Nova Vita

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 356 4863
  • Telefon 2: 011 356 4864
  • Faks: 011 356 4488
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Patrijarha Dimitrija 36, Beograd, Rakovica, Srbija


Nova Vita ima stacionarni deo - bolesničke sobe su klimatizovane jednokrevetne i dvokrevetne sa posebnom telefonskom linijom i kablovskom televizijom. U stacionarnom delu privatne bolnice Nova Vita obezbeđuje se smeštaj, nega i lečenje obolelih osoba, i okviru sledećih odseka: onkologija i hematologija, odsek za internističke bolesti, pulmologija, kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, nefrologija, alergologija, gerontologija sa produženom negom i lečenjem (stara lica sa hroničnim - internističkim bolestima), odsek za profesionalne bolesti (osobe izložene toksičnim supstancama na radu ili van njega), odsek za postoperativnu negu i rehabilitaciju. Odsek za intezivnu negu sa 6 postelja, kadrom, opremom i farmakoterapijskom podrškom obezbeđuje kvalitetnu zdravstvenu uslugu vitalno ugroženim pacijentima koja se ostvaruje kroz kontinuirani monitoring, održavanje vitalnih funkcija uz vrhunsku negu teških pacijenata.

Dom za negu polupokretnih, nepokretnih i starih lica: sobe su klimatizovane jednokrevetne i dvokrevetne sa posebnom telefonskom linijom i kablovskom televizijom. Prijatan dnevni boravak i kuhinja čiji se jelovnik prilagođava potrebama pacijenata. Svakodnevno prisustvo psihologa; specijalan društveni program i poseban program odnosa sa porodicom.

Poliklinička služba obezbeđuje - ambulantne preglede, laboratorijske analize, dijagnostiku, ambulantnu terapiju internih bolesti.

Dnevna bolnica za primenu hemioterapije - naša specijalna bolnica je jedina privatna ustanova na ovim prostorima koja pruža hospitalno lečenje onkološkim pacijentima. Pored primene klasične medicinske hemio-terapije i radio-terapije samo kod nas se primenjuje i terapija nespecifičnim imuno-stimulatorima.

Savetovalište za zdrav način života - savetovalište za zdrav način života obuhvata: rad na edukaciji i savetovanju ljudi o optimalnom higijensko dijetetskom režimu u odnosu na pol, starost, zdravstveno stanje, gojaznost ili mršavost, prevenciju bolesti, podrška porodicama bolesnika u terminalnim fazama bolesti. Društvene aktivnosti pokretnih korisnika organizovane su na osnovu sklonosti i interesovanja u oblasti likovne i muzičke umetnosti, rekreacije, relaksacije, razonode i delatnosti u prirodi.

U okviru bolnice u Beogradu, Nova Vita, vrši se skrining rizika oboljevanja od karcinoma, sarkoma i leukemije i limfoma, kroz cirološki pregled krvi i određivanje broja hromozomskih aberacija i mikronukleusa, što je za sada najpouzdaniji test.

Delatnost u koju spada ovaj dom su: starački domovi - domovi za stare.

Preporuke potrošača za firmu Nova Vita
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Nova Vita


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Nova Vita


Pitanja

KOLIKO STAJE MESECNO.

, 23.02.2015.

Tema: Cene

0

Koliko je jednokreveta, koliko aparmant kake su uslovi, usluge i više o vama i domu. Da li može da se dođe na nedelju dve kod vas i koliko košta to sve.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Ponude

Preporuka za specijalisticke usluge

, 01.08.2014.

Tema: Ostalo

0

Preporučujem se za pneumoftizioloski rad sa Vasim pacijentima. Specijalista pneumoftiziolog 26 godina, sa velikim sikustvom u ambulantnom i hospitalnom lecenju, kao i dijagnostickim postupcima (rtg, spirometrija, alergologija)

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

OBOLJENJE-METASTAZE MELANOM MALIGNUM

, 15.04.2013.

Tema: Kvalitet

0

MOLIM ZA POMOC I ODGOVOR!!!?? Riječ je o oboljeloj od melanoma malignum (metastaze u glavi) dva pute operisan tumori u glavi, provedeno palijativno zračenje i dva ciklusa kemo terapije..i sad nove metastaze u glavi..otpisan pacijent. MOLIM ZA ODGOVOR KOJI PRINCIP LIJECENJA PRIMJENJUJETE, DA LI BI MOGAO POMOCI OBOLJELOJ,,,,???'

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Dijaliza

, 02.04.2012.

Tema: Ostalo

0

Da li je moguć smeštaj polupoktretnog bolesnika koji savkog drugog dana ide na dijalizu?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Nova Vita


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju