Video Oglasi - Arhitektura i građevinarstvo

Tehnologija toplotnih pumpi je slična tehnologiji frižidera, ali sa obrnutim principom. Akumulirana sunčeva energija u zemlji, podzemnim vodama i vazduhu uz pomoć električne energije pretvara se u toplotnoj  pumpi u toplotnu energiju potrebnu za sistem grejanja. Pomenuti neiscrpni izvori energije, koji besplatno stoje na raspolaganju pokrivaju 75%-80% ukupne potrebe toplotne energije za rad toplotne pumpe. Ostalih 20%-25% energije pokriva se električnom energijom, što u ukupnom energetskom bilansu čini tek manji deo. To u praksi znači da će se na 1 KW uložene električne energije dobiti 4-5 KW toplotne energije. Odnos te dve količine energije predstavlja koeficijent učinka (COP faktor). Po COP faktoru razlikujemo efikasnost i stepen iskorišćenja toplotnih pumpi u zavisnosti od toplotnog izvora (zemlja, voda, vazduh). Period ekonomske isplativosti  za ovakve sisteme je od 5 - 7 godina.Toplotnom pumpom je moguće postići temperaturu polaznog voda 62oC, tako da je ovaj uređaj našao primenu i kod rekonstrukcije starih objekata sa visokotemperaturnim režimima (radijatorsko grejanje). Međutim, najekonomičnija primena TP je u dobro izolovanim objektima i sa niskotemperaturnim režimima grejanja (podno, zidno grejanje).

MB team ponudu čine univerzalni kotlovi za grejanje na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, zatim električni kotlovi, kombinovani kotlovi na gas, kotlovi na lož ulje i naftu i kotlovi na pelat... Osim kotlova, tu smo da vam ponudimo i aluminijumske, ambijentalne, panelne i cevaste radijatore za svaki prostor, klima uređaje (split sistemi), kanalske, kasetne klime, fan coil aparate, toplotne pumpe i chilere, zatim proizvode iz oblasti vodovoda kao što su tuš kabine, bojleri, ugradni i nadzidni vodokotlići, jednoručne baterije, itd. MB team - najbolje za vaš dom!

Firma Unimast radi prodaju, iznajmljivanje i montažu građevinske opreme, kao što su:građevinske skele; mobilne ograde i event opreme; Podupirači i grede za oplatu; Građevinski liftovi i dodatna oprema; Viseće radne platforme na sajlama; Hidraulične platforme; Vitla sa sajlama.

Geourb group je preduzeće iz Beograda koje se bavi geodetskim poslovima bilo koje vrste i obima. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju sa svojim stručnim znanjima, savetima i savremenom opremom. Kontaktirajte nas, sigurni smo da vam možemo pomoći.

Proizvodni program kompanije Gates čine: - Industrijska segmentna vrata - Garažna segmentna vrata - Automatizacija kapija - Automatske rampe i stubici - Automatska vrata - Kontrola pristupa i parking sistemi Kompaniju Gates odlikuje visok standard proizvodnje i ugradnje, što za sobom povlači i višegodišnju garanciju na proizvode i usluge.

Izrada spuštenih plafona i pregradnih zidova od GKP na veće površine posebne pogodnosti, mogućnost kompenacije za molersko fasaderske materijale u zavisnosti od vrednosti dogovorenog posla.  

Firma Picasso 2016 se bavi izvođenjem građevinskih radova, molersko fasaderskih radova, demit fasada, izradom spuštenih plafona, pregradnih zidova i izradom dekorativnih tehnika na zidovima. Izvodimo i adaptaciju stanova,poslovnih prostora,stambenih objekata kao sto je rušenje zidova, malterisanje, doziđivanje i sanacija krovova.

Iskop, zemljani radovi, prevoz rasutih materijala, široki otkop, kanali, temelji, odvoz zemlje, pesak, šljunak, zemlja, kompletna usluga sa odnošenjem iskopanog materijala. Rušenje objekata, bager, kombinirka - kiper, iskopavanje, ravnanje terena.

Novo u Expont-u Ferroli program: Ferroli radijatori, gorionici, kotlovi na pelet i gas. Ferroli 50 godina tradicije!  

Elevador pruža sledeće usluge: montaža i servis svih tipova liftova, kao i remont i održavanje liftova. Za bezbedan rad liftova tu je Vaš Elevador.  

Ns Vertical limits obavlja sledeće poslove: instalacija izolacije, hidroizolacija, termoizolacija i visinski, molerski i građevinski radovi. Izvodimo limarske radove i zelene krovove. Tu smo ukoliko su Vam potrebne usluge hidroizolacije: hidroizolacija podruma, hidroizolacija temelja, hidroizolacija zidova, hidroizolacija terasa i krovova, izolovanje pukotina na fasadama na svim visinama, izolovanje industrijskih postrojenja, silosa, hala, bazena.  Ukoliko su Vam potrebne usluge termoizolacija kuća, zgrada i krovova tu je Vaš NS Vertical Limits

U ponudi Urban opreme Novi Sad, mogu se naći kontejneri za komunalni otpad, komunalni metalni kontejneri, kao i kontejneri za smeće izuzetnog kvaliteta i trajnosti. Abroll kontejneri ili roll kontejneri su kontejneri sa rolerima i posebnom kukom za prihvat i navlačenje na specijalni kamion. Ovi kontejneri imaju snažnu podnu konstrukciju, stranice su izrađene od lima debljine 3mm, a sa zadnje strane su dvokrilna vrata sa ručkom za zabravljivanje. Kontejneri mogu biti zatvoreni, otvoreni kao i kontejneri sa posebnim poklopcem. Sa prednje strane nalaze se profili za ojačavanje, kao i kuka za navlačenje na kamion. Urbana Oprema kontakt:021 2100 104, 064 85 20 434www.urbanaoprema.rs  

U sopstvenom proizvodnom pogonu u Novoj Pazovi u skladu sa najvišim evropskim standardima izrađujemo profile koji PVC stolariji daju postojanost i dugovečnost. Pored osnovne bele boje, kupcima možemo ponuditi profile i roletne ekstrudirane i u braon boji, nakon čega se sprovodi proces laminacije folijom jednog od najpoznatijih proizvođača folija - firme Renolit iz Nemačke. U našem prodajnom asortimanu nalaze se laminirani PVC profili i roletne u dekoru Golden Oak (Zlatni hrast), Nussbaum (Orah), Brown (Braon) i Anthracite Grey (Antracit), koji su na lageru i stalno dostupni kupcima. Svojim kupcima smo dobijanjem CE znaka omogućili da proizvodnjom finalnih proizvoda od ELITHERM PVC profila budu dostojni konkurenti na tržištu Evropske unije. PVC sistem Elitherm je petokomorni i njegov kvalitet potvrđuju Rosenheim i IMS sertifikati. Firma Andjelković al doo poseduje ISO standarde kvaliteta 9001, 14001 i 18001. Naslov: PVC stolarija - PVC profili Elitherm  

Primarna delatnost firme Andjelković al doo je uvoz, promet i proizvodnja materijala za proizvodnju ALU i PVC stolarije. Ponudu firme čine aluminijumski profili, PVC profili Elitherm, aluminijumski i PVC ravni i ukrasni paneli, rolo komarnici, fiksni komarnici, materijal za izradu roletni, motori za roletne, gume za dihtovanje, okovi za aluminijumsku stolariju, okovi za PVC stolariju, materijal za izradu aluminijumskih ograda, PVC tarabice, mašine i alati za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije.  Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se u kvalitet našeg rada, naših proizvoda i širinu prodajnog asortimana.

Hormann je porodično preduzeće sa iskustvom u proizvodnji vrata. Posvetio se svakom klijentu od ideje do finalnog oblika u visokospecijalizovanim fabrikama. Hormann u svom asortimanu ima: garažna vrata, sigurnosna i automatska vrata, rolo i brza vrata, industrijska vrata, ulazna vrata,  kućna vrata, sobna vrata, unutrašnja vrata, aluminijumska vrata i prozori, protivpožarna vrata, rolo rešetke... 

Popust do 31.03.2016. Usluga „ključ u ruke“. Garancija na sve radove. Pozovite nas!   Hidrotek GZR Telefon: 063 397 300 www.hidrotek.rs   kontakt@hidrotek.rs    

Projektovanje, inženjering, stručni-investicioni nadzor, tehnički pregled objekata, legalizacija, papiri za izgradnju... Posedujemo sve potrebne licence za projektovanje i izvođenje radova u visokogradnji.

Luk Trans je preduzeće specijalizovano za zemljane radove u građevinarstvu, niskogradnja - izgradnja saobraćajnica. Za izvođenje radova raspolažemo sledećom mehanizacijom: bageri za rušenje objekata i iskopa raznih dubina i širina, čekići i makaze za razbijanje betona i sečenje metalnih konstrukcija, utovarivači i buldožeri različite zapremine, valjci, vibrovaljci, kompaktori i vibroploče, kamioni kiperi, niskonoseća poluprikolica.

Metals and Minerals Sales se bavi uvozom i izvozom metalnih proizvoda. Kada je u pitanju proizvodnja jedni smo od najvećih proizvođača rezervnih delova na bazi odlivaka za termoelektrane: delovi bager pumpi, valjci, rosnice, rotori... Proizvodimo najprodavanije kaminsko ložište u Srbiji, zatim kapije i ograde od livenog gvožđa, vrata, balkone i stepeništa koje jedini radimo od „gusa“ i na način kako se to radilo pre 300 godina.   

Proizvodnja, distribucija i ugradnja opreme za podno grejanje: sistemske ploče PROFIX®, cevi PROFIX® sa difuzijskom izolacijom, Al – lamele, razdelnici od nerđajućeg lima, regulacioni setovi, hidraulične skretnice, ormarići za ugradnju razdelnika, koso-stojeći regulacioni ventili Oventrop, set za regulaciju Unibox, regulacija za podno grejanje, pričvrsna letva za zidno grejanje, plastifikator, pribor...

1-20 od 136

1 2 3 4 5 SledećaPoslednja