Hotel Sučević Garni

Pošalji:
  • Telefon 1: 011 390 7777
  • Telefon 2: 011 390 8115
  • Faks: 011 390 7771
  • Platne kartice: VISA, DINA, Maestro, MasterCard, Diners, American Express
Lokacije:

Dugo polje 1a, Beograd, Voždovac, Srbija

Kategorija:

Turizam

Delatnosti:
Prijavi izmenu podataka
O nama

Na obroncima Avale, na samom prilazu gradu, okružen zelenilom i senovitim stazama za šetnju u oazi mira, neposredno uz raskrsnicu Avalskog i Kružnog puta nalazi se hotel Sučević Garni, koji može da posluži kao model hotelijerstva kod nas, jer to je turističko-ugostiteljski objekat koji može da zadovolji i najzahtevnije goste.

Položaj hotela u sred takozvane "ruže vetrova", vetrova koji lutaju između Kosmaja, Avale i Dunava, dočaravaju poseban ugođaj. U najtoplijim danima u bašti ovog hotela, sa oko osamdeset uglavnom punih mesta, gosti se osećaju izuzetno prijatno.

Novo, moderno zdanje, sa prekrasnom letnjom baštom i hotelski smeštaj koji raspolaže sa 12 soba, od kojih su dva apartmana, a ostalo sobe različitih struktura, moderno uređene, jednostavne i tople, klimatizovane, sa internet vezom, room barom i kablovskom televizijom.

U dva restorana, od kojih je jedan etno restoran, moguće je poručiti sve što može da zamisle i najveći sladokusci, ali se čak i oni mogu iznenaditi retkim ponudama koje nudi tzv. etno-trpeza vrhunskih majstora kuhinje već duže poznatih u ugostiteljskim krugovima glavnog grada.
Etno restoran izuzetan po svom ambijentu i sa ponudama najkvalitetnijih i najzanimljivijih jela naše narodne kuhinje.
Jelovnik je naprosto beskonačan, a zadovoljstvo koje pruža vrhunsko. Izuzetno stručan personal će u svako doba dana pred Vas da iznese širok asortiman sopstvenih proizvoda najvišeg kvaliteta među kojima su pršuta, panceta, kulen, pečenica i vrhunski tvrdi sir, koje je u tom prirodnom ambijentu moguće proizvesti.

Hotel Sučević Garni Vam može ponuditi pića vrhunskog kvaliteta sopstvene proizvodnje, među kojima se izdvaja domaća rakija od šljive, kajsije, dunje, kruške i grožđa i vino domaće proizvodnje.

Preporuke potrošača za firmu Hotel Sučević Garni
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Pohvale

Bravo!

, 06.08.2014.

Tema: Ukupan utisak

5

Ovo mesto svakako ocenjujem sa najvecim brojem zvezdica. Hrana je za svaku preporuku-FANTASTIČNA. Ambijent božanstven. Veliki pozdrav za zaposlene.

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

Pitanja potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Hotel Sučević Garni


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju