Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Tende Đorđević je zanatska radnja koja posluje od 1982. godine, što govori o dužini tradicije i iskustvu u oblasti proizvodje tendi i suncobrana. Tende Đorđević u svom proizvodnom programu nudi tende, perde, roletne i suncobrane u svim veličinama i bojama. Tende Đorđević proizvodim suncobrane i tende različitih oblika i dimenzija u skladu sa vašim željama i potrebama.

 Firma koja ima iskustva u radu sa RIGIPSOM, KNAUF, AMF, SINIAT, ARMSTRONG. Svoje umeće i kreativnost mogu da potvrde zadovoljni klijenti kao i prestižne nagrade za izvođenje radova. Izvode radove korektno precizno i u najbržem roku. Gipsane radove kao i kompletnu adaptaciju prostora možete prepustiti vrhunskim majstorima.

Preduzeće Tobler skele od osnivanja je orijentisano na prodaju i iznajmljivanje skela, da bi od jula 2007. godine započelo proizvodnju skelskih sistema. Tobler skele proizvode skelske sisteme tipa Mato 1 i 2, Mato R, N i Z i Loeb ram. Preduzeće je licencirano od strane kompanije Baugeruste Tobler AG, koja proizvodi ove modele. Takođe, ponuda preduzeća Tobler skele obuhvata i iznajmljivanje skelskih sistema (statične skele, pokretne skele) i platformi, polovne skele, montažu i demontažu skela, kao i transport skela.

Preduzeće Mini-inženjering d.o.o. je porodična firma osnovana 1992. godine u Inđiji. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi. Mini inženjering kontinuirano radi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

Preduzeće Stillmont u svojoj ponudi nudi proizvode i usluge: - izrada i ugradnja segmentnih industrijskih i garažnih vrata - isporuka i montaža metalnih konstrukcija - isporuka i montaža krovnih i zidnih termo panela - Baufen profile za proizvodnju PVC stolarije

Proizvodnja termoizolacionog stakla za zastakljivanje PVC, aluminijumske i drvene stolarije, zatim za klasične, polustrukturalne i strukturalne fasade, sečenje, k.p.obrada, izrada fazete, bušenje rupa, peskiranje stakala i ogledala svih vrsta, transport i montaža istih. Novina u našoj firmi je proizvodnja PVC stolarije od kvalitetnog šestokomornog profila sa ROTO okovima.

Terra Srbija doo je generalni zastupnik poznatih brendova mašina za niskogradnju, visokogradnju i zemljane radove: JCB, Sennebogen, Linden Comansa, Rubble Master, McCloskey, HBM Nobas, Ranger... Terra Srbija u svojoj ponudi ima bagere, utovarivače, kombinovane građevinske mašine, dizalice, drobilice, viljuškare... Takodje, veliki lager originalnih rezervnih delova u Beogradu i Nišu omogućava brzu isporuku kupcu.

Proizvodni program kompanije Th lift čine: liftovi, program za osobe sa invaliditetom, mostovi za ukrcavanje, pokretne stepenice i trake i liftovi platforme. Th lift sistemi transportuju ljude u mnogim svetski poznatim i modernim zgradama. Th lift specijalizovana tehnička podrška korisnicima naših sistema je na raspolaganju 24 h dnevno. Pozovite nas, a naše posvećeno i kvalifikovano osoblje će Vam predstaviti transportno rešenje prilagođeno Vašim individualnim potrebama.

Ideal 032 je firma iz Čačka čiji su proizvodi poznati po vrhunskoj izradi i kvalitetu: aluminijumska i PVC stolarija, aluminijumska vrata, aluminijumski prozori, PVC vrata, PVC prozori, tuš kabine, garažna vrata i industrijska vrata. Ideal 032 je i jedan od ovlašćenih dilera i serviser nemačke firme Hormann, koja je evropski lider u proizvodnji garažnih i industrijskih vrata.

Batimat SM je ogranak firme Batimat sa sedištem u Salcburgu (Austrija). Firma Batimat postoji od 1978. godine u vlasništvu Jozefa Mikla. Glavna delatnost firme su izolacije na tehničkim objektima i postrojenjima, kao što su postrojenja za proizvodnju pića, namirnica, hemijska postrojenja i petrohemija.

Preduzeće Mini inženjering d.o.o. iz Inđije obavlja sledeće delatnosti: - proizvodnja metalnog nameštaja i galanterije, - inženjering, - bravarski radovi, - izrada metalnih konstrukcija, - izrada hala, - izrada nadstrešnica, - izrada ograda, - kompletno opremanje restorana, kafića, prodavnica, - izrada dečijih igrališta, - sečenje i savijanje limova i cevi, - probijanje limova i - plastifikacija.

Osnovna delatnost preduzeća Steel Plus je projektovanje, inženjering i konsalting u oblasti građevinarstva. Usluge koje smo stručni da pružimo su izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija, nadzor projektovanja i izvođenja radova, klimatizacije, ventilacije, instalacija grejanja, projektovanje stambenih objekata, postavljanje antenskih stubova, krovne konstrukcije i nadgradnja, kao i svi drugi građevinski radovi.

Steel plus pruža sledeće usluge: - projektovanje, inženjering i konsalting u oblasti čeličnih konstrukcija - izrada i ugradnja čeličnih konstrukcija - projektovanje i izvođenje radova (klimatizacija, ventilacija, grejanje) - projektovanje stambenih objekata - krovne konstrukcije i nadgradnja - i ostali građevinski radovi

Osnovna delatnost našeg preduzeća jeste projektovanja i montaže svih tipova stepeništa i kombinacija, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Funkcionalno, ali i lepo stepenište koje upotpunjuje ceo vaš ambijent može se dobiti i raznim kombinacijama - kombinacijom metalne ili drvene konstrukcije, vrste i boje drvenih gazišta... Pozovite nas imamo rešenje i za vas.

Preduzeće PGS Lesnik se bavi postavljanjem svih tipova stepeništa i kombinacija - metal-metal, metal-drvo, metal-staklo, drvo-staklo, samo drvo, kao i pratećih elemenata ograda, gelendera itd. Kombinujući moderne tehnologije i nove materijale sa bogatim iskustvom u arhitektonskim rešenjima, u mogućnosti smo da u potpunosti zadovoljimo očekivanja i želje najzahtevnijih klijenata.

ARMONT SP je preduzeće koje vrši montažu i inženjering u izgradnji poslovnih objekat uz obezbeđenu stručnu pomoć u svim fazama gradnje. Armont SP se od svog osnivanja do sada dokazao kao kvalitetan, pouzdan i siguran partner i kao jedan od lidera u izgradnji montažnih objekata.

Hidro MD iz Sombora vrši hidroizolaciju objekata tj. zaštitu svih vrsta objekata od kapilarne vlage, totalnim presecanjem zida i postavljanje kvalitetne horizontalne hidroizolacije. Za čitavo svoje postojanje Hidro MD se može pohvaliti da je izvela radove na velikom broju objektima različite vrste i namene.

Layher predstavlja sinonim za visokokvalitetne, isprobane sisteme skela i kompletne servisne usluge uz sveobuhvatan paket usluga, od projektovanja skele, preko brze isporuke, do obuke prilikom montaže i sertifikacije montera. Layher sistemi skela nalaze primenu pre svega u građevinarstvu, ali i industriji, kao i za potrebe raznih manifestacija. Naši projekti su naša najbolja referenca.

Galvanotehnik je preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu i površinsku zaštitu metala: crno niklovanje, niklovanje, kalaj nik, bakarisanje, mesingovanje, hromiranje, pozlata, posrebrivanje, patiniranje...Galvanizacija, tj. zaštita metala primenjuje se na svim metalima, osim na prohromu.

Novo u Expont-u Ferroli program: Ferroli radijatori, gorionici, kotlovi na pelet i gas. Ferroli 50 godina tradicije!  

Strana 1 od 7