Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Osnovna delatnost našeg preduzeća jeste projektovanja i montaže svih tipova stepeništa i kombinacija, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Funkcionalno, ali i lepo stepenište koje upotpunjuje ceo vaš ambijent može se dobiti i raznim kombinacijama - kombinacijom metalne ili drvene konstrukcije, vrste i boje drvenih gazišta... Pozovite nas imamo rešenje i za vas.

Preduzeće PGS Lesnik se bavi postavljanjem svih tipova stepeništa i kombinacija - metal-metal, metal-drvo, metal-staklo, drvo-staklo, samo drvo, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Kombinujući moderne tehnologije i nove materijale sa bogatim iskustvom u arhitektonskim rešenjima, u mogućnosti smo da u potpunosti zadovoljimo očekivanja i želje najzahtevnijih klijenata.

ARMONT SP je preduzeće koje vrši montažu i inženjering u izgradnji poslovnih objekat uz obezbeđenu stručnu pomoć u svim fazama gradnje. Armont SP se od svog osnivanja do sada dokazao kao kvalitetan, pouzdan i siguran partner i kao jedan od lidera u izgradnji montažnih objekata.

Hidro MD iz Sombora vrši hidroizolaciju objekata tj. zaštitu svih vrsta objekata od kapilarne vlage, totalnim presecanjem zida i postavljanje kvalitetne horizontalne hidroizolacije. Za čitavo svoje postojanje Hidro MD se može pohvaliti da je izvela radove na velikom broju objektima različite vrste i namene.

Layher predstavlja sinonim za visokokvalitetne, isprobane sisteme skela i kompletne servisne usluge uz sveobuhvatan paket usluga, od projektovanja skele, preko brze isporuke, do obuke prilikom montaže i sertifikacije montera. Layher sistemi skela nalaze primenu pre svega u građevinarstvu, ali i industriji, kao i za potrebe raznih manifestacija. Naši projekti su naša najbolja referenca.

Galvanotehnik je preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu i površinsku zaštitu metala: crno niklovanje, niklovanje, kalaj nik, bakarisanje, mesingovanje, hromiranje, pozlata, posrebrivanje, patiniranje...Galvanizacija, tj. zaštita metala primenjuje se na svim metalima, osim na prohromu.

Novo u Expont-u Ferroli program: Ferroli radijatori, gorionici, kotlovi na pelet i gas. Ferroli 50 godina tradicije!  

Preduzeće Big Bad se prvenstveno bavi završnim radovima u građevinarstvu kao što su gipsani radovi, postavljanje spuštenih plafona, molerski radovi, uređenje enterijera... Pored toga Big Bad se bavi i pružanjem usluga profesionalnog čišćenja i održavanja higijene objekata i pružanjem usluga transporta robe. Big Bad raspolaže potrebnim mašinama i obučenim kadrom, a zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla stekli su poverenje velikog broja kompanija.

Preduzeće Delta Term d.o.o. se bavi trgovinom i inženjeringom u oblasti vodovoda, kanalizacije, sanitarija, grejanja i klimatizacije. U ponudi imamo vodovodni materijal i materijal za kanalizaciju (cevi za instalacije i fiting, slivnici, šelne, sanitarija), sanitarije (baterije za slavine, vodokotlići, bojleri) i grejanje (izloacioni materijal, kotlovi, pribor za grejanje, radijatori, radijatorski ventili, razdelnici, toplotne pumpe, ventili za grejanje i vodu, solarna oprema, protivpožarna oprema). Saša Sadžak  |  Direktor prodaje Svetog Save 20, 11271 Beograd, Srbija Tel: +381 11 | 3131 450, 3133 015 Mobilni: +381 69 641 719 www.deltaterm.com

Utva Silosi je preduzeće za proizvodnju šavnih konstrukcionih cevi, silosa, profila (konstrukcioni profili) i opreme. Dugi niz godina sa svojim širokim spektrom proizvoda i usluga je vodeće preduzeće u svojoj delatnosti na domaćem tržištu, sa tendencijom stalnog proširenja, uvođenja novih proizvoda i usluga i pronalaženja novih kupaca - postajemo i siguran partner inostranim kompanijama. 

Ponuda preduzeća Tobler skele obuhvata: - proizvodnju i prodaju skela i skelskih sistema - iznajmljivanje skela (nove i polovne skele) - iznajmljivanje statičnih skela - iznajmljivanje pokretnih skela - iznajmljivanje platformi - transport skela - montažu i demontažu skela

Deo ponude firme Gates čine: Industrijska segmentna vrata, garažna segmentna vrata, automatizacija kapija, automatske rampe i stubići, automatska vrata, kontrola pristupa i praking sistemi.

Stovarišta Brajo postoje na tri lokacije u Srbiji, u Beogradu, u Priboju i Nišu i nude najkvalitetniju rezanu i oblu čamovu građu. Čamova građa se seče na Berta mašinama za rezanje drveta. Proizvodi koje imamo u ponudi su: daske, fosne, grede, štafne, letve, krovne konstrukcije... Uslužno sečenje građe po specifikaciji kupca. U ponudi se nalazi i rezana građa od bukve, lipe, hrasta, jasena, bagrema, smreče, jele, belog bora, crnog bora, oraha, bresta i topole.

Umetnički dizajn studio Sofronović pruža usluge projektovanja, renoviranja i adaptacije svih javnih i privatnih objekata na celoj teritoriji Srbije i regiona. Nudi sistem "ključ u ruke" sa kompletnim građevinskim i zanatskim radovim. Vodimo računa da dobijete odlične uslove kvaliteta kao i veoma povoljan finansijski obračun koji se prilagođava prema budžetu mušterije.  "Mi znamo šta sanjate"

Tražite kvalitetan i pouzdan tim za izgradnju Vašeg objekta?! Kontaktirajte nas. Zašto izabrati nas? EFIKASNI Tim saradnika raznih profila, okupljenih na jednom mestu, realizuje Vaše ideje u najkraćem dogovorenom roku. KVALITETNI Primenjujemo najnovije standarde iz oblasti čeličnih konstrukcija. Posedujemo ateste i licence. POVOLJNI Najbolji odnos cene i kvaliteta.

Firma Euroneting iz Beograda je zvanični distributer Hormann proizvoda. Euroneting je u tom smislu, osim za prodaju, ovlašćen i za ugradnju i servis na celoj teritoriji naše zemlje. Hormann proizvodi koji se mogu naći u ponudi Euronetinga su: garažna vrata, rolo vrata i rolo rešetke, brza vrata, industrijska vrata, kućna vrata, motori za kapije i garažna i industrijska vrata....

Rolet sa višegodišnjim iskustva u proizvodnji, prodaji i montaži roletni, garažnih vrata sa daljinskom komandom i zavesama za zaštitu od sunca, tendi i venecijanera. Proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih uvoznih materijala. Pozovite nas i za tren ćemo ulepšati Vaš poslovni prostor!

Barriyera se bavi proizvodnjom opreme za velike parkinge i individualna parking mesta: obarajući stubići, potapajući stubić, fiksni stubići za ivičnjake, oprema za parking, klizne kapije, induktivne petlje, lisice za točkove, rampe... Takođe, kompanija Barriyera izrađuje i konstrukcije za bilborde.

Expont se bavi veleprodajom i maloprodajom opreme za grejanje i vodovod: Grejanje: oprema za podstanice, cirkulacione pumpe za grejanje, kotlovi i gorionici, etažne peći i šporeti, radijatori i sušači, radijatorski ventili, bojleri, grejači i izmenjivači, merno regulaciona oprema, cevi i fiting, ventili i slavine, ekspanzione posude, izmenjivači toplote, kaloriferi, razdelnici i ormari, klime i klimatizacija, pribor za varenje i zaptivanje, solarni paneli i oprema, podno grejanje… Vodovod i kanalizacija: pocinkovani fiting, bojleri i oprema za kupatilo, vodokotlići, cevi vodovodne i fiting, kanalizacija pvc, baterije slavine za vodu, ventili za vodu, protiv požarni aparati, vodomeri, materijali za zaptivanje, hromirani i mesingani fiting, hidroforske posude, hidranti…

Prodaja podnih obloga i montaža podnih obloga (ugradnja podnih obloga) su poslovi koje obavlja naša firma FloorExperts. U ponudi su i sredstva za oržavanje podnih obloga. Deo naše ponude podnih obloga čine: parketi, laminati, sve vrste lajsni, sve vrste profila, sve vrste podloga i materijali koji su potrebni za montažu podnih obloga, specijalne podne obloge kao što su: linoleum, kožna podna obloga, texfex podna obloga, vintex podna obloga, real stone podna obloga, kaučuk podne obloge, podne obloge za spoljne površine, vinil pvc podne obloge. Prodajni saloni podnih obloga koje imamo su na sledećim lokacijama: Jurija Gagarina 36d, Beograd Futoški put 10, Novi Sad

Strana 1 od 7