Katana Oganj

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 034 315 999
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Miloja Radosavljevića 70, Kragujevac, Srbija

Delatnosti:
  • Građevinski materijal i oprema


Katana Oganj, Miloja Radosavljevića 70, Kragujevac, Srbija, Građevinski materijal i oprema,
Garažna i industrijska vrata
01.03.2016

Naša firma je osnovana 1996. godine u Kragujevcu. Iste godine smo otpočeli proizvodnju kotlova serije Oganj, koji su ubrzo svojim kvalitetom, ekonomičnošću, kao i malim dimenzijama postali prepoznatljivi široj javnosti. Prvi kotlovi koji su radili na ovom principu korišćeni su na brodovima i podmornicama Ruske Vojne Flote (RVF). Stvaralački duh je učinio da sada u našem proizvodnom centru posedujemo 19 patenata u oblasti termo-tehnike, od kojih su za sada tri u serijskoj proizvodnji. Kotlovi serije Oganj se mogu priključiti na električnu mrežu na 63 različita načina i višestruko po kvalitetu prevazilaze ruske i ostale uređaje koji rade na ovom principu.

Ovi perspektivni proizvodi zbog svoje ubedljive ekonomičnosti koja prelazi u idealnu vrlo brzo ce potisnuti sve ostale načine grejanja.

Kao još jedna od mnogobrojnih potvrda da je reč o izuzetno kvalitetnom proizvodu je i činjenica da se na tržištu u proteklih 12 godina pojavilo više od 20 kopija koje nisu ni približnih karakteristika.

Odlike ovih neprevaziđenih kotlova su: maksimalno iskorišćenje električne energije, izuzetno male dimenzije, pristupačne cene, ekološki čist, bez mogućnosti kvara, nečujan pri radu.

Slike proizvoda i usluga firme Hormann Serbia
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Katana Oganj
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Katana Oganj


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Katana Oganj


Pitanja

Cena grejanja

, 20.08.2012.

Tema: Cene

Imam stan od 60m2 i grejem se na struju, u januaru 2012 racun bio oko 8.000 din. interesuje me da li bih imao neku ustedu ako bih uradio cg sa EPK - OGANJ 01

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

EPK Oganj 3

, 09.02.2012.

Tema: Performanse

Poštovani, zanima me pošto znam da se i vi grejete sa ovim kotlom koliko ste potrošili kilovata za januar mesec 2012, da li ste koristili sva tri grejača ili kako već,da li ste grejali svih 24 sata , i da li koristite samo nalegajući termostat ili u kombinaciji sa sobnim, molio bih objasnjenje pošto i ja koristim isti.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Katana Oganj

, 29.11.2011.

Tema: Ostalo

Poštovani, Interesuje me koja je cena ognja, da li može da greje 80m2? Kotao se nalazi van kuće, pa me zanima da li to predstavlja neki problem? I koja je potrošnja u kilovatima?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

PITANJE

, 20.10.2011.

Tema: Dostupnost informacija

Poštovani, zanima me koliki je vijek trajanja jednofaznog grijaca, takodje me zanima i tehnicke karakteristke toga istog grijaca (KW, tj.priblizna dnevna potrosnja struje). Zanima me isto dalije moguce nabaviti vase proizvode i BiH-a i gdje na kojima lokacijama ako je moguce. Unaprijed zahvalan na Vasem odgovoru. LP Edo

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Pitanje

, 28.09.2011.

Tema: Cene

imam stn 60m2 grenje površine pa me interesuje da li bih mogao sa ognjem 1 da rešim problem grejanja. Na centralnom sistemu sam, kotlarnica je na gas i za grenju sezonu račun je 95000 din. Pa me zanima vaš sistem koliko me bi to koštalo i koliko bi imao uštedu na ovu sadašnju cenu. Ovo što sam video na sajtu za veliku je pohvalu. Unapred hvala

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Centralno grejanje

, 09.02.2011.

Tema: Cene

3

Sad trenutno imam c.g na ugalj i peć je od 40kw, ali imam veliku grejnu površinu, a s obzirom na cene sušenog ili kamenog uglja, to grejanje me izađe jako skupo, pa sam razmišljao da se grejem na struju, a u pitanju je kvadratura od 250 do 300 kvadrata jer ujedno grejem i kafić i kuću. Interesuje me kollika bi cena bila vašeg proizvoda tj grejača OGANJ za tu grejnu površinu? Šta mi preporučujete? Unapred zahvalan

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Kotao na čvrsto gorivo na monofaznu struju

, 29.01.2011.

Tema: Lokacija

3

Da li postoji kotao na monofaznu struju pošto imam kotao na čvrsto gorivo i monofaznu struju u stanu pa ako ima uzeo bi kotao stan je 60m2.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Katana Oganj


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju