Rasadnik Purgel

Pošalji:
  • Telefon 1: 063 540 549
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 024 879 303
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Novokneževački put bb, Kanjiža, Srbija

Prijavi izmenu podataka
O nama

Rasadnik voćnih sadnica Purgel je privatni rasadnik koji se dugi niz godina trudi da zadovolji kupce kvalitetnim i povoljnim proizvodima. Danas je ovo jedan uspešan rasadnik sadnica čija su delatnost bavi isključivo proizvodnja sadnica i prodaja sadnica voća i podloga za voće.

U našoj ponudi su sadnice voća raznih sorti: sadnice jabuke, sadnice kruške, sadnice breskve, sadnice nektarine, sadnice kajsije, sadnice šljive, sadnice trešnje, sadnice dunje, sadnice jagode... u njihovom rasadniku možete pronaći i manje zastupljene voćne sadnice. 90% asortimana čine sadnice raznih sorti,a pored toga sa bave i proizvodnjom vegetativnih i generativnih podloga.

Rasadnik Purgel kupcima nudi i mogućnost dostave željenih proizvoda na njihovu adresu!

Od samog početka Rasadnik Purgel je kao svoj cilj postavio to da klijentima i poslovnim partnerima sa što kvalitetnijim proizvodima stoji na raspolaganju, podrazumevajući i korektnu poslovnu politiku, poštovanje dogovorenih rokova, garanciju kvaliteta, kao i raspoloživost za sva eventualna pitanja i interesovanja svojih klijenata.

Zahvaljujući visokom kvalitetu svojih voćnih sadnica Rasadnik Purgel deo proizvodnje izvozi u zemlje Evropske Unije.

Slike proizvoda i usluga
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

preporuke potrošača


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

pitanja potrošača


Ponude

voce

Miomir Pavlovic, 10.09.2012.

Tema: Cene

Draga Gospodo, Interesuje me sadnice nektarine 1. Maria Lucia, Maria Carla i Goldezi rani.

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

Pitanja

Saveti u vezi sorti za sadnju......

Dobrica Stanojević, 12.01.2011.

Tema: Ostalo

Molim Vas da mi pomognete oko odluke šta da posadim od voća u svom dvorištu jer se radi o terenu koji tokom cele godine duvaju vetrovi, odnosno ne samo to već mi je u proleće često dolazi voda u dvorište i zadržava se tako močvarno oko dva meseca, pokušao sam sa breskvama, grozđem, smokvom, višnjom, trešnjom, kajsijom nešto se od toga osuši a recimo kajsija i višnja boluju u proleće pa nekada ponesu rod i tokom godine opadne zelen a nekad i ne procvetaju, jedino za sada opstaje kruška, jabuka, leska orah, šljiva, dunja. Pa vas molim da mi odgovorite da li postoje podloge kalema koje bolje podnose močvaran teren jer imam u planu da zasadim oko trideset stabala kruške, jabuke, šljive, dunje i kajsije. Sobzirom da sam veoma malo upoznat sa voćarstvom šta mi preporučujete od vrsta, unapreh ZAHVALAN!

komentara Komentara (0) komentara Dodaj komentar

sugestije potrošača


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju