Video Oglasi - Sve kategorije

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 27.2-3.3.2017.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com    Kompaniji SITEL potreban Savetnik za korisničku podršku sa znanjem italijanskog jezika, lokacija Beograd Uslovi: odlično znanje italijanskog jezika, komunikativnost, znanje rada na računaru, spremnost na smenski rad.   Kompaniji ALARM SYSTEMS potreban Terenski predstavnik prodaje, lokacija Vojvodina, Bačka Topola, Kanjiža, Subotica Uslovi: min.SSS, sa ili bez radnog iskustva, znanje srpskog i madjarskog jezika.   Kompaniji KROMBERG & SCHUBERT potreban Technical plant manager, lokacija Kruševac   Uslovi: VSS/VŠS, min. 8 god. radnog iskustva, znanje engleskog jezika, MS Office.

Galvanotehnik je preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu i površinsku zaštitu metala: crno niklovanje, niklovanje, kalaj nik, bakarisanje, mesingovanje, hromiranje, pozlata, posrebrivanje, patiniranje...Galvanizacija, tj. zaštita metala primenjuje se na svim metalima, osim na prohromu.

Firma VISN se bavi proizvodnjom i prodajom sledećih proizvoda: sportski semafori, led displeji, dinamička led signalizacija, led displeji za cene na totemima na benzinskim stanicama. Proizvodnja i i prodaja kompletnog totema, proizvodnja i prodaja led digitalnih satova, štoperica i tajmera.

The International School of Belgrade SA ZADOVOLJSTVOM OBJAVLJUJE ISB SCHOLARSHIP PROGRAM ZA UČENIKE KOJI UPISUJU SREDNJU ŠKOLU  Jedina škola u kojoj se govori na engleskom IB World School u Beogradu Jedina članica Central and Eastern European Schools Association u Beogradu  Osnovana 1948  UPIS TRAJE DO 13.04.2017. GODINE.

Novo u Expont-u Ferroli program: Ferroli radijatori, gorionici, kotlovi na pelet i gas. Ferroli 50 godina tradicije!  

Preduzeće Big Bad se prvenstveno bavi završnim radovima u građevinarstvu kao što su gipsani radovi, postavljanje spuštenih plafona, molerski radovi, uređenje enterijera... Pored toga Big Bad se bavi i pružanjem usluga profesionalnog čišćenja i održavanja higijene objekata i pružanjem usluga transporta robe. Big Bad raspolaže potrebnim mašinama i obučenim kadrom, a zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla stekli su poverenje velikog broja kompanija.

Auto servis Voja - Vlada je servis specijalizovan za kočione i kvačione sisteme u putničkim i teretnim vozilima. Više od 30 godina iskustva rada sa kočionim i kvačionim sistemima svih marki vozila. Auto servis za popravku kočionih sistema Voja - Vlada ugrađuje isključivo originalne rezervne delove uz garanciju, kao i originalno kočiono ulje. Od usluga koje pruža izdvajamo zamena kočionih sistema, remont kočnica, remont kočionih čeljusti, remont kočionih šapa, remont kočionih klješta, remont cilindara, remont kvačila...

Radimo uslužne poslove izvoza, uvoza, reexporta, veleprodaje i sopstvene proizvodnje. Proizvodimo Polietilenske ambalaže - Biorazgradive tregerice, Proizvode od polipropilena, PVC proizvode -proizvodnja pvc folija, proizvodnja pp traka, proizvodnja pp veziva). Bavimo se prodajom hemijskih proizvoda na veliko i malo.

Kazandžijska radnja Mandarić proizvodi kazane za rakiju preko 40 godina, a rakijski kazan ili rakijski kotao Mandarić poznata je marka kazana u regionu. Kazani sa separatorom izdvajaju iz rakije kiseline i metil alkohol i omogućavaju dobijanje najfinije i najčistije rakije. Separatori se mogu naknadno ugraditi u svaki kazan.

Vatroival je društvo čije su delatnosti konsalting, menadžment i servisiranje vatrogasne opreme, kao i uslužno vođenje poslova iz zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu. Vatroival je u mogućnosti da vam obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu servisa, ugradnje, kontrole i održavanja vatrogasne opreme. Takodje, Vatroival organizuje i vrši obuku i proveru znanja zaposlenih iz oblasti ZOP i BZR; izradjuje i sve normativne akte iz ovih oblasti.

Letovalište Leptokarija nalazi se u okrugu Pijerija, na oko 90 kilometara udaljenosti od Soluna. Zapljuskuju ga talasi Egejskog mora, a natkriljuje planina Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje. Iskoristite neverovatno niske cene Turističke agencije Turisttrade!!! Popust od 20% iskoristite do kraja februara!

Ekos DDD obavlja poslove dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova. Preduzeće je potpuno opremljeno tehnički, što podrazumeva posedovanje kompletne opreme za izvođenje poslova dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije, fumigacije i suzbijanja korova. Posedujemo sve važeće dozvole, sertifikate iz oblasti DDD poslova. Radimo po principima HACCP. Pozovite nas, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, brzinu, i pouzdanost kao i popuste i pogodnosti za naše stalne klijente.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla (važe u periodu 20-24.2.2017.) Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Agenciji ALUMNA potrebni Medicinske sestre/Tehničari i Negovatelji, lokacija Inostranstvo Uslovi: odgovarajuće obrazovanje, položen stručni ispit, znanje nemačkog jezika.   Kompaniji NGC CONSULTING potrebni Radnici za rad u fast food-u, lokacija Beograd Potrebni Radnici za rad u fast food-u. Prednost radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima.   Kompaniji EKO ELEKTROFRIGO potreban Regionalni menadžer prodaje, lokacija Vojvodina, Zapadna i Istočna Srbija   Uslovi: SSS/VŠS/VSS, znanje rada na računaru, vozačka dozvola B-aktivan vozač.

Obradujte sebe ili drage dame poklon vaučerima modne kuće Olivini. Prolećna kolekcija, po izuzetnim cenama, u našim radnjama već od kraja februara. Budite među prvim kupcima i ostvarite popust na elegantne, ekskluzivne modele kolekcije proleće/leto.   Uz kupovinu poklon vaučera od 2.000,00 dinara, ostvarujete popust od 20% na kolekciju odeće za Proleće - Leto 2017.   Uz kupovinu poklon vaučera od 5.000,00 dinara, ostvarujete popust od 30% na kolekciju odeće za Proleće - Leto 2017.

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima, odnosno izrada i priprema dokumentacije za tendere. Ukoliko ste ponuđač u postupku javnih nabavki vodićemo Vas kroz sve etape postupka. Uz pomoć nas ćete da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka i omogućićemo Vam da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.

Italijanski institut za kulturu u Beogradu pruža promovisanje italijanske baštine i kulture. U institutu se organizuju kursevi italijanskog jezika i kulture u prostorijama Instituta ili izvan njih, koje drže iskusni predavači, a na višim nivoima predaju izvorni govornici, zatim kursevi za usavršavanje profesora italijanskog jezika kao i davanje informacija o studijama u Italiji, upis na italijanske univerzitete, nostrifikacija, stipendije italijanske Vlade. 

Hidronova plus bavi se izradom i projektovanjem bazena i fontana. Sa višegodišnjim iskustvom u radu, iza sebe ima veliki broj urađenih bazena što javnih bazena, što privatnih bazena. Bazeni sa velikim brojem opcionalnih sadržaja (hidromasažne kade, vodene atrakcije, osvetljenja...) Od fontana, izdvajamo: Klasične fontane; Muzičke fontane, kao i fontane sa mnoštvo vodenih efekata i mnoštvo svetlosnih efekata.

Usluge virtuelne kancelarije i mogućnost ustupanja naše adrese za sedište vašeg novootvorenog preduzeća kako biste se predstavili u boljem svetlu, imali pristup privatnim kancelarijama i smanjili troškove. Pored toga Usluga virtuelne kancelarije omogućavamo Vam i registraciju sedišta firme na našoj adresi u Beogradu. Usluga virtuelne kancelarije je namenjena fizičkim i pravnim licima koja žele da kreiraju prestižno prisustvo na tržištu Srbije. Ovo rešenje je idealno za početnike na tržištu, mali biznis ili biznis koji se radi od kuće, kao i za one koji žele da se prošire na nova tržišta bez dodatnog rizika. Usluge registracije i osnivanja preduzeća, registracija predstavništava stranih pravnih lica obuhvata: sveobuhvatno savetovanje tokom celog postupka, izbor pravne forme kroz odgovarajuće odgovore na pitanja da li je u konkretnom slučaju bolje osnovati radnju ili preduzeće, definisanje pretežne delatnosti, izbor naziva, imena vaše firme i provera raspoloživosti datog imena (naziva), informacije o fiksnim troškovima poslovanja: porez na dobit ili dohodak, obavezni socijalni doprinosi osnivača i direktora, porezi i socijalni doprinosi za zaposlene radnike, takse za isticanje firme i slično, registracija u sistem PDV-a, uslovi obaveznog i prednosti dobrovoljnog ulaska u sistem PDV-a, obaveza posedovanja fiskalne kase, zapošljavanje, sve vrste radnih angažovanja putem ugovora o radu, i drugih ugovora, obaveze poslodavca, odgovori na druga pitanja vezano za poslodavce, izrada osnivačkih akata za preduzeća i overa u sudu, preuzimanje rešenja Agencije za privredne registre - PIB, izrada pečata, otvaranje tekućeg računa u poslovnoj banci i uplata osnivačkog uloga, prijava početka rada kod nadležne poreske uprave, prijava zaposlenih kod PIO fonda i republičkih fondova za zdravstveno i socijalno osiguranje. Ako tražite poslovnu adresu i usluge koje će da odraze profesionalnost sa kojom vodite svoj biznis, mi Vam pružamo podršku.

Tražite sobna vrata po Vašoj meri? Kontaktirajte nas! Lepota je u različitosti, otkrite MDF ploče u našoj ponudi. Svaka furniranaploča je posebna, budite drugačiji! Firma Drvopromet Kula ima veliki izbor oplemenjene iverice i radnih ploč! Različite vrste šperploča! Iz naše ponude izdvajamo vodootporne šperploče sa tegofilmom.  

Preduzeće Delta Term d.o.o. se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarija, grejanja i klimatizacije. U ponudi imamo vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju (cevi za instalacije i fiting, slivnici, šelne, sanitarija), sanitarije (baterije za slavine, vodokotlići, bojleri) i grejanje (izloacioni materijal, kotlovi, pribor za grejanje, radijatori, radijatorski ventili, razdelnici, toplotne pumpe, ventili za grejanje i vodu, solarna oprema, protivpožarna oprema). Saša Sadžak  |  Direktor prodaje Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija Tel: +381 11 | 3131 450, 3133 015 Mobilni: +381 69 641 719 www.deltaterm.com

1-20 od 851

1 2 3 4 5 SledećaPoslednja