Hotel Aqua Panon

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 024 876 600
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Narodni park bb, Kanjiža, Srbija

Kategorija:

Turizam

Delatnosti:
  • Hoteli


Hotel Aqua Panon, Narodni park bb, Kanjiža, Srbija, Hoteli,
Hotel Royal Lux
02.04.2016

Hotel Aqua Panon je hotel u Vojvodini koji je počeo sa radom 2004. godine i kategorizovan je kao hotel sa 4 zvezdice.  U svom sastavu ima 35 smeštajnih jedinica: hotelski apartmani (4), jednokrevetne sobe (6) i dvokrevetne sobe za izdavanje (25). Gostima se pruža kompletna usluga smeštaja i ishrane. Hotelski restoran broji 80 mesta i u njemu se spremaju kako pansionski obroci, tako i "a la carde" usluga. Promenom vlasničke strukture (januara 2011. godine) hotel je kompletno renoviran, dograđeni su otvoreni bazen i zatvoreni bazen, i proširen je kapacitet restorana. Primenom koncepta TQM, vredno se radi na podizanju nivoa usluge i kvaliteta, a sve u cilju zadovoljenja zahteva naših gostiju. Posebna pažnja se poklanja ljubaznosti, uslužnosti, higijeni, kvalitetu ishrane i želji da gosti iz našeg hotela odu zadovoljni i ponovo se vrate. U tom cilju, pored usluge u hotelu potrudili smo se da gostima koji duže borave, ponudimo i vanpasionske usluge, da bi im vreme što interesantnije proteklo. U tom kontekstu se organizuju razni izleti i posete kulturnim manifestacijama.
Pošto smo geografski smešteni na mestu sa koga su nam dostupne razne destinacije, kao i blizina susedne Mađarske republike, organizujemo i posete pograničnim mestima (banja Morahalom), kao i šoping ture u Mađarsku (Segedin). Ljubazno osoblje hotela 24h je na usluzi gostima i njihovim željama.
Hotel Aqua Panon je povezan toplom vezom sa Banjom Kanjižom, čime je orijentacija hotela usmerana i na zdravstveni turizam. Banja Kanjiža poseduje lekovitu termomineralnu vodu i lekovito blato - peloid koji pomažu u rehabilitaciji reumatskih oboljenja.
Lovišta severno-bačkog i severno-banatskog okruga su bogata sa krupnom, sitnom i pernatom divljači, pa lovci iz Italije, Grčke, Nemačke i Srbije godinama odsedaju u  hotelu Aqua Panon.
Hotel Aqua Panon organizuje i Team Building skupove, pa možete da nagradite svoje zaposlene izletom (reka Tisa, jezero Palić, akvapark Segedin, itd.) ili nekom od rekreativnih aktivnosti koje nudimo (paintball, beach volley, tenis, mali futbal, noćno kupanje na našem bazenu itd.)
Sala za sastanke u našem hotelu je opremljena najsavremenijom opremom (video projektor, flipcharts, wi-fi, itd)  neophodnom za održavanje seminara, workshopova i raznih strategijskih igara što naš hotel čini idealnim kada je u pitanju kongresni turizam.

Slike proizvoda i usluga firme Royal Lux
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Hotel Aqua Panon
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Hotel Aqua Panon


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Hotel Aqua Panon


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Hotel Aqua Panon


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju