Nachos

Pošaljite:
1 preporuka

  • Telefon 1: 011 262 3433
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Strahinjića Bana 66a, Beograd, Stari grad, Dorćol, Srbija

Delatnosti:
  • Restorani


Nachos, Strahinjića Bana 66a, Beograd, Stari grad, Dorćol, Srbija, Restorani,
Dostava pice na kućnu adresu
08.10.2010

Dobro došli u nesvakidašnji svet vrhunskog hedonizma koji počiva na dva osnovna pravila - meksičkoj hrani i brzim ritmovima!

U restoranu Nachos svake noći slavimo božansko uživanje, uz uzbudljivu i nezaboravnu hranu, začinjenu impulsivnim plesom koja pokreće sva čula. Savršene kombinacije ukusa daju izvrsnim meksičkim specijalitetima jedinstven i specifičan duh Južne Amerike i Teksasa.

 

Restoran Nachos sastoji se iz gornjeg i donjeg dela. U gornjem, delu za ručavanje, postoji 60 sedećih mesta, na kojima možete uživati u čarima tex mex kuhinje, dok donji, deo za zabavu i vajb dobrog zvuka, poseduje čak 100 mesta u kojim možete udobno provesti neku od najluđih noći u životu.

 

Prostor restorana Nachos vrlo je lako prilagoditi svim vašim potrebama poslovnog sastanka. Mesto poslovnog sastanka sigurno govori o vama, zato pustite Nachos da radi za vas, a kada se sve poslovne obaveze završe, kad uđemo duboko u noć, samo se spustite niz stepenice i uđite u svet dobre zabave, iskreirajte noć kakvu se oduvek želeli, oprobajte se u karaoka obračunu ili poručite neki od svojih omiljenih koktela. Mi ćemo vam svakako izaći u susret.

Moderan i autentičan, enterijer Nachos-a poseduje i podijum za igru u prostranom delu kod šanka, gde se svakog vikenda možete slobodno prepustiti talasima koje samo za vas prave neki od vodećih clubbing gurua. Osim toga, prostor je idealan za organizovanje ludih karaoka žurki, praćenje uzbudljivih utakmica u društvu, kao i privatnih zabava koje traju do jutra!

Topla i prijateljska atmosfera, prvoklasna hrana i najpopularniji bendovi u Beogradu ostaviće na vas snažan utisak koji se pamti i želju da se ponovo vratite u sam epicentar noćnog života prestonice - u ulicu Strahinjića Bana.

Slike proizvoda i usluga firme Picerija Atos
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Nachos
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Nachos


Pohvale

Utisak

, 05.06.2008.

Tema: Ukupan utisak

5

Osoblje je izvanredno,devojke su strasno preduzetljive, neke cak i igraju u smislu korisnom to kazem,jedna idilicna atmosfera,strogo izmancipovan propust kod radnika se kaznjava,sve je u odredjenim granicama dostupno,cak i da se desi da gostu treba i zeli o necemu da se informise tu su i to da rese s osmehom na licu,uvek su na raspolaganju.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Nachos


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Nachos


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju