Tehni

Pošaljite:
0 preporuka

  • Telefon 1: 011 377 4386
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Novosadski put bb, Beograd, Zemun, Srbija

Delatnosti:
  • Građevinski materijal i oprema


Tehni, Novosadski put bb, Beograd, Zemun, Srbija, Građevinski materijal i oprema,
Garažna i industrijska vrata
01.03.2016

Kompanija Tehni najveći je proizvođač panela u Jugoistočnoj Evropi. Osnovana je 1988. godine u Xanthi-ju, Grčka a njena osnovna delatnost bile su elektrostatičke farbe metala. Zahvaljujući osnivačima, porodici Pantelos koji su politiku preduzeća zasnovali na znanju, iskustvu i pre svega mukotrpnom radu, Tehni u prethodnim decenijama ostvaruje stabilan i konstantan napredak, širi svoju delatnost i modernizuje proizvodnu tehnologiju.

Danas se Tehni prostire na 20.000 m2 postrojenja i poslovnog prostora u kome se proizvode aluminijumski i pvc paneli, ulazna vrata, komarnici i sigurnosna vrata sa aluminijumskim i drvenim oblogama. Proizvodnja matične firme opremljena je, između ostalog, sa dve najsavremenije farbare za elektrostatičko farbanje i farbarom za farbanje aluminijuma po sistemu Decoral. Osim toga, postoje dve prese za presovanje aluminijumskih limova i dve vakumirke za presovanje pvc otpresaka. Kompletna proizvodna linija urađena po najsavremenijoj tehnologiji, a istovremeno u skladu sa najvišim ekološkim standardima obezbeđuje kvalitet proizvoda koji potvrđuju i međunarodni certifikati: ISO 9001, ISO 14001, ELOT 1801. U Beogradu je 2003. godine osnovana kćerka firma Texni d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i distribucijom Tehni-jevih proizvoda. Osim Beograda, predstavništva kompanije postoje i u Istanbulu, Turskoj i Poljskoj.

Zahvaljujući raznovrsnoj paleti modela u ponudi, visokom kvalitetu svojih proizvoda, konkurentnim cenama i stalnim nastojanjima da obezbedi najbolju moguću uslugu preko svojih distributivnih centara, Tehni se učvrstio na tržištu kao jedna od vodećih razvojnih kompanija u oblasti aluminijuma. U nameri da privuče kupce iz čitavog sveta, Tehni redovno učestvuje na najvećim sajamskim manifestacijama u okruženju kao što su Solun, Beograd, Istanbul, Pariz, Nirnberg, Dubai, a svoje proizvode izvozi u više od 28 zemalja.
 

Slike proizvoda i usluga firme Hormann Serbia
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Tehni
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Tehni


Nema preporuka za ovu firmu - budite prvi koji će napisati preporuku!

Napišite pohvalu | Napišite primedbu

Pitanja potrošača za firmu Tehni


Nema postavljenih pitanja za ovu firmu – budite prvi koji će postaviti pitanje!

Postavite pitanje

Sugestije potrošača za firmu Tehni


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju