Video Oglasi - Sve kategorije

MVG

Firma MVG nudi usluge prevođenja iz svih oblasti na više jezika. Nudi prevođenje pravno-ekonomske, društveno-političke, finansijsko-računovodstvene oblasti koj aje inače i najtaženija. Porede usluga prevođenja na engleski, francuski, nemački, slovenački i druge. Stalni sudski tumač za francuski,slovenački i nemački jezik će ispuniti sve zahteve klijenata i u kratkom roku omogućiti da dobijete dokumenta koja su sa pravne tačke gledišta potpuno validna.

Frigotherm u svom asotrimanu ima sledeće proizvode: - profesionalna ugostiteljska opreme - ugostiteljski uređaji, mašine i aparati - industrijske mašine za perionice veša - oprema za klimatizaciju - ugostiteljski inventara i tekstil. Osim prodaje Frigotherm vrši i ugradnju i servisiranje u garantnom i vangarantnom roku.

Osiguranje vozila, registracija vozila, prenosa vlasništva vozila, izdavanje zelenih kartona su poslovi koje obavlja naša agencija Auto omega. Obavljamo i sledeće poslove: Mondial assistance putno osiguranje u saradnji sa DDOR Novi Sad Pomoć na putu, sigurni na putevima u saradnji sa DDOR Novi Sad Paketi uz osigurnaje od autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Mini kasko i Kasko Master  u saradnji sa sa DDOR Novi Sad Jedna polisa za osiguranje celog domaćinstva sa DDOR Novi Sad 24h hitne kućne popravke i kućna pomoć i nega paket osiguranja sa DDOR Novi Sad Dozvola plus uz osiguranje id autoodgovornosti u saradnji sa DDOR Novi Sad Putničko zdravstveno osiguranje sa asistencijom u saradnji sa asistentskom kućom Europ assistence NO RISK – štednja, dobit osiguranje života u saradnji sa DDOR Novi Sad

Tende Đorđević je zanatska radnja koja posluje od 1982. godine, što govori o dužini tradicije i iskustvu u oblasti proizvodje tendi i suncobrana. Tende Đorđević u svom proizvodnom programu nudi tende, perde, roletne i suncobrane u svim veličinama i bojama. Tende Đorđević proizvodim suncobrane i tende različitih oblika i dimenzija u skladu sa vašim željama i potrebama.

Prevodilac i sudski tumač za engleski jezik se nalazi na dve lokacije u gradu, Novi Beograd i Voždovcu. Ukoliko Vam je potreban prevod poslovne dokumentacije, prevod lične dokumentacije, prevod i overa diploma kao i usmeno prevođenje na poslovnim sastancima i venčanjima, možete nas pozvati i informisati se o našim uslugama. Sudski tumač i prevodilac Emilija Tomović  www.sudski-tumac-engleski.net

 Firma koja ima iskustva u radu sa RIGIPSOM, KNAUF, AMF, SINIAT, ARMSTRONG. Svoje umeće i kreativnost mogu da potvrde zadovoljni klijenti kao i prestižne nagrade za izvođenje radova. Izvode radove korektno precizno i u najbržem roku. Gipsane radove kao i kompletnu adaptaciju prostora možete prepustiti vrhunskim majstorima.

Trange-Frange  se bavi menjačkim poslovanjem dugi niz godina. Svojim zalaganjem i predanošću poslu uspeli smo da se održimo i pored velike konkurencije postanemo jedan od prepoznatljivih brendova menjačkog poslovanja. Brzina, tačnost, profesionalizam, diskrecija, ljubaznost, vrhunska uslužnost su odlike našeg poslovanja. Kod nas kursevi nisu dnevni i fiksni, nego se formiraju i prilagođavaju u odnosu na berzu, tako da je u svakom trenutku moguć svaki dogovor. Za sve veće količine dajemo izuzetno povoljne kurseve. Naša menjačnica na Voždovcu ul. Vojvode Stepe br. 61 radi od 00-24h. Pored primarnog menjačkog poslovanja u našoj menjačnici možete koristiti i dodatne usluge kao što su dopune za prepaid mobilne korisnike svih domaćih operatera, kao i sve proizvode Narodne lutrije Srbije. Takodje, posetite i našu menjačnicu Šansa u ulici Mihaila Bogićevića br.1, gde možete obaviti transakcije Western Union.  Najažurnija kursna lista svakog dana   www.kursnalista.biz/kursna-lista     Tu smo zbog Vas, mi poštujemo Vaše vreme.  

Aparati najpoznatijih proizvođača Vending programa - Saeco, Rheavendors, Bianchi, Omnimatic, Fas. Sirovine koje koristimo su namenjene isključivo za samoposlužne aparate. Willi Commerce pruža kompletnu uslugu, od postavke aparata, preko održavanja, punjenja neophodnim sirovinama, servisa u najkraćem mogućem roku do prodaje samoposluznih aparata i svih potrebnih sirovina. Aparati za kafu daju napitke od kafe u zrnu,nes kafe,tople čokolade,mleka i voćnih čajeva. Aparati za hladne napitke slatke i slane grickalice su opremljeni najboljim proizvodima domaćih i stranih proizvođača po cenama koje pariraju maloprodajnim. U ponudi imamo veliki broj samostalnih aparata manjeg ili većeg kapaciteta. Vaše je da nas pozovete, a mi Vam dajemo najbolji predlog shodno Vašim željama i potrebama.

Ukoliko imate potrebu da svoj radni prostor učinite profesionalnim i svojim zaposlenima i klijentima pružite modernu uslugu, pozovite nas, a mi ćemo Vam pomoći oko izbora samoposlužnih aparat za tople i hladne napitke za Vašu firmu. Iskoristite našu stalnu akciju besplatne postavke i održavanja aparata. Kod nas možete kupiti sve sirovine i opremu za rad samoposlužnih aparata. Nudimo usluge održavanja, servisa i iznajmljivanja svih samoposlužnih aparata. www.willicom.rs

Preduzeće Tobler skele od osnivanja je orijentisano na prodaju i iznajmljivanje skela, da bi od jula 2007. godine započelo proizvodnju skelskih sistema. Tobler skele proizvode skelske sisteme tipa Mato 1 i 2, Mato R, N i Z i Loeb ram. Preduzeće je licencirano od strane kompanije Baugeruste Tobler AG, koja proizvodi ove modele. Takođe, ponuda preduzeća Tobler skele obuhvata i iznajmljivanje skelskih sistema (statične skele, pokretne skele) i platformi, polovne skele, montažu i demontažu skela, kao i transport skela.

Oglasi za posao sa portala za zapošljavanje Lako do posla  (važe u periodu 17-21.4.2017.)    Ovonedeljni MIX poslova sa veb sajta www.lakodoposla.com   Kompaniji KUWAIT ACADEMY BILINGUAL SCHOOL potrebni Physics Teacher (m/f), Chemistry and Biology Teacher, Environmental Science (m/f) Mathematics Teacher (m/f), lokacija Inostranstvo Uslovi: VSS-prirodne nauke odgovarajućeg smera, iskustvo predavanja na engleskom jeziku, prednost iskustvo sa američkim obrazovnim planom i programom.     Kompaniji IC INŽENJERING potreban Bravar-monter, lokacija Kragujevac Potreban Bravar-monter, za rad u proizvodnji i na terenu.     Kompaniji SKROZ DOBRA PEKARA potreban Pizza majstor, lokacija Beograd, Novi Sad i Ruma   Potrebni Pizza majstori, spremni za rad u timu.

Digitalni kopir centar nudi uslugu vidokog kvaliteta za štampu i fotokopiranje ana aparatima nove generacije. Pored štampe Royal copy Vam nudi: skeniranje A0 formata - kolor i crno belo, više vrsta koričenja, vizit karte, flajere, kataloge, cenovnike, štampu na majicama, foto poklone, izradu ekoloskih pečata i još mnogo toga. Pored štampe za Vas vršimo i obradu i pripremu za štampu kao i celokupna idejna rešenja.

Želimo Vam srećan Uskrs. Vaš Yellow Pages

Proizvodimo, prodajemo i ugrađujemo dekorativne sisteme za prozore: Rolo, Zebra sisteme ili Dan - Noć, trakaste zavese, venecijanere, rimske zavese i roletne. Pored dekorativnog asortimana u ponudi imamo i harmonika i tuš vrata, komarnike, garažna vrata. Izrađujemo i montiramo sve vrste tendi za terase, balkone poslovne i privatne objekte.Posetite Nas, a mi ćemo Vam dati idejno rešenje. Vaš Sezam automatik.

Preduzeće Mini-inženjering d.o.o. je porodična firma osnovana 1992. godine u Inđiji. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi. Mini inženjering kontinuirano radi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

Agrogas d.o.o. je privatna firma orijentisana na program agrara i gasifikacije. Osnovne grupe programa su: - Rezervni delovi i sklopovi - Servis i održavanje - Vučne mašine i mehanizacija - Navodnjavanje - Silosi za zrnasta žita - Oprema za briketiranje

Preduzeće Stillmont u svojoj ponudi nudi proizvode i usluge: - izrada i ugradnja segmentnih industrijskih i garažnih vrata - isporuka i montaža metalnih konstrukcija - isporuka i montaža krovnih i zidnih termo panela - Baufen profile za proizvodnju PVC stolarije

Proizvodnja termoizolacionog stakla za zastakljivanje PVC, aluminijumske i drvene stolarije, zatim za klasične, polustrukturalne i strukturalne fasade, sečenje, k.p.obrada, izrada fazete, bušenje rupa, peskiranje stakala i ogledala svih vrsta, transport i montaža istih. Novina u našoj firmi je proizvodnja PVC stolarije od kvalitetnog šestokomornog profila sa ROTO okovima.

Terra Srbija doo je generalni zastupnik poznatih brendova mašina za niskogradnju, visokogradnju i zemljane radove: JCB, Sennebogen, Linden Comansa, Rubble Master, McCloskey, HBM Nobas, Ranger... Terra Srbija u svojoj ponudi ima bagere, utovarivače, kombinovane građevinske mašine, dizalice, drobilice, viljuškare... Takodje, veliki lager originalnih rezervnih delova u Beogradu i Nišu omogućava brzu isporuku kupcu.

Kao generalni zastupnici pokrivamo područje Srbije i zastupamo svetski poznate brendove u proizvodnji industrijskih ulja i maziva. U širokoj ponudi imamo masti, maziva, ulja, sredstva za odmašćivanje i anti-korozivnu zaštitu. Iz ponude izdvajamo specijalna ulja i masti za ekstremno tople i hladne uslove kao i primenu u agresivnim sredinama.

Strana 1 od 44