Medical Trust

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 323 4590
  • Telefon 2: 063 300 894
  • Faks: 011 324 3155
  • Platne kartice: Diners
Lokacije:

Hilandarska 32/2, Beograd, Stari grad, Srbija


Medical Trust, specijalistička pedijatrijska ordinacija, ali i homeopatska ordinacija, na čijem čelu je pedijatar i homeopata dr Srđana Bolbođevski, osnovana je 2002. godine

Homeopatija se koncentriše na lečenje kompletne osobe specifičnim i blagim metodama, svojstvenim za tu osobu. Osnovni princip homeopatije polazi od toga da se slično sličnim leči. Sredstvo koje uzrokuje simptome određene bolesti kada se uzima u velikim dozama, može trenutno otkloniti simptome te bolesti ukoliko se uzima u posebno pripremljenoj formi.

Količina sredstava i homeopatski lekovi koji se koriste u homeopatiji je izuzetno mala, tako da nema nuspojava, neočekivanih reakcija ili kontraindikacija. Filozofija homeopatije polazi od toga da um, telo i emocije nisu razdvojeni. Svako iskustvo ostavlja trag u telu ili emotivnoj sferi. Zato, homeopatski proces počinje razgovorom u kojem homeopata postavlja veliki broj pitanja kako bi dobio što kompletniju sliku onoga što se događa u telu pacijenta, kako na mentalnom, tako i na psihičkom planu.

Svi predstavljeni problemi pacijenta, uključujući i bolest kao glavni problem, sklonost određenom ponašanju, kao i pacijentove osobine, bitni su simptomi u homeopatskoj analizi.

Cilj homeopatije nije otklanjanje simptoma, već prepoznavanje i otklanjanje samog uzroka simptoma. Zato je pravi homeopatski lek baziran na razumevanju celokupne osobe, pre nego na odgovoru na simptome određene bolesti.

Preporuke potrošača za firmu Medical Trust
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Medical Trust


Pohvale

pohvala i

, 26.07.2013.

Tema: Ukupan utisak

5

Preporuku za medicaltrust i doktorku Srđanu sam dobila od svoje sestre koja i sama leči dete kod nje. Oduševljena sam doktorkinom stručnošću, strpljivošću i ljubaznošću. Prezadovoljna sam i kako moje dete reaguje na homeopatske preparate. Hvala još jednom :)

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Mišljenje pedijatra

, 19.11.2012.

Tema: Ukupan utisak

5

Kao neko kome je interes deteta uvek bio u prvom planu, nisam oklevao da roditelje dece čiji su zdravstveni problemi svojom kompleksnošću, trajanjem ili intenzitetom, i pored terapijskih mera bitno uticale na kvalitet života deteta, uputum da potraže i mišljenje i pomoć pedijatra-homeopate. Sa velikim zadovoljstvom zbog postignutih rezultata, moram da priznam da su čak i roditelji skeptici, bili više nego zadovoljni efektima. Sve preporuke i sve najbolje u daljem radu. Dr Dušan Đokić, pedijatar, Hitna pomoć Kragujevac

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Medical Trust


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Medical Trust


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju