Video Oglasi
Preporuke i pitanja za firmu Policijska stanica Zemun
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (1)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

Preporuke (1)
Pitanja (9)
Napišite preporuku
05.09.2013.

Ne javljaju se na telefon.
Zovem danas od 14 h i telefon zvoni i zvoni, niko se ne javlja, samo po nekad neko digne i spusti slusalicu, cisto da prekine vezu. Neverovatna bahatost
Pitanja (9)
Postavite pitanje
03.04.2014.

Pitanje: ugrozavanje javnog reda i mira
U lici Zivojina Ćuluma br 16 a u Z.polju u zgradi u kojoj I sama zivim Imamo mlade ljude koji nemaju mere u svom ponasanju .Sada mi se trese stolica od jacine muzike koju pustaju ali sam sigurna da se to nece zaustaviti do kasno u noc...Iz dosadasnjeg iskustva sa njima. Molim da mi odgovorite ili jos bolje povremeno posaljete nekoga u obilazak u kasnim vecernjim satima, jer ovo postaje nepodnosljivo. Unapred hvala...Nadam se da ovo nisam poslala na pogresnu adresu ako jesam molim da me obavestite kome da de obratimo.
19.03.2014.

Pitanje: Uverenje o drzavljanstvu Srbije
Potrebno mi je uverenje o drzavljanstvu Srbije . Ja sam upisan u knjigu državljana 2001 godine i bio sam u Vojsci Srbije u VP 3001 . Kako sad živim i radim u Republici Srpskoj zanima me da li neko drugi može da mi izvadi uverenje i pošalje ili moram lično da dolazim ! Na poslednjim izborima sam bio na biračkom spisku u Zemunu. Pozdrav Mirko Vidović
30.08.2013.

Pitanje: Pitanje
Čipovana lična karta mi ima rok važenja do 18.11.2013 g. pa me zanima da li je mogu produziti na neogranicen rok trajanja s obzirom na to da sam rodjena 1942 g.i sta mi je potrebno od dokumenata za produzenje iste. Hvala na odgovoru. Ujedno molim da mi odgovorite kako mogu zakazati termin putem sms ili maila.
08.03.2013.

Pitanje: Pitanje
Da li može da se saobraćajna dozvola pošalje na kućnu adresu.
02.07.2012.

Pitanje: Produženje vozačke dozvole
Molim vas da mi taksativno nabrojite šta je sve potrebno za produženje vozačke dozvole, a za osobe koje su napunile 65 godina života?
03.07.2012.

Odgovor: Odgovor
Poštovani,
Na sledećem linku imate tačno sve što vam je potrebno:
http://www.mup.gov.rs/cms_cir/dokumenta.nsf/zamena stare-vozacke.h
- Stara vozačka dozvola;
- Obavezno je uverenje o zdravstvenoj sposobnosti;
- Važeća lična karta;
- Dokaz o plaćenoj (naknada troškova izdavanja vozačke dozvole, izrade vozačke dozvole i administrativne takse) - 3 uplatnice. Primeri su na sajtu navedeni.
20.07.2012.

Odgovor: Vozačka dozvola
Molim Vas da mi pomognete. Ukradena mi je vozačka dozvola, prijavila sam krađu u policijskoj stanici u ulici Majke Jevrosime. Šta mi je potrebno da uradim novu vozačku dozvolu.Ove godine mi ističe vozačka dozvola ali ne znam koji mesec. Šta ako je istekla, to je sada moj još jedan dodatni problem. Mogu li da zakažem dolazak .
Srdačan pozdrav
04.06.2012.

Pitanje: Zamena vozačke dozvole
Vozačka dozvola mi ističe 07.06.2012. Da li mogu da zakažem termin kada da dođem, ne mogu da čekam u redu jer sam pre 4 meseca povredila kičmu i još sam na bolovanju.
17.04.2012.

Pitanje: Istekla vozačka dozvola
Poštovani,

da li putem mail-a mogu da zakažem vreme dolaska kako bi izvadila vozačku dozvolu koja je istekla? Uzela sam uplatnice, samo da platim na dan kada budem dolazila.
Pozdrav,

Slavica Vuković
15.03.2011.

Pitanje: Lična karta
Poštovani,
otac mi je star 80 godina. Pri tom je i srčani bolesnik. Da li i ovaj vremešan čovek mora da zakazuje slikanje za biometrijsku lk ili vaša služba ima drugačiju proceduru za ove slučajeve.
10.02.2004.

Pitanje: putne isprave-pasosi
da li mogu troje dece da upisem na svoj pasos,ili moraju da imaju svoj? I sta mi je sve potrebno od dokumentacije?Deca imaju 8,7,2 godine.Napominjem da su dvoje starije dece vec bili upisani u moj pasos,ali je upis istekao pre 2 godine.
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.