Kreativni centar

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 382 0483
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Gradištanska 8, Beograd, Zvezdara, Srbija

Delatnosti:
  • Izdavaštvo


Kreativni centar, izdavačka kuća iz Beograda, osnovan je 1989. godine sa idejom da objavljuje knjige koje podstiču druženje dece i odraslih i kod dece razvijaju kreativnost i ljubav prema knjizi, unapređuju stvaralačke metode u obrazovanju, neguju bolje odnose među ljudima, kao i brigu prema prirodi.

Danas Kreativni centar nudi preko 700 naslova koji su svrstani u četiri uzrasne grupe: za mališane do pet godina, za decu predškolskog uzrasta, za učenike i za odrasle. U okviru svake od njih postoji veći broj posebnih edicija. Pažljivo odabrane teme, vrhunski tehnički kvalitet i prepoznatljive ilustracije knjiga Kreativnog centra, na zanimljiv i uzbudljiv način uspevaju da približe čitanje najmlađima. Takođe, veliki je broj priručnika čije teme mogu biti korisne odraslima koji rade sa decom – roditeljima, vaspitačima, učiteljima.

Na 54. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga Kreativni centar je proglašen za izdavača 2009. godine.

Izdanja Kreativnog centra prevedena su na više jezika i objavljena u više od 20 zemalja, od Engleske do Južne Koreje, u kojima su takođe naišla na odličan prijem kod čitalaca. U prilog vrednosti i kvalitetu svedoči i činjenica da je Kreativni centar izdavačka kuća koja već godinama učestvuje na prestižnom Međunarodnom sajmu knjiga za decu u Bolonji, kao i na Frankfurtskom sajmu knjiga. Učešće na ovim sajmovima daje podsticaj da se bude u toku sa svim onim što je bitno u vezi sa izdavaštvom za decu.

Što se tiče daljih planova, Kreativni centar će se truditi da ostvari svoje velike ambicije koje su u vezi sa stvaranjem novih, kvalitetnih knjiga za decu, proširenje saradnje sa izdavačima iz drugih zemalja, kao i za nastupe na raznim sajmovima knjiga u svetu.

Na web stranici Kreativnog centra možete naći više podataka o našim izdanjima, koje je moguće naručiti preko Interneta, a isporuka se vrši i u inostranstvo po povoljnim cenama.

Slike proizvoda i usluga firme hiCAD
Preporuke potrošača za firmu Kreativni centar
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Kreativni centar


Pohvale

Kreativci

, 18.02.2011.

Tema: Ukupan utisak

5

Zadovoljstvo mi je da mogu koristiti vašu literaturu u radu sa djecom u vrtiću. Sve pohvale za sadržaje, dizajn i naravno cijene. Prosto se dešava da nakupujem i po 4 vaša izdanja od jednom, što je za vas VELIKI PLUS. Pozdrav iz Podgorice

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Kreativni centar


Pitanja

Suradnja

, 04.08.2012.

Tema: Ostalo

Kako mogu kontaktirati autora porodichnog priruchnika RAZVOD U MOJOJ PORODICI.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Pitanje

, 25.12.2010.

Tema: Dostupnost informacija

3

Poštovani, Da li postoji mogućnost da izdam kod Vas knjižicu kućnih saveta? Srdačan pozdrav!! S poštovanjem Radmila.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Kreativni centar


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju