Starački dom Senior Plus

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 297 2934
  • Telefon 2: 064 308 6649
  • Faks: 011 787 5040
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Slanački put 97n, Beograd, Palilula, Višnjička banja, Srbija

  • Lipovički put 13, Beograd, Barajevo; 064 308 6649;

  • Krunska 59, Beograd, Vračar; 011 240 0175;


Trenutne akcije:
DNEVNI BORAVAK ZA STARE
Dnevni boravak "Naše treće doba" je prvi privatni dnevni boravak u Beogradu koji nudi mogućnost našim starijim i usamljenim građanima da se druže, uče, informišu i koriste usluge u skladu sa ponuđenim aktivnostima kao i njihovim afinitetima.
____________________________________________
Krunska 59, Vračar
Radno vreme od 07 do 19 h
Tel. 011 240 0175
Javite nam se!
Saznaj više »

Senior Plus, dom za negu starih i nepokretnih kao i bolesnih lica, privatni starački dom, jedan je u nizu domova koji pružaju usluge starim i nemoćnim licima.
Senior Plus, starački dom u Beogradu, spada u ustanove socijalne zaštite i radi uz dozvolu Ministarstva rada i socijalne politike i Ministarstva zdravlja.

Korisnicima zdravstvene ustanove za stara lica Senior plus na raspolaganju je 24-časovni medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara. U pružanju medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim i nepokretnim licima. Svakodnevno se prati zdravstveno stanje klijenta u vidu merenja pritiska, telesne temperature, nivoa šećera u krvi, kao i svakodnevno davanje terapija.
Sobe sa intezivnom negom su pod stalnim nadzorom medicinskih sestara.
Takođe, u medicinski nadzor  uključeni su i lekari specijalisti iz eminetnih ustanova VMA, Klinički centar, KBC Bežanijska kosa...

Smeštaj u staračkom domu čine jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe poseduju klima uređaj, televizor, telefon, taster poziva za medicinsku sestru.

Ishrana je pod nadzorom lekara nutricioniste. Obezbeđujemo domaću ishranu koja se sastoji iz tri glavna obroka i dve užine, kao i specijalni režim po potrebi.

Preporuke potrošača za firmu Starački dom Senior Plus
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Starački dom Senior Plus


Pohvale

Ljudi od poverenja

, 31.01.2014.

Tema: Ukupan utisak

5

Ovim putem želim da se zahvalim osoblju staračkog doma Senior plus, već godinu dana brinu o mojoj mami. Najbolji su. Želim da ih preporučim svima.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Starački dom Senior Plus


Ponude

Preporuka za specijalisticke usluge

, 01.08.2014.

Tema: Ostalo

0

Preporucujem se za specijalisticke preglede iz oblasti pneumoftiziologije. Specijalista sam 28 godina,sa bogatim iskustvom u ambulantnom i hospitalnom lecenju pacijenata.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

INFORMACIJE

, 15.06.2013.

Tema: Cene

0

Zanimaju me cijene i dali je dostupno za gradjane koji nemaju srbijansko drzavljanstvo i dali je moguce dobiti srbijansko drzavljanstvo ako si penzioner, ja sam rodjena u Bosni a zivim u americi nisam jos penzioner ali razmisljam kad odem u penziju mozda da se vratim tamo. Unapred hvala. Dusanka

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Dijaliza

, 02.04.2012.

Tema: Ostalo

0

Da li je moguće smeštanje bolesnika koji svakog drugog dana ide na dijalizu, polupokretnog? Kolika bi cena bila? Unapred hvala Biljana.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Informacija

, 29.02.2012.

Tema: Dostupnost informacija

0

Ja bih volela da mi pošaljete informaciju na cenu. Mi bi voleli da dovedemo našag Oca tamo da živi. Naša majka je umrela u novembru a on ima demensiu/Altheimers. Počeo ja da priča više na Srpski nego Engleski. Mi mislimo da bi mu bilo lakše sa svakodnevni život ako bi bio tamo. Jel to moguće da ga tamo dovedemo. Pošaljite mi informaciju na tako nešto. Hvala.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Starački dom Senior Plus


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju