Marshall fishing and hunting

Pošaljite:
2 preporuke

  • Telefon 1: 011 265 2129
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dr Milutina Ivkovića 2a, Beograd, Voždovac, Autokomanda, Srbija

Kategorija:

Lov i ribolov

Delatnosti:
  • Lovačka i ribolovačka društva


Marshall fishing and hunting, Dr Milutina Ivkovića 2a, Beograd, Voždovac, Autokomanda, Srbija, Lovačka i ribolovačka društva,
Oružje, municija, oprema za lov i ribolov
25.04.2016
Marshall fishing and hunting - štapovi za pecanje

Firma Marshall Fishing and Hunting je osnovana 2003. godine, ali je u ovom poslu od 2000. godine.

Osnovna delatnost firme je veleprodaja ribolovačkog pribora i opreme za sportski lov i ribolov. Marshall F&H je generalni distributer i uvoznik brendova Marshall, Mustad, Alcedo, Doberman, ali distribuira i druge poznate brendove kao što su Mitchell, Berkley, Abu Garcia, Penn, Seaside i dr.

Pored veleprodaje, firma je uporedo razvijala i maloprodajne kapacitete, tako da svoje proizvode trenutno nudi i fizičkim licima kroz mrežu maloprodajnih objekata. Kroz maloprodaju takođe distribuira i lovačku municiju, optiku, noževe, pirotehniku i dr.

Asortiman je veliki, a neki od proizvoda su: štapovi za pecanje, mašinice za ribolov, najloni, sajlice,mreže za ribolov, udice za pecanje, varalice za ribolov, plovci, virble, kopče, olova, čuvarke, meredovi, čerenci, kuke, svetleće ampule, zvončići, alarmi, indikatori trzaja, praćke, razne stolice i kreveti za spoljnu upotrebu, šatori, garderoba (lovački prsluk, ribolovački prsluk, ribolovački kombinezon), obuća za lov i ribolov (čizme za lov i ribolov) i dr.

Dugogodišnji kvalitet, profesionalan i iskren odnos prema saradnicima, posvećenost poslu i hiljade zadovoljnih kupaca, garancija su sigurnog i kontinuiranog napretka, kome Marshall Fishing and Hunting teži čitavu deceniju.

Slike proizvoda i usluga firme Grof MBM
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Marshall fishing and hunting
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Marshall fishing and hunting


Pohvale

Upredena struna-kanap

, 13.07.2014.

Tema: Kvalitet

5

Uzeo sam da probam upredenu strunu posto je u ovoj radnji sa ribolovnim priborom bila naj jeftinija namotao je na masinicu i nisam mogao da verujem da se ne mrsi zakacio varalicom za panj i izvukao ga sa sve varalicom snaga upredenice je extra stvarno sam se odusevio cenom i kavalitetom svaka cast samo tako i nastavite.

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Odgovor

Marshall fishing and hunting, 14.07.2014.

Hvala na lepim recima .Svratite ponovo do nase radnje i trazite čika Brku, koji će najverovatnije biti spreman da uzvrati na lepim recima u vidu nekog simboličnog poklona.

Pohvale

Da ne poveruješ

, 24.06.2012.

Tema: Ukupan utisak

5

Pre neki dan sam se zatekao u tom delu grada i prijatno se iznenadio kada sam ugledao prodavnicu ribolovačke opreme. Ušao sam unutra i pogledao šta nude kada tamo samo od ševe mleko što nema. Svaka čast za ovako nešto.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Primedbe

Video snimak Prodavnice i njene ponude

, 08.07.2013.

Tema: Dostupnost informacija

Zasto se ne Reklamirate kao sve prodavnice na Zapadu? Video snimkom same prodavnice i trenutno njenu snabdevenost. Program opreme koju posedujete i vase preporuke, o istoj za koriscenje na vodama u Srbiji! Jednom mesecno sta nudite kupcima po povoljnijoj ceni, (kako danas u Srbiji kazu, Akcija tog meseca). Puno pozdrava i puno uspeha u daljem Radu, i ne zamerite na dobro namernom predlogu!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Marshall fishing and hunting


Pitanja

Postovani..

, 02.10.2013.

Tema: Ostalo

Postovani, zovem se Darko imam 33godine, zivim u Lozoviku kod V.Plane.ribolovac sam, ne tako cest ali idem. Pored sela prolazi Velika Morava u duzini od 9km.Ima oko 100-nak pecarosa aktivnih.Takodje idem u lov, gde lovacko udruzenje Fazan broji oko 100clanova sa podmlatkom, Lozovik se nalazi na 3000hektara, idealan za lov. Takodje ima oko 200 golubara i 4 udruzenja, tako da sa svim ovim informacijama dolazim na ideju o otvaranju prodavnice za lov i ribolov!! U okolini od 25km nema a tu su izmedju jos 10 sela koja takodje nemaju. Interesuje me da li vas interesuje otvaranje prodavnice na ovakvoj lokaciji? Ja bih radio sa vasom robom uz naravno dogovor plata ili procenat. Naravno u sve ovo mozete se i licno uveriti, inace ja sam predsednik udruzenja ljubitelja Velike Morave Lozovik hvala na razumevanju.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Marshall fishing and hunting


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju