Mouzenidis Travel

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 411 4000
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dobračina 34, Beograd, Stari grad, Srbija

Kategorija:

Turizam

Delatnosti:
  • Turističke agencije


Mouzenidis Travel, Dobračina 34, Beograd, Stari grad, Srbija, Turističke agencije,
Letovanje 2016
26.05.2015

Turistička kompanija MOUZENIDIS TRAVEL je osnovana, pre 18 godina, 1995. godine u severnoj prestonici Grčke, u Solunu. Na teritoriji Grčke poslujemo u 14 kancelarija: Solun, Atina, Halkidiki, Pierija, Kastorija, Krit, Krf, Rodos, Tasos, Zakintos i Peloponez. U toku 18 godina poslovanja mreža naših poslovnica se značajno razvila. Naša kompanija postoji i u Srbiji, u 50 gradova Rusije, u 9 gradova u Ukrajini, u 2 grada u Belorusiji, u Kazahstanu, Moldaviji, Latviji i Rumuniji. U našoj ponudi su: letovanje 2015, korporativni turizam, ekskurzije, zimovanje 2014/2014, izleti, evropski gradovi...
Neosporna moć kompanije, je prevashodno bazirana na jakim i dugoročnim pozicijama u hotelskim kompleksima po celoj Grčkoj. Od posebne napomene je i to da kompanija poseduje svoju autobusku flotu (jednu od najboljih u Grčkoj). Kompanija pruža svojim klijentima visok kvalitet usluga zahvaljujući profesionalnosti i dugogodišnjem iskustvu zaposlenih.
Odmor i letovanje 2015 u Grčkoj moguće je ostvariti i tokom cele sezone, uz najveći izbor hotela i apartmana i online prodaja i rezervacija hotela i smeštaja na Halkidikiju, (Kasandra, Sitonija, Atos), Paralija Katerini, kao i na prelepim ostrvima Tasos, Krf, Zakintos, Krit, Rodos i Peloponez. Van sezone se posećuju skijališta, razni ekskurzioni programi, hodočasničke ture (Meteori, Sveta Gora) i još mnogo toga čime se Grčka može pohvaliti.
Turistička agencija Mouzenidis Travel, sa mnogo godina iskustva u u sektoru turizma, uvek pruža samo najbolje ponude za letovanje u Grčkoj 2015 godine, sa najvećim izborom hotela i apartmana i online rezervacija, uz cene aranžmana koje su u stanju da prijatno iznenade svakog od naših klijenata. Mi smo tu da se pobrinemo za Vaš dobar provod, mislimo na Vaš budžet, i nudimo Vam najveći izbor smeštaja - grčki hoteli i apartmani, uz mogućnosti plaćanja prilikom rezervacije 30% od ukupne cene aranžmana - gotovinski, VISA i MASTER platnim karticama ili čekovima građana, a preostali iznos - do pune cene paket aranžmana - gotovinski, VISA i MASTER platnim karticama, najkasnije 15 dana pre polaska na put ili kompletan iznos - gotovinski, kreditnim karticama ili kreditima kod poslovnih banaka.

Slike proizvoda i usluga firme Belvi travel
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Mouzenidis Travel
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Mouzenidis Travel


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Mouzenidis Travel


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Mouzenidis Travel


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju