Trenutne akcije

Samoutovarni viljuškar INNOLIFT od sada i na našem tržištu. Vrlo lagan za rukovanje i može da ide svuda sa vama. Sada vam neće biti problem da robu lagano utovarite ili istovarite iz vašeg prevoznog vozila. INNOLIFT je savršena investicija koja brzo vraća uloženo, i čini Vas efikasnijim od konkurencije! Testirajte ga! www.innolift.rs

Restoran Filmski grad na Košutnjaku sada vam se predstavlje u novom izdanju. Nudimo uređene terase gde možete organizovati sve vrste proslava i svečanosti i stvoriti svoju filmsku bajku. Posetite nas.

Grča leto 2017. Svake nedelje izdvoje akcijski popusti. Pratite nas na www.astratravel.rs

U ponudi našeg Turbo shopa možete naći turbokompresore za putnički i teretni program svih brendova vozila, viskoventilatore takođe za putnički i teretni program, pumpe za vodu, interkulere, hladnjake i tuning program. Za više informacija posetite sajt www.shop.turboservis.rs

Izrada i ugradnja očnih proteza u najsavremenijoj specijalističkoj medicinskoj ustanovi. Stručni tim protetičara , tehničara okularista i akademskih slikara koristi najsavremeniju tehnologiju na bazi akrilatnih polimera, gde izrađuju i ugrađuje očne proteze za svakog pacijenta individualno. Pored očne protetike rade i maksiofacijalnu protetiku kao što su epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urođenih i stečenih malformacija.

Zbog čestog kopiranja A-T-LOCK brave i usled nestručne montaže dešavaju se oštećenja na automobilima, te se stvara nepoverenje kod ljudi koji nisu informisani da svaka IGLA ili KLIN nije A-T-LOCK IGLA KLIN za zaključavanje volana. Posebno je bitno ispoštovati proceduru ugradnje, jer zbog delikatnosti upravljačkog sistema bilo kakva improvizacija od strane nestručnog lica može proizvesti ozbiljne posledice po vozača i vozilo.

Hitno vam je potrebna pozajmica? Odobravamo pozajmicu na licu mesta odmah nakon procene vašeg zaloga. Posetite nas, možemo da vam pomognemo!

Usluge izrade biznis plana, komletno savetovanje za vas i vašu firmu. Pored savetovanja Net register nudi i knjigovodstvene i računovodstvene usluge poslovanja. Specijalizovani su za pružanje konsultanstke usluge Microsoft Dynamics NAV.

Memory Soft - Jezgro dušeka Memory Soft je napravljeno od anatomski oblikovane poliuretanske pene. Pena organskog porekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća pruža veliku čvrstoću.U isto vreme ovaj materijal je veoma fleksibilan i elastičan, što sprečava da se dušek deformiše. Zbog ovih karakteristika koje smo naveli dušek se maksimalno prilagođava anatomiji tela. Talay Latex - Lateks je prirodni materijal visokog kvaliteta, napravljen od prirodne gume. Lateks omogućava da se dušek oblikuje onako kako našem telu najviše odgovara. eliocell - Ovaj dušek sadrži posebno srebrno vlakno koje se kombinuje sa tekstilnim vlaknom. Srebrno vlakno se već desetak godina koristi u medicini, a od nedavno su istraživanja pokazala da je pogodno za ljude koji se žele zaštiti od mikroba.

Osnovna delatnost kompanije Maći 001 je da kao generlni zastupnik italijanske firme SAECO vrši distribuciju, servisiranje i postavljanje automata na željenu lokaciju. Svi automati su pod potpunom sanitarnom i tehničkom kontrolom. Koriste kvalitetne sirovine i prečišćenu vodu, čto garantuje sigurnost proizvoda. Naši automati su tehnički usklađeni sa standardima zaštite na radu i ističu se po svojoj ekonomičnosti. Redovno održavanje i servisiranje automata, vrše naši saradnici. Jedina obaveza domaćina je obezbeđivanje prostora za postavljanje automata.    

Polovna vozila po najpovoljnijim cenama!  Prodaja polovnih vozila marke Peugeot, Citroen i Renault. Vozila nisu starija od 2010. godišta.  Vozila se ne kupuju na placu Auto centar Mića već u servisu!  

Naša livnica, ima posebne popuste za sve vas. Na akciji su nam sledeći proizvodi: Spojnica za vodovod - visoko kvalitetne spojnice, izlivene u livnici Tomić u Mionici. Bogorodičino platno - predivni ornameti za crkvu, konkretno za crkvenu česmu. Ploča od mesinga - često korištene za spomenike, ili natpise, kvalitetna irada izlivena od mesinga. Zlatni opanak - nagrada za najbolje folklorne ansamble u Srbiji. Točak za bansek - točak za oštrenje banasaka (ubodne testere).

Maneks Invest vrši prodaju stanova u centru Vrnjačke Banje.

Utva Silosi je preduzeće za proizvodnju šavnih konstrukcionih cevi, silosa, profila (konstrukcioni profili) i opreme. Dugi niz godina sa svojim širokim spektrom proizvoda i usluga je vodeće preduzeće u svojoj delatnosti na domaćem tržištu, sa tendencijom stalnog proširenja, uvođenja novih proizvoda i usluga i pronalaženja novih kupaca - postajemo i siguran partner inostranim kompanijama. 

UROTISANe je čaj koji pozitivno deluje na funkcionisanje bubrega i bešike, pospešuje izlučivanje tečnosti iz organizma i na taj način čisti organizam od štetnih materija. UROTISANe deluje antiseptički i pomaže u otapanju i izbacivanju manjih kamenčića i peska iz bubrega i bešike.Sastoji se od suvih ekstrakata lista breze, herbe zlatnice, kukuruzne svile, herbe kantariona, lista uve i korena zečijeg trna koji se od davnina koriste u narodnoj medicini za pomenute svrhe.Instant čaj UROTISANe se preporučuje osobama sklonim infekcijama mokraćnih puteva i nastajanju peska i bubrežnog kamenca, za ispiranje urinarnog trakta.Neposredno pre upotrebe rastvoriti sadržaj jedne kesice u šolji tople ili hladne vode. Piti 3-4 šolje čaja na dan.  

Strana 1 od 1