Video Oglasi - Sve kategorije

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 22-26.5.2017.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji TALK ONLINE PANEL potreban  Panelista/Ispitanik javnog mnjenja (m/ž), lokacija Cela Srbija Potreban Panelista/Ispitanik javnog mnjenja, za dodatni posao u oblasti istraživanja.    Kompaniji INVICTUS MEDIA potreban Digital manager, lokacija Beograd Uslovi: VSS, poznavanje novih medija, alata i tehnika digitalnog marketinga i društvenih mreža.   Kompaniji SALON LEPOTE LADY potreban Viši Fizioterapeut (m/ž), lokacija Novi Sad   Potreban Viši Fizioterapeut, sa radnim iskustvom.

Specijalna bolnica dr Žutić od osnivanja za cilj ima pružanje kvalitetnih i kompletnih zdravstvenih usluga. Sve usluge pružamo po razumnim cenama, uz ljubazno i predusretljivo osoblje u prijatnom i čistom ambijentu. 

Firma Vatro - Prevent obavlja usluge prodaje i servisa svih vatrogasnih aparata i opreme. U prodajnom asortimanu možete naći i hidrantsku opremu, kao i HTZ opremu, sve rezervne delove za vatrogasne aparate "Vatrosprem", "Pastor" i ostalih proizvođača, protivpožarne aparate i sisteme za dojavu požara... Osim prodaje obavljamo i sledeće usluge: - Izrada normativnih akata iz oblasti zaštite od požara - Izvođenje obuka zaposlenih radnika iz oblasti zaštite od požara - Kontrola protočnih kapaciteta i pritiska vode u hidrantskoj mreži - Provera ispravnosti i održavanje električnih i gromobranskih instalacija...

Relax centar je kompleks koji ima opuštajući ambijent uz wellnes & spa , bilo da boravite kod nas radi odmora, ili vas posao dovodi nama u goste. U našem centru možete uživati u internacionalnoj kuhinji, kupati se u bazenima ili se opustiti uz neki od naših programa koje nudi relax centar.

Jai Thai, kao jedan od ekskluzivnih relax centara, u svojoj ponudi ima vrhunske tretmane bazirane na drevnoj umetnosti Tajlandske masaže. Pored masaža celog tela, tajlandski hram Jai Thai nudi i različite parcijalne masaže, kao što su masaža leđa, masaža vrata i glave, masaža stopala, a tu su i tretmani lica, tretmani tela i mnogobrojni paketi koji podrazumevaju kombinaciju različitih tretmana i koji vašem telu donose potpuni užitak.

Oprema za profesionalne Auto servise i vulkanizere na jednom mestu.Želite profesionalnu opremu za svoj servis? Beobalan Vam nudi profesionalnu opremu i mašine za balansiranje, demontažu, auto dizalice kao i aparate za tehnički pregled.

Bez potrebe za traganjem za rešenjima u inostranstvu, SVETI VID, postavlja temelje nove epohe u domaćoj oftamologiji, sa savremenom opremom, aparatima vrhunske tehnologije, okuplja vodeća svetska imena i postaje centar gde rešenje problema sa vidom nalaze hiljade ljudi iz različitih delova sveta.

Štamparija Tedo print nudi usluge svih tipova štampe – ofset i digitalna štampa, sito štampa, tampon štampa... Tedo print nudi kompletne grafičke usluge – dizajn, priprema za štampu, štampa i dorada. Mi poštujemo vaše želje i vreme, a nudimo i maksimalno korektne cene.

Fabrika Linea Milanović nudi širok asortiman nameštaja najvišeg kvaliteta, kako modernog, tako i klasičnog dizajna: stolova, stolica, fotelja, kreveta, divana, natkasni, komoda, plakara, kuhinja, kupatilskih ormarića, šank – pultova i drugih proizvoda. Naši proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta i prefinjenog dizajna, unikatnosti i dugovečnosti. Nameštaj se proizvodi uglavnom od punog drveta i medijapana.

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija bavi se celokupnom oftamološkom problematikom. Delatnost i vodeći stručni kadar savremene oftalmološke bolnice mogu vam pružiti potpunu oftalmološku uslugu - od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka.

Proizvodnja vrata i prozora različitih tipova i namena za domaćinstvo, poslovne objekte i industriju. Projektovanje, izradnja i ugradnja aluminijumske i PVC-e stolarije, aluminijumskih vrata i prozora, PVC vrata i prozoria tuš kabina, garažnih vrata i industrijskih vrata.

Geodetske usluge sa licencom geodetskog zavoda koje se odnose na obavljanje geodetskih radova na teritoriji Republike Srbije. Najsavremenija oprema za obavljanje najpreciznijih geodetskih radova. Kvalitetna i brza usluga omeđavanja, legalizacije objekata, izrade geodetskih planova, obeležavanja objekata, praćenja objekata pri izgradnji, nivelacije terena i dr.

Kompletna ponuda keramičkih, granitnih i bazenskih pločica italijanskog renomiranog proizvođača. Na jednom mestu nudimo kompletnu opremu za kupatilo kao što su sanitarije, kupatilski nameštaj, Jacuzzi hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni. Posetite izložbeni salon Eurodom-a i nađite pravu kombinaciju za vas.

Izrada samolepljivih etiketa je osnovna delatnost firme Grafoteks. U ponudi imamo sledeće proizvode: samolepljive etikete za kozmetiku, samolepljive etikete za vage, kompjuterske nalepnice, etikete za apotekarske proizvode, riboni za termoštampače (samolepljive etikete u tabaku, etikete u mapama, samolepljive etikete u rolni).

RV trade radi kako maloprodaju auto delova, tako i veleprodaju auto delova za sva Evropska vozila. U ponudi se uvek može naći preko 20000 hiljada račličitih artikala za trap i motor. Porudžbine auto delova mogu se vršiti lično, preko interneta ili pozivom na besplatan broj.

Poslastičarnica Anči kolači je umetnička radionica za izradu domaćih torti i kolača, kao i ostalih poslastica, odakle izlaze najlepše domaće torte i kolači – posne i mrsne torte, posni i mrsni kolači, svadbene torte, rođendanske torte, dečije torte, slavski kolači... Kompletan asortiman poslastičarnice Anči kolači napravljen je od svežih i visokokvalitetnih materijala i sirovina, uz vrhunsko umeće naših majstora. Anči torte izrađene su po domaćim receptima, bez konzervanasa, aditiva, poboljšivača ukusa i supstituta.

Kongresni Servisni Centar obezbeđuje kompletnu tehničku podršku u organizovanju konferencija, kongresa, i sličnih skupova na traženim lokacijama bilo da su to hoteli i/ili konferencijske sale u Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Kompletna organizacija skupova – od tehničke opreme i sala za prezentaciju, preko rezervacije smeštaja, karata i prevoza, do logističke podrške i organizovanja društvenih aktivnosti za vreme skupa.

Gromobranska i elektro-instalaciona oprema na jednom mestu. Nudimo kompletnu opremu za razvodne ormare i metalnu galanteriju. Pored proizvoda u standardnoj ponudi, izrađujemo i komade po skicama i uzorcima kupaca.

Sani optik nudi kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri. Imamo veliku ponudu dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača.Svojim potrošačima nudimo izuzetne uslove plaćanja odloženo na više mesečnih rata preko administrativnih zabrana, penzijskog čeka, kreditnih kartica . Sani Optik je dobavljač Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i u svim maloprodajama se mogu realizovati recepti.

Rizi Co doo je distributer delova i serviser za Ford, Kia i Hyundai vozila. Vršimo prodaju pneumatika, ugradnju, balansiranje i skladištenje pneumatika u našem magacinu. Takođe vršimo servisiranje klima uređaja i servisiranje i čišćenje sistema ubrizgavanja.

Strana 1 od 45