaju da se terapija kiseonikom pod povišenim pritiskom adaptira svakom pacijentu posebno i njegovom trenutnom stanju iz dana u dan.

Lečenje kiseonikom je terapija izbora u svim stanjima nedovoljnog transporta kiseonika do tkiva, a najčešće bolesti kod kojih je transport kiseonika oštećen su ateroskleroza sa posledičnim infarktima mozga i srca i teškim oštećenjima perifernog tkiva, šećerna bolest, povrede mekog tkiva sa povredom krvnih sudova i nerava, kod mnogih reumatoloških oboljenja sa prisutnim vaskulitisima i kod mnogih trovanja krvnim otrovima i ugljen monoksidom.

Sentenca HBO Medical Centra je: Kiseonik nije sve u životu, ali bez kiseonika nema života!
Naš mozak može bez kiseonika samo 2-3 minuta nakon čega definitivno biva mrtav ili teško oštećen. To je dokaz koliko je kiseonik važan za naš život i zdravlje.

Slike proizvoda i usluga firme Specijalna bolnica dr Žutić
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu HBO Medical Centar
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu HBO Medical Centar


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu HBO Medical Centar


Pitanja

tinitus

, 16.05.2013.

Tema: Ostalo

Postovani d-r Zivkovic, Ponovo Vam salem moj meil pa moze da mi odgovorite na moje postavleno pitanje.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu HBO Medical Centar


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju