Trenutne akcije

Club pizzeria Ze & Z ima sledeće nove specijalitete u ponudi: Marinirana rebra, Sveža Zez kobasica, Pileći štapići u musliju, Grilovana Zez palenta sa kobasicom, Krem čorba od bundeve. Čekamo Vas u Zemunu!

Overeni prevodi na francuski i engleski jezik svih vrsta dokumenata i obimnih stručnih radova. Cena prevoda za sledeći dan - 700 RSD po strani.

Aktuelni Ray Ban okviri na novogodišnjem sniženju od 10-50% popusta.

Ekstravagancija i udobnost Prada sunčanih naočara i dioptrijskih naočara sada po sniženim cenama od 10-50% popusta u optičarskoj radnji Mam optika.

Iskoristite novogodišnje i božićne praznike za kupovinu naočara za sunce i dioptrijskih noačara brenda Persol. Pored Persol naočara, na popustu od 10-50% se mogu naći i drugi brendovi poput Rey Ban naočara, Oakley, Miu Miu, Lafon, Laura Biaggioti, Michael Kors... i još mnogi drugi.

Iskoristite praznične popuste koje je Mam optika pripremila za Vas. Novogodišnji popusti na naočare za sunce i na dioptrijske naočare od 10-50%. Sportska kolekcija naočara Oakley za sve uzraste. Pored brenda Oakley u ponudi se mogu naći i naočare Lafont, Michael Kors, Miu Miu, Persol, Prada, Ray Ban, Laura Biagiotti, Emporio Armani, Andy Wolf, Dolce & Gabbana...

Novogodišnji popusti sunčanih naočara i dioptrijskih naočara. Popusti na naočare od 10-50%. Veliki izbor naočara brenda MIU MIU koje možete kupiti po prazničnim cenama.

Mam optika je i ove godine pripremila velike popuste za sve ljubitalje naočara. Iskoristite novogodišnji popust naočara Michale Kors i obradujte sebe ili Vašu voljenu osobu. 

Veliki izbor naočara Laura Biaggiotti. Iskoristite novogodišnje praznike da obradujete voljenu osobu sa elegantnim i prefinjenim naočarima.

Za naočare Lafont Vaša Mam optika je odobrila specijalne novogodišnje popuste do 50% za sunčane naočare i do 10% popusta na dioptrijske naočare. Na sniženju se pored Lafont naočara mogu naći mnogi poznati brendovi poput Ray Ban, Prada, Miu Miu, Versace, Oakley, Persol, Emporio Armani i mnogi drugi modeli u našoj ponudi.

Vaša Mam optika je odobrila specijalne novogodišnje popuste za naočare Emporio Armani. Novogodišnji popust do 50% za sunčane naočare i do 10% popusta na dioptrijske naočare. Na sniženju se pored Emporio Armani naočara mogu naći mnogi poznati brendovi poput Ray Ban, Prada, Miu Miu, Versace, Oakley, Persol, i mnogi drugi modeli u našoj ponudi.

Iskoristite praznične popuste naočara brenda Andy Wolf.

I ove zime za sve ljubitelje naočara, Vaša Mam optika je odobrila specijalne novogodišnje popuste. Iskoriste novogodišnji popust do 50% za sunčane naočare i do 10% popusta na dioptrijske naočare. Na sniženju su mnogi poznati brendovi poput Ray Ban, Prada, Miu Miu, Versace, Oakley, Persol, Emporio Armani i mnogi drugi modeli u našoj ponudi.  

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

1-14 od 14