Stankov oftalmologija

Pošaljite:
5 2 preporuke

  • Telefon 1: 011 324 3306
  • Telefon 2: 011 324 3306
  • Faks: 011 386 0896
  • Platne kartice: VISA, DINA, Cekovima na rate
Lokacije:

Kornelija Stankovića 12a, Beograd, Vračar, Srbija

  • Terazije 45/4, Beograd, Stari grad; 011 324 3306 ;


Stankov oftalmologija, Kornelija Stankovića 12a, Beograd, Vračar, Srbija, Zdravstvene ustanove,
Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftamologija Beograd
29.05.2015
Stankov oftalmologija - oftalmologija

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija, počela je sa radom 2000. godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija Stankov, koja je brojala četiri zaposlena, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece.

Počevši kao mala oftalmološka ordinacija prerasta u savremenu oftalmološku bolnicu sa vodećim stručnim kadrom u oblasti oftalmologije. Delatnost i kadar mogu vam pružiti potpunu oftalmološku uslugu od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka. Stručni tim lekara lekarske ordinacije i bolnice na čelu sa Prof. dr. Stankov Brankom čine iskusni i predani lekari oftalmolozi koji uspešno ulaze u koštac sa svim oftalmološkim problemima (kontaktologija, strabologija (razrokost), katarakta, ablacija, vitrektomija i drugo). Dr. Bubalo Darko je jedan od vodećih lekara u oblasti kontaktologije, Dr. Stojković Radovan vodeći vitroretinalni hirurg kod nas i Dr. Ljutica Milorad jedan od vodećih mladih strabologa. Uspešnost lečenja pacijenata pored lekara oftalmologa podržava tim u kom se nalaze iskusni lekari anesteziolozi, medicinske sestre, defektolozi i ostalo pomoćno osoblje.

Poliklinički deo nalazi se na Terazijama gde se mogu uraditi sve vrste oftalmoloških pregleda, kod dece i odraslih koji obuhvataju predele prednjeg i zadnjeg segmenta oka. Poremećaje vida rešiće naočare sa dioptrijom ili kontaktna sočiva. Stankov oftalmologija uspešno sprovodi lečenje razrokosti, lečenje katarakte i drugih anomalija oka. U stacionarnom delu se nalazi moderan hiruški blok i stacionar za brzi i pažljivi oporavak oprerisanih pacijenata.

Veliko iskustvo, najmodernija oprema i upotreba najpoznatijih brendova u svetu oftalmologije garant su velike uspešnosti rešavanja svih oftalmoloških problema.


Tagovi: Kontaktna sočiva, Naočare
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Stankov oftalmologija
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Stankov oftalmologija


Pohvale

Pohvala

, 17.05.2011.

Tema: Ukupan utisak

5

Sve pohvale za za profesora Stankova i njegov tim. Na operaciju strabizma na oba oka odlučila sam se u 45-oj godini i naravno sve je izvedeno uspješno iz prvog pokušaja. Čovjek koji uliva povjerenje i sigurnost na prvi pogled.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Predavanje dr Ljutice Milorada

, 08.04.2010.

Tema: Stav zaposlenih

5

Na sajmu optike BEO-OPTA 2010, u EXPO centru, prisustvovao sam sjajnom predavanje dr Ljutice, na temu 'oftalmoskopija'. Uz obilje slajdova, na vrlo pristupačan način, svi mi koji smo bili tamo smo mogli da dopunimo svoje znanje. Da li bih mogao da prezentaciju predavanja, sa slajdovima, dobijem na CD? Srdačan pozdrav Ivan Matković

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Stankov oftalmologija


Pitanja

zacepljenje suznog kanala

, 04.12.2012.

Tema: Ostalo

Imam cerku 6 godina i imala je zacepljenje suznog kanala i prije mjesec dana operisana je u Banja Luci i postavljena tz. silikonska sonda koju treba da nosi 6 mjeseci ali od juce sam primetijo da se oko ponovo ujutru zarveni i bude dosta krmeljivo iako koristi kapi deksametazonneomicin sta bi trebao da uradim?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Pozdrav

, 09.11.2012.

Tema: Dostupnost informacija

Operisan sam u vasu kliniku u BG zanima me kad dolazi vas dr. u CG??

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Strabizam

, 02.08.2012.

Tema: Dostupnost informacija

Poštovani! Čula sam za Vašu kliniku pa Vas molim za jednu vašu stručnu pomoć. Imam djevojčicu koja je napunila 8 godina i uspostavljena joj je dijagnoza Hipermetropin (H52.0)OU Strabismus divergens concomitans-povremeno (H50.1)OU.Interesuje me da li se ovo može korigovati naočarima ili je potreban hiruški zahvat.Napominjem da je posle širenja zenice utvrđena dioptrija 1.50 i da oko bježi prema slijepoočnici. Još ništa nismo preduzimali pa me interesuje vaše mišljenjei da li bi Vaša bolnica to mogla uspješno riješiti. Unaprijerd zahvalna.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Ponude

tiflolog

, 12.07.2005.

Tema: Ostalo

4

Diplomirala sam na Defektoloskom fakultetu,tifloloski smer. Zainteresovana sam za klinicki rad,i zanima me da li Vam je potreban tiflolog,i na koji nacin da ostvarim kontakt s'vama, ukoliko jeste,ili postoji sansa da Vam bude potreban u buducnosti. S'postovanjem:J.Milovanovic

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Stankov oftalmologija


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju