Odabir naočara je težak s obzirom na veliki izbor naočara i na težinu pri izboru pravog modela, ali naše ljubazno osoblje je tu da vam priskoči u pomoć.

Preporuke (6)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke i pitanja za firmu Mam optika
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (6)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (6)
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (6)
Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
26.04.2016.

5
Vrhunski kvalitet
Ramovi i stakla za naocare kod Mam optike su na najvisem nivou. Vec godinama kod njih kupujem naocare za vid, ali i za sunce. Topla preporuka svima.
28.03.2016.

5
Veoma sam zadovoljan
Veoma sam zadovoljan kvalitetom i cenom naocara koje sam kupio kodMam optike. Preporucujem svima kojima trebaju naocare za sunce ili za vid da posete Mam optiku i da se uvere sami.
Dejan
14.03.2014.

5
Prijatno iznenadjenje
Moram da pohvalim strucni tim u MAMOPTICI za ljubaznost, veliko strpljenje da odgovore na svako moje pitanje vezano za izbor stakala i naocara, kao i strucnost da procene sta mi najbolje odgovara, kao i to sto nisu napadni, i sigurno nece nesto da vam prodaju po svaku cenu, samo da oni zarade, naprotiv na prvo mesto im je potreba klijenta i zato svu paznju usmeravaju ka tome. Ja sam cak iz Novog Pazara dosla u Bg i obisla par optika u gradu, mogu vam reci da su najpovoljniji sa cenama,pristupacni su svakom djepu,i zato svakom preporucujem da svrate kod njih uvere se. Hvala im za svaki minut paznje sto su ukazali i imali razumevanje za moje potrebe.
20.03.2014.

Slažem se
Potpuno se slažem, ja koristim njihove usluge i naočare preko 15 godina. Najbolje mesto za pregled i najbolji izbor uz super asistenciju. Hvala.
14.03.2014.

5
Odlicna usluga i najpovoljnije cene
Ovo je drugi put da iznosim svoje impresije za mamoptiku, preporucujem obavezno da svi kojima trebaju njihove usluge da svrate jer kvalitet zaposlenih koji radi kod njih sigurno necete naci nigde u gradu, maximalno su posveceni klijentu, njegovim potrebama i zahtevima,cak i ako klijent ima specificnih zahteva,strucni tim mamoptike je dovoljno obucen i potkovan opremom da svima izlaze u susret,a daleko su najpovoljniji sa cenama u regionu.JA SAM IZ NOVOG PAZARA DOSLA DA RADIM KOD NJIH NAOCARE,TO VAM DOVOLJNO GOVORI KOLIKO SAM JA ZADOVOLJNA NJIMA.
15.12.2013.

5
Odlično
Ovde su usluge izuzetne, sve je odlično. Jako prijatno iznenađenje. Hvala
11.04.2013.

5
najbolje naočare
kupio sam ovde sunčane naočare, i od tada redovno kupujem kontaktna sočiva i mogu vam reći da je ovo najbolja optičarska radnja u Beogradu.
16.04.2013.

Naocare
Slazem se, i ja sam ovde kupila naocare, suncane naocare, tako da i ja mislim da je odlican izbor.
Pitanja (5)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
14.05.2013.

Pitanje: Naocare
Imam Zero Rh naocare na kojima su se izgrebla stakla, pa me zanima da li kod Vas postoji mogucnost zamene u zavisnosti od modela? Hvala
13.04.2013.

Pitanje: Kontaktna sočiva
Molim vas da mi javite kako mogu izabrati kontaktna sočiva u boji? Da li moja dioptrija odgovara i dioptriji za kontaktna sočiva? Hvala.
11.04.2013.

Pitanje: sočiva
Molim vas da mi javite dali imate kontaktna sočiva svih vrsta,
i naočare za decu.
Hvala
26.04.2011.

Pitanje: Degeneracija žute mrlje
U pitanju je moja mama.36-godište i zbog problema sa žutom mrljom ona više nije u stanju čak ni sa lupom da bilo šta pročita. Postoji li način da se nekakvim cilindricnim staklima pomogne da bi videla da čita...
Molim vas za odgovor. S poštovanjem Snežana Topalović
06.05.2011.

Odgovor: Odgovor
Bez predhodno urađenog pregleda mi ne možemo ništa konkretno da vam odgovorimo. Kod nas pregled košta 2500.00 din i možete zakazati na naš telefon.
12.01.2004.

Pitanje: dioptrijska stakla
Molim Vas da mi odgovorite sta u svijetu trenutno postoji najbolje od stakala za naocare sa dioptriom -15 i-11/znaci ono sto je najtanje i najmanje izrazena ta dioptrija hvala, te kako bi se takva stakla mogla nabaviti .pozdrav.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.