Medical Trust

Pošaljite:
5 2 preporuke

  • Telefon 1: 011 323 4590
  • Telefon 2: 063 300 894
  • Faks: 011 324 3155
  • Platne kartice: Diners
Lokacije:

Hilandarska 32/2, Beograd, Stari grad, Srbija


Medical Trust, Hilandarska 32/2, Beograd, Stari grad, Srbija, Lekarske ordinacije,
Homeopatska pedijatrijska ordinacija
26.10.2015
Medical Trust - homeopatija

Medical Trust, specijalistička pedijatrijska ordinacija, ali i homeopatska ordinacija, na čijem čelu je pedijatar i homeopata dr Srđana Bolbođevski, osnovana je 2002. godine

Homeopatija se koncentriše na lečenje kompletne osobe specifičnim i blagim metodama, svojstvenim za tu osobu. Osnovni princip homeopatije polazi od toga da se slično sličnim leči. Sredstvo koje uzrokuje simptome određene bolesti kada se uzima u velikim dozama, može trenutno otkloniti simptome te bolesti ukoliko se uzima u posebno pripremljenoj formi.

Količina sredstava i homeopatski lekovi koji se koriste u homeopatiji je izuzetno mala, tako da nema nuspojava, neočekivanih reakcija ili kontraindikacija. Filozofija homeopatije polazi od toga da um, telo i emocije nisu razdvojeni. Svako iskustvo ostavlja trag u telu ili emotivnoj sferi. Zato, homeopatski proces počinje razgovorom u kojem homeopata postavlja veliki broj pitanja kako bi dobio što kompletniju sliku onoga što se događa u telu pacijenta, kako na mentalnom, tako i na psihičkom planu.

Svi predstavljeni problemi pacijenta, uključujući i bolest kao glavni problem, sklonost određenom ponašanju, kao i pacijentove osobine, bitni su simptomi u homeopatskoj analizi.

Cilj homeopatije nije otklanjanje simptoma, već prepoznavanje i otklanjanje samog uzroka simptoma. Zato je pravi homeopatski lek baziran na razumevanju celokupne osobe, pre nego na odgovoru na simptome određene bolesti.


Tagovi: Homeopatija
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Medical Trust
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Medical Trust


Pohvale

pohvala i

, 26.07.2013.

Tema: Ukupan utisak

5

Preporuku za medicaltrust i doktorku Srđanu sam dobila od svoje sestre koja i sama leči dete kod nje. Oduševljena sam doktorkinom stručnošću, strpljivošću i ljubaznošću. Prezadovoljna sam i kako moje dete reaguje na homeopatske preparate. Hvala još jednom :)

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Mišljenje pedijatra

, 19.11.2012.

Tema: Ukupan utisak

5

Kao neko kome je interes deteta uvek bio u prvom planu, nisam oklevao da roditelje dece čiji su zdravstveni problemi svojom kompleksnošću, trajanjem ili intenzitetom, i pored terapijskih mera bitno uticale na kvalitet života deteta, uputum da potraže i mišljenje i pomoć pedijatra-homeopate. Sa velikim zadovoljstvom zbog postignutih rezultata, moram da priznam da su čak i roditelji skeptici, bili više nego zadovoljni efektima. Sve preporuke i sve najbolje u daljem radu. Dr Dušan Đokić, pedijatar, Hitna pomoć Kragujevac

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Medical Trust


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Medical Trust


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju