Raiffeisen banka

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 320 2100
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Đorđa Stanojevića 16, Beograd, Novi Beograd, Srbija

Delatnosti:
  • Banke


Raiffeisen banka, Đorđa Stanojevića 16, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Banke,
Erste keš i refinansirajući kredit
03.08.2015

Raiffeisen banka a.d. je jedna od vodećih banaka u Srbiji po svim najvažnijim kriterijumima: bilansnoj aktivi, kreditima, depozitima, ukupnom kapitalu i ostvarenom profitu. U martu 2011. godine banka je proslavila deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji, kao prva domaća banka u stoprocentnom stranom vlasništvu.
Posluje u okviru grupacije Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi, i deo je RZB grupe.  Poslovanje u Srbiji započela je u julu 2001. godine, kao prva banka osnovana sa 100% stranog kapitala. Svoje aktivnosti  razvija u tri najvažnija pravca: poslovanje sa stanovništvom, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo. Banka nudi sve vrste bankarskih usluga u skladu sa zapadnim standardima, uz istovremeno razumevanje specifičnosti i mogućnosti koje pruža domaće finansijsko tržište.

Kao potvrdu poslovnog uspeha, banka je od samog početka dobijala brojne nagrade i priznanja od strane renomiranih međunarodnih finansijskih časopisa: Euromoney, The Banker, Global Finance i Finance Central Europe. Prošlogodišnji je dobitnik plakete za “Najbolji inostrani korporativni brend” u akciji “Najbolje iz Srbije”, koju organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i usluga i magazin “Privredni pregled”.

Raiffeisen banka je u 2010. godini ostvarila dobre poslovne rezultate, premašivši planirane ciljeve u većini segmenata. Tokom prošle godine ostvaren je profit od 27,1 miliona evra, čime je premašen cilj budžetiran za tu godinu. Ostvareni profit će, kao i svih prethodnih godina, biti reinvestiran u kapital banke, što jasno dokazuje opredeljenost banke i njenih akcionara da dugoročno i vrlo aktivno budu prisutni na srpskom tržištu. Tokom prethodne godine i kapital banke je održan na veoma visokom nivou od 474,2 miliona evra, što daje veliku sigurnost i čvrstu osnovu za dalji rast banke u periodu koji predstoji.
Usluge banke: devizna štednja, menjački poslovi, tekući računi, lizing, krediti za privredu, dinarska štednja, stambeni krediti, elektronsko bankarstvo, privredno bankarstvo, platne kartice, krediti za mala preduzeća i preduzetnike, transfer novca, potrošački krediti, keš krediti, zakup sefova, krediti za automobile...
Baza klijenata broji gotovo 500.000 klijenata, a Raffeisen banka je u toku 2010. godine potvrdila i svoju poziciju jednog od vodećih kreditora u Srbiji.

Slike proizvoda i usluga firme Erste Bank
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Raiffeisen banka
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Raiffeisen banka


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Raiffeisen banka


Pitanja

International transver money

, 19.06.2015.

Tema: Ostalo

Hteo bi da prebacim na moj devizni racun u raiffeizen banci $ 50 000.00 australijski dolara pa me zanima da li to mogu da prebacim odjednom ili ima ogranicen iznos! Srdacan pozdrav!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Potreban savet

, 23.05.2013.

Tema: Ostalo

Suprug i ja smo zaposleni u privatnim firmama on ima kredit u erste banci ja primam platu na ruke pa vas pitam da li je moguce da dobijemo vas brzi kes za 24 casa. Hvala

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Odgovor za brzi kes kredit

Raiffeisen banka, 28.05.2013.

Postovana gospodjo Petrovački,

Da bi ste proverili sve pojedinosti oko apliciranja za kredit molim Vas javite se našim kolegama u Kontakt centru na broj 3202-800 koji će Vam sve objasniti.

Vaša Raiffeisen banka

Pitanja

Kredit karte

, 26.09.2005.

Tema: Dostupnost informacija

3

Ko moze sve da dobije vasu karticu? Da li moram imati nesto posebno? Uslovi. Hvala

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Raiffeisen banka


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju