Video Oglasi drugih firmi
Preporuke i pitanja za firmu Marshall fishing and hunting
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (3)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (3)
(2)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

Preporuke (3)
Pitanja (1)
Napišite preporuku
13.07.2014.

5
Upredena struna-kanap
Uzeo sam da probam upredenu strunu posto je u ovoj radnji sa ribolovnim priborom bila naj jeftinija namotao je na masinicu i nisam mogao da verujem da se ne mrsi zakacio varalicom za panj i izvukao ga sa sve varalicom snaga upredenice je extra stvarno sam se odusevio cenom i kavalitetom svaka cast samo tako i nastavite.
14.07.2014.

Odgovor
Hvala na lepim recima .Svratite ponovo do nase radnje i trazite čika Brku, koji će najverovatnije biti spreman da uzvrati na lepim recima u vidu nekog simboličnog poklona.
24.06.2012.

5
Da ne poveruješ
Pre neki dan sam se zatekao u tom delu grada i prijatno se iznenadio kada sam ugledao prodavnicu ribolovačke opreme. Ušao sam unutra i pogledao šta nude kada tamo samo od ševe mleko što nema. Svaka čast za ovako nešto.
08.07.2013.

Video snimak Prodavnice i njene ponude
Zasto se ne Reklamirate kao sve prodavnice na Zapadu? Video snimkom same prodavnice i trenutno njenu snabdevenost. Program opreme koju posedujete i vase preporuke, o istoj za koriscenje na vodama u Srbiji! Jednom mesecno sta nudite kupcima po povoljnijoj ceni, (kako danas u Srbiji kazu, Akcija tog meseca). Puno pozdrava i puno uspeha u daljem Radu, i ne zamerite na dobro namernom predlogu!
Pitanja (1)
Postavite pitanje
02.10.2013.

Pitanje: Postovani..
Postovani, zovem se Darko imam 33godine, zivim u Lozoviku kod V.Plane.ribolovac sam, ne tako cest ali idem. Pored sela prolazi Velika Morava u duzini od 9km.Ima oko 100-nak pecarosa aktivnih.Takodje idem u lov, gde lovacko udruzenje Fazan broji oko 100clanova sa podmlatkom, Lozovik se nalazi na 3000hektara, idealan za lov. Takodje ima oko 200 golubara i 4 udruzenja, tako da sa svim ovim informacijama dolazim na ideju o otvaranju prodavnice za lov i ribolov!! U okolini od 25km nema a tu su izmedju jos 10 sela koja takodje nemaju. Interesuje me da li vas interesuje otvaranje prodavnice na ovakvoj lokaciji? Ja bih radio sa vasom robom uz naravno dogovor plata ili procenat. Naravno u sve ovo mozete se i licno uveriti, inace ja sam predsednik udruzenja ljubitelja Velike Morave Lozovik hvala na razumevanju.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.