S & L Jewelry & Watches

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 655 5630
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Tošin bunar 268, Beograd, Novi Beograd, Srbija

Kategorija:

Moda, odeća i obuća

Delatnosti:
  • Satovi


S & L Jewelry & Watches, Tošin bunar 268, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Satovi,
Naočare za vid i sunčane naočare
02.03.2016

S & L d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi maloprodajom i veleprodajom ručnih satova i nakita, kao i trgovinom zlatnog nakita iz sopstvene proizvodnje. Osnovana je 1999. godine od strane porodice Jokić koja se do tada uspešno bavila proizvodnjom i trgovinom zlatnog nakita. Kao prirodan razvoj poslovanja sa sektora zlata na sektor satova, dovelo je do osnivanja firme S & L, marta 1999. godine.

Od svog početka, kompanija je izgradila čvrstu poziciju na rastućem tržištu. U tom procesu S & L postaje jedan od najvećih uvoznika i prodavaca vodećih brandova i nudi širok asortiman proizvodnih kategorija od ručnih časovnika i nakita do kutija za navijanje automatskih satova i pribora za pisanje. Danas je S & L poznata po svom raznovrsnom portfoliu međunarodnih luksuznih brendova i po svojoj prostranoj maloprodajnoj mreži na teritoriji Srbije i Crne Gore.

S & L je eksluzivni diler luksuznih ručnih časovnika i zlatnog nakita sa plemenitim metalima: Audemars Piguet, IWC Schaffhausen, Cartier, Chopard, Corum, Breitling, Breitling for Bently, Longines, Rado, Locman, U-Boat, Louis Erard, Faberge, Damiani, Giorgio Visconti. Eksluzivni distributer modnih brendova kada su u pitanju satovi i nakit, drago kamenje i poludrago kamenje: Pietro Milano, Breil Milano, Cerruti 1881, D&G Time&Jewels, Moschino CheapandChic, Esprit Timewear&Jewel, Puma Time, Casio (G-Shock, Edifice, Pro Trek i Sport kolekcije), Pierre Cardin, edc by Esprit.

Na našem tržištu zastupa i poznati brand Buben&Zorweg koji proizvodi kutije za navijanje automatskih satova kao i renomirane kaiševe za ručne satove marke Hirsch.

Slike proizvoda i usluga firme Sat optiks
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu S & L Jewelry & Watches
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu S & L Jewelry & Watches


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu S & L Jewelry & Watches


Pitanja

Procena

, 17.08.2011.

Tema: Cene

Imam pitanje vezano za procenu vrednosti satova, naime posedujem džepni sat Zenith iz 1900-te godine.sat je ispravan i u solidnom stanju osim brojčanika kome bi trebala zamena ili restauracija, a moje pitanje je vezano za procenu vrednosti ovog sata, tačnije da li se ovakvim procenama bavite ili barem ako možete da mi preporučite kome da se obratim.unapred hvala.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu S & L Jewelry & Watches


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju