Marshall fishing and hunting

Pošalji:
  • Telefon 1: 011 265 2129
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 265 2235
  • Platne kartice: VISA, DINA, Maestro, MasterCard, American Express
Lokacije:

Dr Milutina Ivkovića 2a, Beograd, Voždovac, Autokomanda, Srbija

  • Surčinska 13, Beograd, Zemun; 011 226 1519;

  • Surčinska 13, Beograd, Zemun; 011 226 1519;

Prijavi izmenu podataka
O nama

Firma Marshall Fishing and Hunting je osnovana 2003. godine, ali je u ovom poslu od 2000. godine.

Osnovna delatnost firme je veleprodaja ribolovačkog pribora i opreme za sportski lov i ribolov. Marshall F&H je generalni distributer i uvoznik brendova Marshall, Mustad, Alcedo, Doberman, ali distribuira i druge poznate brendove kao što su Mitchell, Berkley, Abu Garcia, Penn, Seaside i dr.

Pored veleprodaje, firma je uporedo razvijala i maloprodajne kapacitete, tako da svoje proizvode trenutno nudi i fizičkim licima kroz mrežu maloprodajnih objekata. Kroz maloprodaju takođe distribuira i lovačku municiju, optiku, noževe, pirotehniku i dr.

Asortiman je veliki, a neki od proizvoda su: štapovi za pecanje, mašinice za ribolov, najloni, sajlice, udice za pecanje, varalice za ribolov, plovci, virble, kopče, olova, čuvarke, meredovi, čerenci, kuke, svetleće ampule, zvončići, alarmi, indikatori trzaja, praćke, razne stolice i kreveti za spoljnu upotrebu, šatori, garderoba (lovački prsluk, ribolovački prsluk, ribolovački kombinezon), obuća za lov i ribolov (čizme za lov i ribolov) i dr.

Dugogodišnji kvalitet, profesionalan i iskren odnos prema saradnicima, posvećenost poslu i hiljade zadovoljnih kupaca, garancija su sigurnog i kontinuiranog napretka, kome Marshall Fishing and Hunting teži čitavu deceniju.

Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

preporuke potrošača


Pohvale

Da ne poveruješ

Zvezdan Dimitrijević, 24.06.2012.

Tema: Ukupan utisak

Pre neki dan sam se zatekao u tom delu grada i prijatno se iznenadio kada sam ugledao prodavnicu ribolovačke opreme. Ušao sam unutra i pogledao šta nude kada tamo samo od ševe mleko što nema. Svaka čast za ovako nešto.

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

Primedbe

Video snimak Prodavnice i njene ponude

Mita Dimitrije Krstic, 08.07.2013.

Tema: Dostupnost informacija

Zasto se ne Reklamirate kao sve prodavnice na Zapadu? Video snimkom same prodavnice i trenutno njenu snabdevenost. Program opreme koju posedujete i vase preporuke, o istoj za koriscenje na vodama u Srbiji! Jednom mesecno sta nudite kupcima po povoljnijoj ceni, (kako danas u Srbiji kazu, Akcija tog meseca). Puno pozdrava i puno uspeha u daljem Radu, i ne zamerite na dobro namernom predlogu!

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

pitanja potrošača


Pitanja

Postovani..

Darko Devic, 02.10.2013.

Tema: Ostalo

Postovani, zovem se Darko imam 33godine, zivim u Lozoviku kod V.Plane.ribolovac sam, ne tako cest ali idem. Pored sela prolazi Velika Morava u duzini od 9km.Ima oko 100-nak pecarosa aktivnih.Takodje idem u lov, gde lovacko udruzenje Fazan broji oko 100clanova sa podmlatkom, Lozovik se nalazi na 3000hektara, idealan za lov. Takodje ima oko 200 golubara i 4 udruzenja, tako da sa svim ovim informacijama dolazim na ideju o otvaranju prodavnice za lov i ribolov!! U okolini od 25km nema a tu su izmedju jos 10 sela koja takodje nemaju. Interesuje me da li vas interesuje otvaranje prodavnice na ovakvoj lokaciji? Ja bih radio sa vasom robom uz naravno dogovor plata ili procenat. Naravno u sve ovo mozete se i licno uveriti, inace ja sam predsednik udruzenja ljubitelja Velike Morave Lozovik hvala na razumevanju.

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

sugestije potrošača


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju