Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Svetski lider u proizvodnji kablovskog pribora i elektro opreme, OBO Bettermann je kompanija prepoznatljiva po kvalitetu i inovativnim proizvodima. Gde god se zahteva brzo, efikasno i jednostavno postavljanje elektro instalacija, tu su OBO Bettermann proizvodi podeljeni u sedam proizvodnih grupa: - VBS - Sistemi za spajanje i pričvršćivanje - TBS - Sistemi zaštite od atmosferskih i sklopnih prenapona - KTS - Sistemi nosača kablova - BSS - Vatrootporni sistemi - LFS - Sistemi kablovskih kanala - EGS - Sistemi ugradnih uređaja - UFS - Sistemi podnog razvoda

ZIM Elevator je preduzeće registrovano za servis, remont i montažu svih tipova električnih i hidrauličnih liftova. Kada se radi ugradnja novog lifta ili modernizacija postojećeg ugrađuje se isključivo oprema renomiranih proizvođača. Stručni tim profesionalaca, kao i pristup i način servisiranja zaslužni su za izuzetno malu stopu problema i učestalih kvarova na liftovima.

MV electro team i tim profesionalnih električara, kao i licencirani elektro inženjer su vam na usluzi ukoliko vam je potrebno izvođenje nove ili popravka stare instalacije, ugradnja automatskih osigurača, ugradnja elektro razvodnih ormara, ugradnja interfona, popravka i ugradnja rasvete, montaža prekidača i utikača, popravka i servis TA peći, šporeta, bojlera i ostalih kućnih aparata.

Proizvodnja vrata i prozora različitih tipova i namena za domaćinstvo, poslovne objekte i industriju. Projektovanje, izradnja i ugradnja aluminijumske i PVC-e stolarije, aluminijumskih vrata i prozora, PVC vrata i prozoria tuš kabina, garažnih vrata i industrijskih vrata.

Geodetske usluge sa licencom geodetskog zavoda koje se odnose na obavljanje geodetskih radova na teritoriji Republike Srbije. Najsavremenija oprema za obavljanje najpreciznijih geodetskih radova. Kvalitetna i brza usluga omeđavanja, legalizacije objekata, izrade geodetskih planova, obeležavanja objekata, praćenja objekata pri izgradnji, nivelacije terena i dr.

Gromobranska i elektro-instalaciona oprema na jednom mestu. Nudimo kompletnu opremu za razvodne ormare i metalnu galanteriju. Pored proizvoda u standardnoj ponudi, izrađujemo i komade po skicama i uzorcima kupaca.

Kupcima nudimo širok asortiman PVC stolarije od prozora raznih dimenzija preko balkonskih vrata do dekorativnih panela za ulazna vrata. Bistrik M u proizvodnji stolarije koristi petokomorne i šestokomorne nemačke profile Winkhause, koji izuzetno štede energiju, štite od buke, lako se održavaju i veoma su dugotrajni. Bistrik M vrši besplatnu dostavu stolarije i ugradnju pvc stolarije.

Kod nas možete pronaći: segmentna vrata, industrijska vrata, garažna vrata, rolo vrata, rolo rešetke, sekciona vrata, brza vrata, sigurnosna vrata, izolacione zavese, utovarne rampe, pretovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i protivpožarne zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, klizne kapije, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga. Za sve informacije nas kontaktirajte.

Prodaja, ugradnja i servis automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima: segmentna, industrijska i garažna vrata, rolo vrata i rolo rešetke, sekciona vrata, brza vrata, izolacione zavese, utovarne i pretovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i protivpožarne zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, klizne kapije, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga.

Housematik doo je privredno društvo koje se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem automatizovanih sistema ulaza u industriji i stambenim objektima za putnička vozila, kamione i viljuškare i osoblje (kontrola pristupa). Housematik doo je generalni zastupnik MCA Grup, proizvođača segmentnih garažnih i industrijskih vrata. Pored segmentnih vrata Housematik prodaje, ugrađuje i održava rolo vrata, izolacione zavese, utovarne rampe, pretovarne mostove, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motore za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvare parkinga. Od ino dobavljača izdvajamo ITW industrietore, Inkema, Effertz, Gunther-Tore i mnoge druge. Ukoliko vam je potreban kvalitetan proizvod sa garancijom Housematik je pravi izbor za vas.

Veliki izbor Pvc prozora i vrata. Možemo da Vam ponudimo proizvodnju, dostavu, montažu i servisiranje svih vrsta PVC proizvoda. U ponudimo imamo standardne i vanstandardne modele vrata i prozora. U toku Aprila i maja nudimo PVC prozore i vrata po sajamskim cenama.

Hormann je porodično preduzeće sa iskustvom u proizvodnji vrata. Posvetio se svakom klijentu od ideje do finalnog oblika u visokospecijalizovanim fabrikama. Hormann u svom asortimanu ima: garažna vrata, sigurnosna i automatska vrata, rolo i brza vrata, industrijska vrata, ulazna vrata,  kućna vrata, sobna vrata, unutrašnja vrata, aluminijumska vrata i prozori, protivpožarna vrata, rolo rešetke... 

Karakteristike kipujućih garažnih vrata Berry: -Vrata za zajedničku garažu - Berry vrata su pogodna za bezbedan završetak parking mesta u zajedničkoj garaži.Otvori za luftiranje (oko 30% od površine vrata) obezbeđuju optimalnu ventilaciju. -Boje i površine prema izboru - Čelična vrata sa slojem poliestera u boji. Pocinkovana krila vrata su optimalno zaštićena od vremenskih uticaja i korozije do ivice sečenja. Standardno dobijate čelične motive u posebno povoljnoj saobraćajno belo boji, u 7 boja po želji i istoj ceni, kao i u tačno 200 boja prema RAL-u. -Zaštita od prignječenja -Sigurnosni sistem sa više opruga -Komforno zatvaranje -Protivprovalno pomoću jedinstvenog zaključavanje rotacionom bravom  

Hormann proizvodi se razvijaju i proizvode u visoko specijalizovanim fabrikama. Visokokvalifikovan tim konstantno radi na osmišljavanju novih proizvoda, kao i na usavršavanju postojećih i to je ono što nas čini jedinstvneim na tržištu. Svi proizvodi se dugo i detaljno testiraju i to u realnim uslovima, čime je obezbeđena pouzdana serijska proizvodnja. Kroz čitav proces proizvodnje Horman brine o prirodi i okruženje, pa se osim kod ispune od poliuretanske pene bez freona, postupci koji štite prirodu koriste i kod farbanja vrata.

Elektro metalna oprema i servis: - uređaji za besprekidno napajanje, - uređaji za startovanje i punjenje vozila, - izvođenje elektro radova jake i slabe struje, - video nadzor, - telekomunikacioni sistemi i - kompjuterske instalacije.

Preduzeće MB Team se bavi prodajom, projektovanjem, razvojem i implementacijom kompletnih sistema iz oblasti termotehnike i pružanju usluge privatnom i javnom sektoru. Usluge, koje pružamo svojim klijentima, nastojimo da budu kvalitetne, kroz transparentnu komunikaciju, uz pomoc obrazovanih i strucnih kadrova za prevazilaženje svih poslovnih izazova, bez obzira na tehnološku platformu. Bavimo se projektovanjem i izvođenjem radova svih vrsta instalacija za grejanje, hlađenje i ventilaciju, od najjednostavnijih sistema radijatorskog grejanja sa kotlovima(čvrsto, pelet, gas, struja, nafta...)do panelnih sistema grejanja i hlađenja(podno grejanje, plafonsko hlađenje, zidno grejanje i hlađenje)sa toplotnim pumpama(voda-voda, zemlja-voda, vazduh-voda)kao izvorom energije. Pored gore pomenutih sistema bavimo se i instalacijama grejanja i hlađenja sa fan-coil uređajima, kao i ventilacijom sa najsavremenijim sistemima za stambene, poslovne, ugostiteljske, sportske objekte i bazene. Usluge projektovanja i kompletnog konstaltinga pruža naš tim sastavljen od stručnjaka iz oblasti termotehničkih instalacija.  

Tende Đorđević je zanatska radnja koja posluje od 1982. godine, što govori o dužini tradicije i iskustvu u oblasti proizvodje tendi i suncobrana. Tende Đorđević u svom proizvodnom programu nudi tende, perde, roletne i suncobrane u svim veličinama i bojama. Tende Đorđević proizvodim suncobrane i tende različitih oblika i dimenzija u skladu sa vašim željama i potrebama.

 Firma koja ima iskustva u radu sa RIGIPSOM, KNAUF, AMF, SINIAT, ARMSTRONG. Svoje umeće i kreativnost mogu da potvrde zadovoljni klijenti kao i prestižne nagrade za izvođenje radova. Izvode radove korektno precizno i u najbržem roku. Gipsane radove kao i kompletnu adaptaciju prostora možete prepustiti vrhunskim majstorima.

Preduzeće Tobler skele od osnivanja je orijentisano na prodaju i iznajmljivanje skela, da bi od jula 2007. godine započelo proizvodnju skelskih sistema. Tobler skele proizvode skelske sisteme tipa Mato 1 i 2, Mato R, N i Z i Loeb ram. Preduzeće je licencirano od strane kompanije Baugeruste Tobler AG, koja proizvodi ove modele. Takođe, ponuda preduzeća Tobler skele obuhvata i iznajmljivanje skelskih sistema (statične skele, pokretne skele) i platformi, polovne skele, montažu i demontažu skela, kao i transport skela.

Preduzeće Mini-inženjering d.o.o. je porodična firma osnovana 1992. godine u Inđiji. Osnovna delatnost firme su bravarski radovi. Mini inženjering kontinuirano radi na povećanju kapaciteta i modernizaciji proizvodnje u skladu sa savremenim trendovima u branši.

Strana 1 od 8