Trenutne akcije

Letovalište Leptokarija nalazi se u okrugu Pijerija, na oko 90 kilometara udaljenosti od Soluna. Zapljuskuju ga talasi Egejskog mora, a natkriljuje planina Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje. Iskoristite neverovatno niske cene Turističke agencije Turisttrade!!! Popust od 20% iskoristite do kraja februara!

Konsultantske usluge u javnim nabavkama za ponuđače na tenderima, odnosno izrada i priprema dokumentacije za tendere. Ukoliko ste ponuđač u postupku javnih nabavki vodićemo Vas kroz sve etape postupka. Uz pomoć nas ćete da izbegnete situaciju isključenja iz tenderskog postupka zbog formalnih grešaka i omogućićemo Vam da se fokusirate na tehničke i komercijalne aspekte vaše ponude.

SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH! Povodom praznika očekuju vas neverovatna sniženja sunčannih i dioptrijskih naočara.  Aktuelni brendovi poput DG, PRADE MICHAEL KORSA, RAY BAN-a, PERSOL-a, OAKLEY...  Iskoristite ponudu, vaša Mam optika. 

Akcijska ponuda tehnike za domaćinstvo je u toku: Fresh mix na akciji, friteza na akciji, granitna šerpa na akciji, kreamički pica pekač na akciji, sokovnik na akciji i još mnogi drugi proizvodi za domaćinstvo. Potrebna Vam je on line prodavnica? Dvor Shop je firma koja se bavi online prodajom šarenolike robe putem Interneta po najnižim cenama.

Overeni prevodi na francuski i engleski jezik svih vrsta dokumenata i obimnih stručnih radova. Cena prevoda za sledeći dan - 700 RSD po strani.

Hvarani u Beogradu! Hvarska kuhinja u restoranu Šaran od 06.02-06.03. Čekamo Vas.  Prijatno!  Vaš restoran Šaran

AHT Advance Hair Transplantation je za vas pripremio popust za transplantaciju kose u promo periodu. Sve informacije o samoj metodi i razliku u odnosu na druge metode možete dobiti na našem sajtu. Advance Hair Transplantation predstavlja revoluciju u tehnologiji presađivanja kose. Muškarci i žene koji gube kosu napokon mogu trajno da reše taj problem. AHT je najmanje invazivan metod za transplantaciju kose. Preko 8 godina iskustva sa FUE i DHI metodom dovelo je do revolucijonarne AHT metode koja osim upotrebe PRP terapije, koristi kolostrume i peptide i time se bitno razlikuje od svih metoda transplantacija kose. Kao rezultat upotrebe navedenih elemenata procenat uspešnosti se povećao a krajnji rezultat je najbolji od svih ostalih metoda presađivanje kose. Presađivanje kose se obaviti za samo jedan dan bez zadrzavanja u ordinaciji.

1-7 od 7