Telenor

Pošaljite:
3 preporuke

  • Telefon 1: 063 9000
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: Nedostupno
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Omladinskih brigada 90, Beograd, Novi Beograd, Srbija

Kategorija:

Kompjuteri i internet

Delatnosti:
  • Telekomunikacije


Telenor, Omladinskih brigada 90, Beograd, Novi Beograd, Srbija, Telekomunikacije,
Satelitski sistemi i video nadzor
04.05.2016

Kupovinom kompanije Mobi63, norveška kompanija Telenor je zvanično počela sa poslovanjem, 1. septembra 2006., kao mobilni operator u Srbiji. Telenor d.o.o. je trinaesta kompanija u okviru Telenor telekomunikacione grupe u kojoj se, u bližem okruženju, nalaze i regionalne mreže Telenor iz Mađarske i iz Crne Gore.

Telenor d.o.o. poseduje licencu za javnu mobilnu telekomunikacionu mrežu i usluge javne mobilne telekomunikacione mreže u skladu sa GSM/GSM1800 i UMTS/IMT 2000 standardom koju je izdala Republička agencija za telekomunikacije. Licenca je izdata 31. avgusta 2006. godine za teritoriju Republike Srbije, na period od 10 godina sa mogućnošću obnavljanja licence na dodatnih 10 godina.

      • Pokrivenost teritorije, cele Srbije, GSM signalom je 90%
      • Pokrivenost stanovništva, cele Srbije, GSM signalom je 95%
      • Ukupan broj korisnika Telenorove mreže je preko 2.860.000.
      • Roming je omogućen u 158 zemalja sveta, odnosno u 369 mreža inostranih mobilnih operatora.
      • Tržišno učešće Telenora d.o.o. je oko 38%
      • Zapošljava preko 1.200 radnika

Od februara 2010., Telenor je i vlasnik licence za fiksnu telefoniju.

Kompanija je angažovana na pružanju usluga mobilne telekomunikacije, uključujući i veleprodaju paketa i vaučera ovlašćenim dilerima. Kompanija ostvaruje prihode od prodaje uglavnom na domaćem tržištu, međutim, prihode stiče i pružanjem usluga stranim kupcima (prihodi roaming-a), na osnovu komercijalnih post-paid i pre-paid sporazuma o roaming-u sa mobilnim operatorima iz raznih zemalja.

Telenor d.o.o. je u 2008. godini zajedno sa Direct Group d.o.o. Beograd osnovao privredno društvo Telenor Direct d.o.o., koje je specijalizovana za prodaju Telenorovih proizvoda i usluga. Vlasnički udeo Telenora d.o.o. je 49%.
Kompanija je poznata po svom inovativnom pristupu mobilnim komunikacijama i široko je priznata po uvođenju novih tehnologija. Telenor je dinamičan i fleksibilan u svom poslovnom pristupu, uvek istražujući nova tržišta i nove tehnologije za dugoročna ulaganja.

Slike proizvoda i usluga firme Polaris Media
Preporuke, pitanja i sugestije za firmu Telenor
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Telenor


Pohvale

Pohvala Vašem prodavcu

, 27.07.2015.

Tema: Kvalitet zaposlenih

5

dana 23.07.2015 godine u večenjim satima otišo sam u vašu prodavnicu u Aviv park telenor shop i mladić koji je radio Igor Pinkulj je ne ljubazan nego preljubazan, strpljiv, odgovoran prema potrošaču bez komentara sam za tako dobar prodavce da ih imate više mislim da bi bilo bolje. Pozdrav Igoru i veliko hvala.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

pohvala za Igora Pinkulj prodavca

, 27.07.2015.

Tema: Kvalitet zaposlenih

5

Želim da pohvalim mladića odnosno prodavca u prodavnici to jest telenor shop u AViv park u Pančevu ja kao trudnica koja je otišla u Vaš objekat naišla sam na ljubaznog, pažljivog, sa vrlo lepim i smirenim tonom mi je popravio telefon imao je strpljenja za mene i uspeo je i sve ostale potrašače ispoštuje i ako je tog dana oko 20časova prodavnica bila puna niko nije bio oštećen a kamoli neljubazno saslušan ili uslužen svaka pohvala za IGORA , Igore svaka čast samo tako. Najbolji si i veliko hvala. Pozdrav

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pohvale

Mišljenje predstavnika korisničkog servisa

, 25.12.2005.

Tema: Odnos sa klijentima

5

Najljubaznije osoblje od svih osoblja na ovome svetu se nalazi u Korisničkom servisu "VERO 2" na Konjarniku.

komentara Komentara (1) komentara Dodajte komentar

Telenor internet

Jovan Kostić, 30.09.2013.

Koristio sam usluge interneta 26 meseci, uredno placao svaki mesec. Otisao sam u najblizu telenor prodavnicu da raskinem ugovor tacnije 24.09.2013 i dobio odgovor da ce biti ugovor raskinut za par dana. Medjutim danas je poslednji dan u mesecu nije mi raskinut ugovor, gde sam od call centra dobio odgovor da se ceka 15 dana, sto znaci da moram platiti i za iduci mesec pretplatu, sto proizailazi da ste moram naglasiti nepošteni.

Pitanja potrošača za firmu Telenor


Ponude

poslovna ponuda

, 09.03.2004.

Tema: Odnos sa klijentima

4

Postovanje, Ovim putem zela da bih da izrazim veliku zelju i interesovanje za rad u mobtelu,bk grupi. Kvalifikacije:Diplomirani menadzer na fakultetu za menadzment BK,poznavanje rada na racunaru(MS office,word,internet),znanje engleskog jezika.Bez radnog iskustva. Starost:25 godina S postovanjem Trivic Katarina

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Telenor


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju