Pošta 11050 Beograd 22

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 321 0086
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 288 4830
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Ustanička 182, Beograd, Zvezdara, Srbija


Pošta 11050 Beograd 22 - Državne ustanove i organi Pošte Pošta 11050 Beograd 22 Beograd Srbija

Javno preduzeće PTT saobraćaja Srbija je najstariji saobraćajni infrastrukturni sistem u Srbiji i nesporni lider na tržištu prenosa pisanih i štampanih saopštenja, roba i svih novčanih pošiljaka i usluga posredničkog tipa.
PTT Srbija teži da postane nacionalni lider na tržištu poštanskih, novčanih i informatičko-komunikacionih servisa visokog kvaliteta, sa najboljim finansijskim rezultatima.
Naša misija je da Poštu Srbije pozicioniramo kao nacionalnog i regionalnog tržišnog lidera, da svim građanima Republike obezbedimo pružanje univerzalnog poštanskog servisa, uz stalni razvoj novih, profitabilnih usluga. Želimo da Pošta bude profitabilno preduzeće, ali i odgovorna kuća u kojoj će se svi dobro osećati. Takođe želimo i da naši korisnici budu zadovoljni ljubaznošću onih koji će im pružiti pravu uslugu.
Sve izazove nove tržišne ere na nacionalnom i regionalnom tržištu, Javno preduzeće PTT saobraćaja Srbija će dočekati sa osavremenjenom infrastrukturom i osnovnim sredstvima, kao i sa unapređenim poslovnim aplikacijama.
 

Slike proizvoda i usluga
Pošta 11050 Beograd 22, Ustanička 182, Beograd, Zvezdara, Srbija, Državne ustanove i organi,
Pošta 11050 Beograd 22, Ustanička 182, Beograd, Zvezdara, Srbija, Državne ustanove i organi,
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Pošta 11050 Beograd 22
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Pošta 11050 Beograd 22


Primedbe

Problem sa dostavom na adresu.

, 11.04.2016.

Tema: Odnos sa klijentima

Postovani Dana 8.04.tekuce godine sam Vasom sluzbom postexpresposlao posiljku na ime..Tamara Stevic,Ljubise Miodragovica 5v. Mirijevo 4 11050 Beograd, posiljka je bila poslata-danas za sutra,gospodji nije urucena posiljka niti ju je ko pozvao (pored onolikih brojeva telefona),vec je samo u sanduce ostavljeno obavestenje o pokusaju dostave,mada je gospodja bila na adresi.Naplatili ste dostavu,zasto je onda niste obavili?Smatrao sam vas za ozbiljnu i profesionalnu firmu,ali sam se jako razocarao.Usmislu vaseg odnosa prema nama-korisnicima,reklamiracu vas na svim mogucim sajtovima,stranicama,grupama,forumima itd,itd.Najveca vasa briga je da za posiljku koja je 300 din.naplatite postarinu 230-240 din,i tu se zavrsava prica.Barem onda stvarno pokusajte opravdati cenu usluge.Zahvaljujem

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Primedbe

Arogancija

, 04.07.2012.

Tema: Odnos sa klijentima

Pozvao sam službenicu pošte koja se nalazi na uglu Maksima Gorkog i Mlade Bosne u vezi neisplaćene svoje prve penzije.Informaciju o nadležnosti te pošte sam dobio iz Pošte u Bul. oslobođenja. Obraćanje je bilo izuzetno arogantna i neprijatna. Od nje nisam mogao ništa da saznam osim da se obratim službi 988. Takvi službenici nebi trbalo da komuniciraju sa klijentima jer nanose štetu ugledu vaše cenjene kuće. S poštovanjem

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Pošta 11050 Beograd 22


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Pošta 11050 Beograd 22


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju