Video Oglasi - Sve kategorije

Poslovi koje obavlja TH Lift su: proizvodnja i prodaja pokretnih traka, proizvodnja i prodaja pokretnih stepenica, isporuka, montaža i održavanje pokretnih stepenica,isporuka, montaža i održavanje pokretnih traka.  

TH Lift obavlja sledeće poslove: Proizvodnja, prodaja i isporuka liftova, montaža liftova i održavanje i modernizacija liftova,proizvodnja, prodaja i isporuka spoljašnjih i unutrašnjih eskalatora. TH Lift ima veliki izbor putničkih liftova i veliki izbor teretnih liftova (industrijski liftovi) - liftovi namenjeni niskobudžetnom tržištu, liftovi za visokospratnice, unutrašnji eskalatori i spoljašnji eskalatori, panoramski liftovi.  Ponuda putničkih liftova: Putnički liftovi sa mašinskom prostorijom i putnički liftovi bez mašinske prostorije - Synergy ift bez mašinske prostori i Evolution lift bez mašinske prostorije. TH Lift - Vaš partner za sisteme transportovanja u Srbiji!  

Prevodilačko preduzeće Lexica d.o.o. pruža usluge sudskog tumača, odnosno sudskog prevodioca za za veliki broj svetskih jezika: Sudski tumač za engleski jezik, Sudski tumač za nemački jezik, Sudski tumač za italijanski jezik, Sudski tumač za spanski jezik, Sudski tumač za francuski jezik, Sudski tumač za makedonski jezik, Sudski tumač za grčki jezik, Sudski tumač za slovenački jezik, Sudski tumač za hrvatski jezik, Sudski tumač za mađarski jezik, Sudski tumač za češki jezik, Sudski tumač za slovački jezik, Sudski tumač za rumunski jezik, Sudski tumač za bugarski jezik, Sudski tumač za portugalski jezik, Sudski tumač za ruski jezik, Sudski tumač za bugarski jezik, Sudski tumač za švedski jezik, Sudski tumač za poljski jezik, Sudski tumač za hebrejski jezik, Sudski tumač za turski jezik, Sudski prevodilac za francuski jezik, Sudski prevodilac za grčki jezik, sudski prevodilac za hrvatski jezik, Sudski prevodilac za mađarski jezik, sudski prevodilac za makedonski jezik, sudski prevodilac za nemački jezik, sudski prevodilac za slovački jezik, sudski prevodilac za slovenački jezik, sudski prevodilac za španski jezik, sudski prevodilac za engleski jezik, sudski prevodilac za portugalski jezik

Ukoliko Vam trebaju Sudski tumači u Beogradu, pružamo Vam brz i efikasan prevod, konkurentne cene i kvalitet koji je razlog naše dobre pozicije na tržištu. Mi govorimo vaš jezik!

Ukoliko Vam trebaju Sudski tumači u Beogradu, simultano prevođenje i konsekutivno prevođenje u Beogradu, prevođenje pravnih dokumenata, prevođenje ličnih dokumenata i prevođenje svih vrsta tekstova, tu je Prevodilačko preduzeće Lexica d.o.o. iz Beograda koje okuplja stručnjake za skoro sve svetske jezike, tako da smo u stanju da Vam obezbedimo prevod sa i na bilo koji evropski jezik i većinu svetskih jezika.      

Prevodioci preduzeća Lexica sa sedištem u Beogradu  pružaju usluge prevoda iz sledećih jezika: prevodilac za engleski jezik, prevodilac za nemački jezik, prevodilac za makedonski jezik, prevodilac za grčki jezik, prevodilac za ruski jezik, prevodilac za španski jezik, prevodilac za slovenački jezik, prevodilac za češki jezik, prevodilac za slovački jezik, prevodilac za rumunski jezik, prevodilac za portugalski jezik, prevodilac za poljski jezik, prevodilac za mađarski jezik, prevodilac za italijanski jezik, prevodilac za hrvatski jezik, prevodilac za holandski jezik, prevodilac za francuski jezik, prevodilac za bugarski jezik, prevodilac za turski jezik, prevodilac za švedski jezik, prevodilac za arapski jezik, prevodilac za hebrejski jezik.

Delovi za japanska i korejska vozila u specijalizovanoj prodavnici Japan Auto plus. Dajemo garanciju kako na kvalitet rezervnih delova tako i na izvršenu ugradnju istih. Pored prodavnice rezervih delova iamo i i auto servis gde vršimo servisiranje vozila.

Messer Tehnogas je vodeća kompanija za proizvodnju tehničkih, medicinskih i specijalnih gasova. U Srbiji smo jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma. Budite sa najboljima!

Specijalna bolnica Dr Žutić, u okviru svoje bolnice za uho grlo i nos, obavlja ORL preglede i ORL intervencije kao što su operacija krajnika, rinoseptoplastika, sinusoskopija, operacija nosne polipoze... Poseban deo bolnice čini Odeljenje pedijatrije koje se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavnim radom sa roditeljima. U Specijalnoj bolnici Dr Žutić možete obaviti sve neophodne preglede u oblasti interne medicine: pregled interniste, kardiološki pregled, pregled pulmologa, gastroenterološki pregled, endokrinološki pregled...

U Srbiji kao jedini proizvođač kiseonika, azota, azot-suboksida argona, vodonika i helijuma jeste kompanija MESSER TEHNOGAS AD. MESSER TEHNOGAS AD svoje korisnike snabdeva ugljen-dioksidom, specijalnim gasovima (vodonikom i helijumom) iz proizvodnih pogona u Pančevu. U ponudi se nalazi i  snabdevanje tečnim gasovima u rezervoarima, snadbevanje gasovima putem cevovoda, i gasovima u bocama. Proizvodi  kompanija MESSER TEHNOGAS AD nalaze primenu u svim oblastima industrije, u proizvodnji hrane, medicine, zaštiti životne sredine i nauci.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 12-16.8.2017.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji SEA AGENCY potrebni Host/ese i Pomoćni kuvari/kuvarice, lokacija Inostranstvo Hotelu Al Khariss-Doha-Katar, potrebni Host/ese i Pomoćni kuvari/Kuvarice. 061 267 03 60   Kompaniji CAPITAL GROUP potreban Menadžer prodaje za inostrano tržište, lokacija Beograd Uslovi: min. VI SSS, znanje engleskog jezika, plus ruski/italijanski, prednost radno iskustvo na traženoj poziciji.     Kompaniji CITY EXPRESS potreban Kurir, lokacija Subotica, Novi Sad, Zrenjanin, Beograd, Pančevo, Čačak, Šabac, Požarevac, Valjevo, Kragujevac, Niš, Užice. Uslovi: SSS, min. 3 god. aktivan vozač, min. vozačka dozvola B kategorije.    

Pozamanterija Maja u Zemunu i na Konjarniku u ponudi ima pribor za šivenje, pletenje, veženje i heklanje i veliki izbor tekstilne metraže: Igle svih vrsta, dugmad, razne kopčice, šnalice i dekorativne sitnice, konci mašinski, konci za štrikanje i heklanje, ukrasne trake i čipke, gurtne za roletne,rajsferšlusi svih dužina, boja i namena,naramenice, makaze, trake za zavese, keper trake, paspul trake, učkuri, pamučne maramice, Viskozne postave, taft postave i atlas postave, saten na meru,kristalni til, modni til i klasični til, lepljivo platno na platnu i papiru,angin, damast u više boja i širina,laneno platno, srpsko platno, platno za vez - panama i leakril, platno za goblene, posteljinsko platno,Amerikan platno. Imamo veliki izbor tekstilne metraže: elastična viskoza,viskoza,čipka u više dezena, muslin, kanafast, Organdin, kuhinjske krpe na metar, keper platno, CIC u više dezena.

Rovex Inženjering je ekskluzivni i generalni distributer najekonomičnijih električnih grejanja - savremeni sistemi grejanja za 21 vek: • Norveški radijatori Glamox 3001 i Adax Neo • Podno grejanje Elektra: grejne mreže, grejni kablovi, grejne folije • Zaštita od snega i leda Elektra: grejanje cevi, grejači za oluke • Merni uređaji Trotec

Vage group je preduzeće iz Beograda čija je osnovna delatnost proizvodnja vaga, prodaja vaga i servis vaga. Vage group proizvodi sve vrste vaga – magacinske vage, stočne vage, viseće, kružne, tračne, protočne vage, vage za pakovanje, kamionske vage, elektronske vage, vagonske vage i vage za posebne namene...

Štampanje velikih formata u koloru, kao i štampanje u crno-beloj tehnici. Radimo i pripremu, plastificiranje malih i velikih formata. Nudimo usluge koričenja tvrdog poveza.

Montažni objekti za poslovanje i trgovinu. Pružamo kompletnu uslugu sa vrhunskom pripremom i besprekornom organizacijom u projektovanju i inženjeringu tokom izgradnje objekta.

Unikatne kese i promotivni materijal na jednom mestu. Imate ideju ali nemate gde da je ostavrite. Propaganda Jovanović prihvata izazove u realizaciji vaših ideja. Posvetite nama izradu rokovnika, notesa, ambaže za pakovanje, pozivnica, kesa, promotivnog materijal a....

Proizvodnja betona i iskopavanje temelja sa kompletnom mehanizacijom. Radimo kompletne zemljane radove, iskope, ravnanje, iskop za temelja i puteva. Posedujemo naše kamione za transport kamena i šljunka, kopače i mašine za ravnanje terena.

Ceđeni paradajz sok za sve domaćice. Odmah spreman za kuvanje, potrebno je samo da ga začinite po Vašem ukusu. Mi smo tu da Vam uštedimo vreme ,trud i novac. Pozovite nas i naručite vaš ceđeni paradajz sok.

Vreme Novogodišnjih poklona posebno raduje Vaše mališane. Aksa Vam izlazi u susret jer je za Vas spremila posebne poklon vaučere kao i poklon kartice, koje će olakšati kupovinu Vama i Vašim prijateljima koji žele da ih obraduju. Pokloni su prilagođeni polu i uzrastu Vašeg deteta.

Strana 1 od 47