Maxima

Pošalji:
  • Telefon 1: 032 820 030
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dragiše Mišovića 16, Lučani, Srbija

  • Obrenovački drum 25, Beograd, Čukarica; 011 355 1366;

  • Starine Novaka 7, Niš; 018 426 2693;

Kategorija:

Građevinarstvo

Delatnosti:
  • Boje i lakovi

Prijavi izmenu podataka
O nama

Fabrika boja MAXIMA osnovana je u Lučanima 1990. godine, a proizvodnju i aktivno plasiranje MAXIMA proizvoda na tržište Srbije započinje 1994. godine. Asortiman MAXIMA proizvoda neprestano raste, a dosledan i precizno kontrolisan kvalitet proizvoda i usluga svakim danom sve više širi krug naših potrošača.

Kvalitet naših proizvoda i njihova široka upotreba u poslovima građevinarstva, adaptacije i restauracije stambenih i poslovnih objekata dovele su kompaniju MAXIMA na lidersku poziciju kada je reč o domaćem tržištu. Takođe, veoma visok indeks prodaje u regionu Jugoistočne Evrope i ogromni izvozni potencijal za tržište Evrope potvrđuju ovu činjenicu.

Distributivna mreža kompanije MAXIMA Lučani prati pomenute poslovne rezultate. Naših proizvoda ima u svakoj bolje snadbevenoj radnji širom zemlje.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je reč o domaćoj kompaniji čija se proizvodnja bazira na sirovinama najrenomiranijih svetskih proizvođača, uz originalnu tehnologiju kontrole i usavršavanja kapaciteta.

Proizvodi kompanije MAXIMA Lučani imaju karakter neškodljivosti po zdravlje čoveka i prirodne okoline. Ekološki aspekt, prisutan u celokupnoj paleti naših proizvoda još jedna je od karakteristika koju sa ponosom ističemo.

U prozvodnom pogonu se mogu naći: prajmeri, mase za izravnavanje i ispune, boje za unutrašnju upotrebu, boje za spoljašnju upotrebu, dekorativni malteri, sredstva za toniranje i pomoćna sredstva, lepkovi za stiropor, keramičke i fasadne pločice, lepkovi za drvo i parket, mašinski malteri.

Slike proizvoda i usluga firmi iz delatnosti Boje i lakovi
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

preporuke potrošača


Pohvale

NAJBOLJI

Marina Banović, 09.09.2013.

Tema: Odnos sa klijentima

Zaista zaslužuju sve pohvale ne znam odakle da pocnem ali kvalitet i cena su izvrsni.

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

pitanja potrošača


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

sugestije potrošača


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju