Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 311 5779
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Omladinskih brigada 1, Beograd, Novi Beograd, Srbija

Kategorija:

Opšte informacije

Delatnosti:
  • Državne ustanove i organi


Radno vreme od 7.30h do 22.00h
Slike proizvoda i usluga firme API Srbije asocijacija za promovisanje inkluzije Srbije
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba


Primedbe

katastrofa u tutinu

, 14.07.2015.

Tema: Ostalo

Postovani, Pisem vam jer ne znam kome vise da se obratim. Vec duze vreme je na ulicama Tutina opsti haos od smeca. Komunalno preduzece je u strajku, smece niko ne odnosi, a lokalnu vlast nije briga o tome. Pisao sam raznim sluzbama u Tutinu, Novom Pazaru, Kraljevu, sanitarnoj inspekciji i drugim raznim institucijama za koje sam smatrao da su nadlezni za ovaj haos. Odgovor nisam od nikog jos dobio. Molim vas, sigurno imate dopisnike iz Tutina, pisite o ovome. Mozda je to jedini nacin da se ovde nesto promeni. Saljem vam par fotografija da se i sami uverite. Zelim da vam napomenem da je mesec Ramazan, za muslimane koji su u ovom mestu vecinsko stanovnistvo, meces posta. A u petak pocinje Bajram. Pa zar cemo Bajram docekati ovako? gradjanin Tutina,vejselovic faik

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba


Pitanja

Kontrola zabrane pušenja

, 06.03.2015.

Tema: Dostupnost informacija

Molim za informaciju da li ste vi nadlezni (ili ko) za kontrolu zabrane pusenja u radnim prostorijama, s obzirom da to ne cini lice koje je za to imenovano (i to lice pusi)?

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Zabrana pušenja

Ivan Nović, 19.05.2016.

Kod mene na poslu kao da postoji Zakon koji štiti pušače. Kada neko od nas nepušača na bilo koji način negoduje na njega odmah drvlje i kamenje. Od pepela, pikavaca, dima i smrada ne može da se živi. U jednoj prostoriji rade 3-4 radnika u smeni od 12 sati i svi puše po 2-3 paklice za smenu. Kako onda nepušač da radi u sledećoj smeni kada te smrad zapahne još od ulaznih vrata. Po smradu i nečistoći stvaramo najboqu sliku o sebi. Čitao sam nedavno da je tip nepušač u Češkoj podneo tužbu zato što je morao da deli prostoriju sa pušačima i dobio je spor na sudu i odšetu od 7.ooo evra. Tako i treba kada niko nije u stanju za zavede red. Kako će se onda sprovesti drugi zakoni?! Sramota.

Pitanja

LED sijalice i svetiljke i toksičnost

, 29.01.2014.

Tema: Kvalitet

Poštovani, kupio sam nekoliko LED sijalica E27 i postavio u stanu. Kasnije sam pročitao da LED sijalice imaju toksična dejstva. Molim vas da mi odgovorite da li je ovo tačno, kakva saznanja imate i da li su LED svetiljke (koje se u poslednje vreme pojavljuju na tržištu Srbije) prošle tržišnu inspekciju i sanitarnu inspekciju i tako došle u prodaju. Odnosno dali su bezbedne po zdravlje stanovništva. Hvala S poštovanjem Dragoslav Nikolić Novi Beograd

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Sanitarna knjižica

, 15.11.2013.

Tema: Ostalo

Lokal mi je tipa kiosk brze hrane prodaja se vrsi na salter u kiosku mi je proizvodnja peciva pica sendvica girosa i dr ,da li inspektori koji mi ulaze u lokal gde je prodaja i priprema hrane moraju da imaju sanitarnu knjizicu i sta da radim ako je nemaju a hoce da izvrse pregled iz svoje branse, sanitarna, turisticka finansijska i druge inspekcije.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Republička sanitarna inspekcija - dežurna služba


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju