Mercedes - Benz Beograd

Pošaljite:
1 preporuka

  • Telefon 1: 011 301 9011
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Industrijska zona bb, Krnješevci, Srbija

Kategorija:

Auto moto

Delatnosti:
  • Auto kuće


Mercedes - Benz Beograd, Industrijska zona bb, Krnješevci, Srbija, Auto kuće,
Ovlašćeni prodavac i serviser Chevrolet vozila
15.05.2015

Mercedes-Benz Beograd postoji od 1996. godine i sastavni je deo kompanije Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora koja je 100% ćerka-firma korporacije Daimler AG iz Štutgarta. Obrazovan i stručno obučen kadar broji 128 zaposlenih.

Mercedes-Benz Beograd nalazi se na dve lokacije, u Beogradu i u Krnješevcima. Mercedes-Benz Beograd godišnje u Beogradu i okruženju proda preko 1.000 vozila, dok servisi u Beogradu i Krnješevcima godišnje prime preko 18.000 vozila. Služba 24h Service, u slučaju potrebe, na raspolaganju je danonoćno, 365 dana u godini.

U Beogradu se nalazi Centar putničkih vozila koji čini Prodaja Mercedes-Benz putničkih vozila, Prodaja Mercedes-Benz dostavnih i kombi vozila i Fuso Canter vozila, Prodaja Chrysler Jeep Dodge vozila, Prodaja polovnih vozila, Prodaja rezervnih delova za putnička vozila, Prijemno odeljenje, Servis Mercedes-Benz putničkih vozila, Servis Chrysler Jeep Dodge vozila i Limarskofarbarski servis. Prodaja i servisiranje Mercedes-Benz i Setra autobusa se takođe nalazi na ovoj lokaciji.

U Krnješevcima se nalazi najveći Centar komercijalnih vozila na Balkanu u kojem se pored prodaje i servisa Mercedes-Benz kamiona i dostavnih i kombi vozila, nalazi prodaja i servis Fuso Canter vozila i Prodaja rezervnih delova za komercijalna vozila. Centar radi svih sedam dana u nedelji. Takođe, Servisna služba i Trening centar za jugoistočnu Evropu sastavni su delovi ovog kompleksa. U Trening Centru se školuju prodavci i serviseri kompletne dilerske mreže iz Srbije i velikog broja okolnih zemalja. Trening Centar koji sadrži prostorije za teorijsku i praktičnu obuku vode naši stručnjaci koji su godinama školovani u Nemačkoj i koji danas obučavaju veliki broj servisera iz naše zemlje i velikog broja evropskih i blisko-istočnih zemalja. Pored obuke o najnovijim tehničkim rešenjima, Centar nudi obuku vozača u ekonomičnoj vožnji.

Centralni lager rezervnih delova čini 17.000 pozicija. Isporuka onih rezervnih delova kojih nema na lageru u zemlji obavlja se svakog radnog dana iz Nemačke i Austrije. Prosečna vrednost centralnog lagera rezervnih delova iznosi oko 2 miliona evra. U roku od dva dana od poručivanja, rezervni deo može da bude ocarinjen, isporučen i ugrađen u vozilo.

Slike proizvoda i usluga firme Đelmaš Auto
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Mercedes - Benz Beograd
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Mercedes - Benz Beograd


Pohvale

Super!!!!

, 17.12.2008.

Tema:

5

Super je!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Mercedes - Benz Beograd


Pitanja

Benzinska pumpa

, 09.08.2013.

Tema: Dostupnost

Potrebna benzinska pumpa mercedes 308T 2300 kubika 1979 god broj orginalnog djela 0020916501 molim za odgovor i cjenu djela.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Mercedes benz kasetofon

, 07.06.2013.

Tema: Dostupnost informacija

Posedujem mercedes vito kombi i sa njim imam kasetofon koji je marke Mercedes benz A 004 820 06 86 (01) model no BE 4113 serija no 18071685 imam problem taj da mi treba za njega KOD molim vas ako mozete da mi pomognete HVALA.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Servis

, 02.01.2011.

Tema: Dostupnost informacija

3

Posedujem vozilo marke Dodge Charger 2007 pa me interesuje da li vi vršite servisiranje tih automobila i kako bih mogao da zakažem termin.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Posao

, 21.06.2004.

Tema: Dostupnost informacija

3

Postovana gospodo! Ovim putem bih zelela da vas pitam da li ima slobodno mesto u fasoj firmi jer bi zelela da radim u nasoj zemlji koja obavlja poslove sa inostranim firmama u drugim zemljma.Inace, radim u Auto kuci u Frankfurtu, tako da imam iskustva sa poslovima u Automobilskoj industriji i siroka poznanastva.Moju biografiju cu vam naknadno poslati. Unapred zahvalna! Biljana M?nch

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Mercedes - Benz Beograd


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju