Hotel Sučević Garni

Pošaljite:
4 preporuke

  • Telefon 1: 011 390 7777
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dugo polje 1a, Beograd, Voždovac, Srbija

Kategorija:

Turizam

Delatnosti:
  • Hoteli


Hotel Sučević Garni, Dugo polje 1a, Beograd, Voždovac, Srbija, Hoteli,
Hotel Royal Lux
02.04.2016

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel Sučević Garni, koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom i hotelski smeštaj koji raspolaže sa 12 soba, od kojih su dva apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama koje nudi tzv. etno-trpeza vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.
Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje, nacionalna kuhinja.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Hotel Sučević Garni Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Slike proizvoda i usluga firme Royal Lux
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Hotel Sučević Garni
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Pohvale

Excellent location just south of Belgrade

, 18.03.2015.

Tema: Odnos sa klijentima

5

Now that we have stayed several times at the Sucevic it feels a lot like coming home. Professional staff, excellent food, comfortable rooms, Very good value for the money. Excellent location just south of Belgrad. AnneMarie and Goshli, Sweden

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Everything is very good

, 18.03.2015.

Tema: Odnos sa klijentima

5

Everything is very good!! The staff was very good the restaurant is wonderful and they have a very good price!!!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Overall would stay again

, 18.03.2015.

Tema: Odnos sa klijentima

5

The hotel is cheap and yet they are trying to make sure it looks more a more expensive one. The staff are amazing and spoke English, which we weren't expecting. We stayed there twice, once on the way to our destination and once on the way home and it was great both times. The bar/restaurant is lovely and the food great. Breakfast was odd but okay and the fruit was a great choice. Overall would stay again

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Bravo!

, 06.08.2014.

Tema: Ukupan utisak

5

Ovo mesto svakako ocenjujem sa najvecim brojem zvezdica. Hrana je za svaku preporuku-FANTASTIČNA. Ambijent božanstven. Veliki pozdrav za zaposlene.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju