Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Preduzeće DSC Invest radi iznajmljivanje skela sa montažom i demontažom, prevoz i izradu projekta za građevinske skele. U ponudi su Ramovska skela, Cevasta skela, radne platforme i pokretni tornjevi. Montažu i demontažu skela vrše stručno osposobljeni radnici koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa ramovskim I cevastim skelnim sistemima. U radu koristimo skelu vrhunskog kvaliteta Nemačkog proizvođača Layher, tip Blitz, koje su napravljene tako da montažu čine bržom i jednostavnijom a rad na njoj bezbednijim. DSC Invest je u mogućnosti da Vam pruži veoma kvalitetnu i profesionalnu uslugu po veoma pristupačnoj i prikladnoj ceni. Naše cene su realne i prilagođene tržištu. Uz višegodišnje iskustvo I stručno osoblje ni jedan objekat nije prezahtevan niti prevelik.

Električno podno grejanje, grejanje oluka i slivnika, električni grejni kablovi, grejne mreže za podno grejanje, grejne mreže za spoljašnje grejanje, grejni kablovi sa integrisanim termostatom, silikonske grejne trake, silikonski pojas za burad, samoregulišući grejni kablovi, silikonski fleksibilni grejači za cevovode,  termoregulatori, grejni kablovi za ispod asfalta, grejni kablovi za grejanje puteva, paralelni grejni kablovi, silikonski grejni kablovi, grejači za podove hladnjača, grejni kablovi sa rednom vezom.

Molerski radovi majstor Zoltan - profesionalni moler gipsar. Kvalifikovan majstor sa dugogodišnjim iskustvom upotrebljava proveren materijal domaćih i stranih proizvođača kojim garantuje kvalitet u izvođenju radova. Za Vas radimo uređenje enterijera, adaptaciju stambenog i poslovnog prostora, sve završne radove u građevinarstvu, kao što su: molerski radovi, gipsani radovi, spušteni plafoni, farbanje stolarije, haus majstor, obrada špaletni, farbarski radovi, lepljenje tapeta, lepljenje foto tapeta, postavljanje ukrasnih lajsni od gipsa ili stiropora...

Domis Enterijeri se bave uvozom i prodajom materijala za završne radove u građevinarstvu: laminatni podovi, digitalni podovi, keramičke pločice, kupatilske baterije, sanitarije, tuš kabine, izolacioni materijali, stolarija i stepenište, materijali i proizvodi za oblaganje spoljašnjih i unutrašnjih zidova, materijali za oblaganje podova spolja i unutra, gips ploče, leksan ploče, razne lajsne, stiropor, brodski pod, lamperija... U svakom trenutku raspolažemo količinama koje će zadovoljiti zahteve kupaca u veleprodaji i maloprodaji.

Maloprodaja i veleprodaja kompletne opreme za kupatila. Iza nas je decenijsko iskustvo u opremanju kako privatnih tako i industrijskih objekata. U našoj prodaji su zastupljeni svi domaći proizvođači fine građevinske keramike. Strani brendovi koji su zastupljeni u našim prodajnim objektima su: Vives Ceramika, Cerdisa Stone, Navarti, Kolpa-San hidromasažne kade i kabine. Ideal standard sanitarije, Vidima sanitarije, armature Armal, Unitas, Hansa, Effepi, vodokotlici Geberit itd.

Metals and Minerals Sales se bavi uvozom i izvozom metalnih proizvoda. Kada je u pitanju proizvodnja jedni smo od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za termoelektrane: delovi bager pumpi, valjci, rosnice, rotori... Proizvodimo najprodavanije kaminsko ložište u Srbiji, zatim kapije i ograde od livenog gvožđa, vrata, balkone i stepeništa koje jedini radimo od „gusa“ i na način kako se to radilo pre 300 godina.   

Izrada raznih predmeta od metala je posao koji obavlja firma Ban – inox. Kvalitetnom i brzom izradom svojim klijentima smo uvek pružalli vrhunsku uslugu i povoljnu cenu. Izrada predmeta od metala za građevinarstvo: čelične konstrukcije, inox konstrukcije, stambeni i kancelarijski kontejneri, montažne hale, kovano gvožđe, kružna i ravna stepeništa, neutrale, inox kanali i slivnici za odvod otpadnih voda, zaštitne rešetke, unikatni nameštaj, prohromska burad, izrada klaničkih koloseka (glajzevi). Izrada predmeta od metala za prehrambenu industriju: metalni stolovi, sudopere, umivaonici, metalne police, metalni panjevi za meso, kolica za pušnice i peći, kolica za lodne, kalupi za oblikovanje mesa i testa prilikom sušenja i pečenja, removi i kuke za meso, razna metalna postolja za mašine, metalne haube za ventilaciju, sterilizatori za noževe, metalna burad za vino, metalna burad za rakiju, metalna burad za med, metalna burad za druge tečnosti u prehrambenoj inustriji i metalna burad za hemijsku industriju.

MMS je jedan od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za Termoelektrane u Obrenovcu, Drmnu, Kolubari, Kostolcu. Proizvodimo ograde i kapije, balkoni, gelenderi, anti-parking stubovi, klupe, elementi za enterijer, liveni baštenski stolovi, livene peći... Naši kandelabri su ugrađeni u četiri najlepša parka u Beogradu: Zvezdara teatar, Manjež, Hajduk Veljkov venac i Tašmajdan. Naše potpuno livene klupe u dve verzije su ugrađene na Bežanijskoj kosi, zgrade i park „Imel“. Naše zaštitne rešetke za drvorede su u Nemanjinoj ulici i ulici Kralja Petra u Beogradu.

Budućnost se dugi niz godina bavi poslovima vezanim za uređenje enterijera: složeni spušteni plafoni, dekorisanje plafona, dekorisanje zidova, pregradni zidovi, obloge, gipsarski radovi, kao i liveni gips (stubovi, kapiteli, stope, frizevi, lajsne).

Poslovi koje obavlja Kuća Humana su: proizvodnja i prodaja građevinske stolarije od drveta, kao i projektovanje i izrada svih vrsta enterijera (projektovanje kuće, projektovanje stana, projektovanje poslovnog prostora, projektovanje kuhinja), izrada nameštaja i izrada elemenata od masiva, iverice i medijapana, zidne obloge i police po meri i želji, sobna vrata po meri, opremanje poslovnih prostora, šankovi sa rasvetom i police po meri i Vašoj želji...  

- Pvc stolarija u beloj i braon boji - Dvoslojna i troslojna stakla - Nemački kvalitet - Najbolji odnos kvalitet - cena - Stalne akcije i popusti - 10 godina garancije

Argus inženjering d.o.o. je građevinsko preduzeće za izradu i montažu čeličnih hala za industrijske objekte, skladišta, sportske dvorane i slične objekte. Takođe sadrži poseban program izrade stambenih kontejnera i mini objekata široke namene (kiosci, kancelarije, portirnice itd).Primarni cilj firme je da sagradi funkcionalan i trajan objekat za svog klijenta jer najbolja preporuka je zadovoljan klijent. Tim inženjera će Vam pomoći svojim savetima i fleksibilnim pristupom da pronađete pravo rešenje za svoje privatne ili poslovne potrebe.

Kompletan program opreme za vodovod i kanalizaciju. Nudimo projektovanje, tehničku podršku i izvodimo radove za objekte svih namena. Glavni distibuteri za više od 40 renomiranih evropskih firmi

Strogi centar Vrnjačke Banje, novoizgrađeni objekat Kupite garsonjeru ili apartman u strogom centru Vrnjačke Banje. Novoizgrađeni objekat se nalazi u predivnom i sunčanom delu Vrnjačke Banje u blizini opštine, pijace i hitne pomoći Apartmani su veličine od 30 do 42 kvadrata

Preduzeće Grolit rad se bavi svim vrstama građevinskih radova: - grubi građevinski radovi, - radovi u visokogradnji i niskogradnji Izgradnja i rekonstrukcija benzinskih stanica je specijalnost i uža orijentacija preduzeća. Grolit-rad poseduje sopstvenu mehanizaciju i prateću opremu.

Prodaja građevinska mehanizacija i zamenskih OEM i originalnih rezervnih delova za građevinske mašine. Našu ponudu čine: zamenski rezervni delovi OEM za poznate svetske proizvođače građevinskih mašina i opreme - Caterpillar, Komatsu, Volvo, kao i originalni delove za iste. Isporučujemo gotovo sve vrste rezervnih delova motora, hidraulike, donjeg stroja, šasije, filtera, potrošnih delova, električnih delova, zavrtnja i matica... Sve delove isporučujemo u kratkom roku i po povoljnim cenama!

Limarsko bravarska radionica Tricom: Izrada trapeznih limova, Sečenje lima na CNC plazmi, Sečenje i savijanje limova, Građevinska limarija, Šavne cevi

FrigoCentar se bavi proizvodnjom rashladnih komora čija je osnovna namena prohlađivanje, zamrzavanje, brzo zamrzavanje i čuvanje svežih ili smrznutih proizvoda, i koje imaju široku primenu u svim delatnostima gde je potrebno zadržati svežinu proizvoda, tj. kontrolisanu atmosferu (temperatura, vlažnost...). Frigo centar se takođe, bavi distribucijom opreme, rezervnih delova i repromaterijala za sve vrste rashladnih uređaja.

Građevinski materijal koji imamo u ponudi: Sistem termo-izolacije fasade (Staklena mrežica, Aluminijumski zaštitni profil, Aluminijumski zaštitni profil sa mrežicom, PVC zaštitni profil sa mrežicom, PVC zaštitni profil sa mrežicom i okapnicom, Aluminijumski početni profil, Plastična tipla sa klinom) Gips-karton profili i prateći program (CD profil, UD profil, CW profil, UW profil, CD visilica sa oprugom, Žica sa ušicom, Dupla opruga, Spojka CD profila, CD visilica - potkrovna, ES visilica, Vijci za GK ploče, Brzomontirajuća tipla sa šarafom, Aluminijumski zaštitni profil, Aluminijumski poluprofil, Bandaž traka) Program za malterisanje (Dilataciona vođica, Profil za malterisanje - unutrašnji, Profil za malterisanje - spoljašnji i unutrašnji, PVC zaštitni profil za lukove) Polikarbonatne ploče Krovne folije i membrane Mineralni plafoni Sigurnosna i sobna vrata (Metalna vrata sa staklom, Sigurnosna vrata, Sobna vrata) Aluminijumske ukrasne lajsne (Ivične za keramičke pločice, aluminijumske ukrasne lajsne za unutrašnje uglove, aluminijumske ukrasne lajsne za stepeništa, aluminijumske ukrasne Ivične lajsne za spoljašnje uglove, aluminijumske ukrasne početne lajsne,  aluminijumske ukrasne T povezane lajsne,  aluminijumske ukrasne lajsne prelazne za isti nivo, aluminijumske ukrasne lajsne povezne za podne obloge, aluminijumske ukrasne lajsne povezne za različite nivoe, aluminijumske ukrasne lajsne za kantovanje iverice, bordure za keramiku) PVC lajsne za keramičke pločice (PVC ivične lajsne, PVC lajsne za unutrašnje uglove 10mm) Lajsne i obloge od polistirena (Dekorativne plafonske obloge od polistirena MODERNA, Dekorativne plafonske obloge od polistirena KLASIĆNA, Ukrasne lajsne od polistirena LUX, Ukrasne lajsne od polistirena EXCLUSIVE, Dekorativni ugaoni elementi, Dekorativne rozete od polistirena) Podovi  (Laminatni podovi i lajsne, Granitne pločice, Izopena - elastična PE podloga, Izopena dilataciona traka, Izopena Thermosilent) Ostali građevinski materijal (PE Folija od regranulata, Ventfol - temeljna folija, MarboSafe - zaštitna ograda, BoardMax – blažujka).

Bomax je osnovan 1992. godine u Subotici i od tada do danas preduzeće je raslo i razvilo se u jednog od vodećih uvoznika i distributera građevinskog materijala. Proizvodni i prodajni program čine: gips-karton sistem i dodatna oprema, ugradna stolarija, PVC ivične lajsne, PVC ugaone lajsne, PVC krstići za fuge, polikarbonatne ploče, sistem termoizolacije fasade, krovne folije i membrane, program za malterisanje, krovni pokrivači, lajsne i obloge od polistirena, podovi, aluminijumske ukrasne lajsne...

Strana 1 od 7