Parket De Lux

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 063 847 7438
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Ive Lole Ribara 90a, Debeljača, Srbija

Delatnosti:
  • Građevinski materijal i oprema


Parket De Lux, Ive Lole Ribara 90a, Debeljača, Srbija, Građevinski materijal i oprema,
Garažna i industrijska vrata
01.03.2016

Vršimo sve parketarske usluge, postavljanje svih vrsta parketa, hoblovanje, fugovanje, lakiranje, poliranje, po dogovoru nabavljanje materijala - parket. Iza nas su mnogobrojne zadovoljne mušterije i višegodišnje radno iskustvo.

Pravilna ugradnja parketa je izuzetno bitna za njegovu dugotrajnost, ali i za vizuelni izgled. Zato je neophodno ispuniti sve preporučene zahteve proizvođača prilikom njegove montaže.

Hrastov parket je najčešći izbor pri postavljanju parketa u Srbiji. Od Hrasta se izrađuju izdržljivi parketi sa vrlo živom strukturom i bojom. Hrastov parket predstavlja uvek odličan izbor pri odabiru podnih obloga.

Parket od bukve ima elegantan izgled. U zavisnosti od inteziteta parenja bukve dolazi do potpuno novog izgleda i boje parketa koja može dostići i tamno-crvenu boju.

Jasen parket ima izvanredne tehničke karakteristike. Odlikuje ga svetla bela boja koja je podložna dodatnoj obradi (bajcovanje) . Jasenov parket se najviše koristi za oblaganje sportskih hala jer je podloga dovoljno elastična i izdržljiva da zadovolji najveće standarde takvih objekata.

Bagremov parket u odnosu na druge izdvaja tvrdoća koja je, na primer od hrastovog parketa 30 odsto veća. Pareni bagremov parket je, čak, 60 odsto tvrđi od hrastovog. Izradom on dobija tamnobraon boju. Idealan je za dnevne boravke.

Pozovite nas i proverite zašto smo najbolji.

Slike proizvoda i usluga firme Hormann Serbia
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Parket De Lux
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Parket De Lux


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Parket De Lux


Pitanja

Bukov parket

, 28.08.2011.

Tema: Dostupnost

U poplavi iz kupatila pocrneo mi je jedan čitav red bukovog parketa u predsoblju. Trebalo bi mi oko 3 m2 parketa da to zamenim. Medjutim, to je nestandardni parket 6cm širina i 30 cm dužina. Da li vi imate takav parket i da li je uopšte moguće nabaviti tako malu količinu? Zahvaljujem na ljubaznom odgovoru. Iskreni pozdrav.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Parket De Lux


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju