Video Oglasi - Zdravstvene ustanove i medicina

Izrada i ugradnja očnih proteza u najsavremenijoj specijalističkoj medicinskoj ustanovi. Stručni tim protetičara , tehničara okularista i akademskih slikara koristi najsavremeniju tehnologiju na bazi akrilatnih polimera, gde izrađuju i ugrađuje očne proteze za svakog pacijenta individualno. Pored očne protetike rade i maksiofacijalnu protetiku kao što su epiteze nosa i epiteze uva u protetskoj rehabilitaciji urođenih i stečenih malformacija.

Fizionova Beograd je specijalizovana ambulanta, sa najsavremenijom opremom za rehabilitaciju, fizikalnu terapiju i sportske povrede. Nenad Nešić, koji predvodi stručni tim, posvetiće se rešavanju svakog problema i doprineće vašem brzom oporavku, održavanju i poboljšanju kvaliteta života. Naš moto je "Sloboda pokreta"

Firma Ortomedika Štavljanin prodaje ortopedska pomagala, ali ih i izdaje na nalog. Kod nas ćete na jednom mestu naći asortiman sertifikovanih proizvoda iz programa ortopedskih pomagala - antidekub, invalidska kolica, toaletni program, ortoze i bandaže, mideri, pomoćna pomagala za hodanje, proteze, ulošci, pojasevi, korektivna i ortopedska obuća, medicinska sredstva, pelene za odrasle, perike...

12.10.2012 Najsavremeniji laser za trajno uklanjanje dlačica, od sada i u Srbiji! LUMENIS Light Sheer DUET je najsavremeniji model diodnog lasera koji je renomirana firma u proizvodnji lasera Lumenis plasirala na tržište. Postavljanjem novog standarda u laserskoj tehnologiji uklanjanja dlaka integracijom vakuum hendpisa sa većim spotom 22 x 35 mm, sistem LUMENIS Light Sheer DUET nudi značajna poboljšanja u odnosu na dosadašnju tehnologiju. Sada se smatra zlatnim standardom u domenu epilacije zbog posedovanja jedinstvenih mogućnosti. Priuštite sebi najefikasniju lasersku epilaciju koju obavljaju lekari sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa laserima!

U prijatnom ambijentu stomatološke ordinacije Dr Boris Prokić učinićemo Vašu posetu manje stresnom, sa ciljem da iz ordinacije izađete relaksirani uz blistav osmeh kakav i zaslužujete.  Stomatološka ordinacija Vam nudi dijagnostiku, protetiku, anti-aging tretmane za zube,  konzervativnu i kozmetičku stomatologiju, oralnu hirurgiju, ortopediju, dečju stomatologiju i  još mnogo toga. Kod nas je prvi pregled besplatan dođite da vas posavetujemo i učinimo vaš pregled blistavim.  

Bolnica Colić je opremljena za bezbedno izvođenje hirurških procedura iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, kao i drugih hirurških disciplina. Konstantno praćenje novih trendova, posebno iz domena estetske hirurgije i nabavka nove opreme omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine i na našim prostorima. Hiljade zadovoljnih pacijenata je najbolji pokazatelj stepena reputacije kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Rezultat uspeha naše stomatološke ordinacije je dugogodišnji kvalitetan rad kao i korišćenje najkvalitetnijih materijalau izvođenju tretmana. C Dental Center je prvi dentalni centar u Srbiji koji ima digitalnu zubotehničku laboratoriju sa najmodernijom stomatološkom opremom, pre svega sve na jednom mestu: 3 savremene stomatološke ordinacije, najsavremeniji 3D Soredex Cranex 3D i zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u jugoistočnoj Evropi. Pored savremene  opreme ponosimo se našim stručnim timom i ljubaznim osobljem koje je u svakom trenutku tu za vas. Posetite nas i kompletno sanirajte Vaše stanje u ustima, bez osećaja bola i neprijatnosti.  

Ordinacija Cvejanović je jedna od najstarijih privatnih ordinacija u Srbiji, sa tradicijom dugom preko 30 godina. Vršimo sve stomatološke usluge uz poseban fokus na restaurativnu stomatologiju – implante, proteze na implantima i zubne krunice. Pregled je besplatan, a tu su i veliki izbor načina plaćanja i odlične cene. Usluge koje vršimo su: implantologija, estetska stomatologija, zubne krunice, zubne proteze, zubni implanti, zubni mostovi, implant direct, nobel biocare...

Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima. Dental Implant stomatološka ordinacija pruža kvalitetne stomatološke usluge među kojima se izdvajaju zubna protetika, dečija stomatologija, oralna hirurgija, ortodoncija, parodontologija , estetska stomatologija, koju primenjujemo uz najsavremeni materijal, koji prate moderne evropske standarde.

U našoj ponudi možete pronaći naočare za sve generacije. Potrebne su Vam multifokalne naočare, naočare za vozače, kancelariske naočare, Foto naočare ili sočiva sve to možete pronaći na jednom mestu. Za vas radimo sve vrste oftalmoloških pregleda.

Firma Dine-trade uvozom i distribucijom potrošnog materijala u medicini renomiranih firmi kao što su Nipro Europe - Japan, Galmed - Poljska i Ribbel – Indija. Asortiman medicinskog potrošnog materijala čine igle za jednokratnu upotrebu, špricevi, psv-bebi sistemi, ivc kanile, dentalne igle, igle za špric, sukcioni kateteri, torax kateteri, boce za aktivnu drenažu, urološki kateteri, set za sukciju operativnog polja, skalpel nožići od karbon čelika...

C Orthopan Dental centar pruža kompletne stomatološke usluge. Jedan od retkih stomatoloških centara u regionu koji u svojoj ponudi ima sve na jednom mestu: - tri kompletne sređene i savremene stomatološke ordinacije, - najsavremeniji 3D Ortopan Soredex Cranex 3D, - zubno protetsku laboratoriju koja jedina ima sertifikat kvaliteta VITA Masterlab u ovom delu Evrope.

Specijalna bolnica dr Žutić od osnivanja za cilj ima pružanje kvalitetnih i kompletnih zdravstvenih usluga. Sve usluge pružamo po razumnim cenama, uz ljubazno i predusretljivo osoblje u prijatnom i čistom ambijentu. 

Bez potrebe za traganjem za rešenjima u inostranstvu, SVETI VID, postavlja temelje nove epohe u domaćoj oftamologiji, sa savremenom opremom, aparatima vrhunske tehnologije, okuplja vodeća svetska imena i postaje centar gde rešenje problema sa vidom nalaze hiljade ljudi iz različitih delova sveta.

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija bavi se celokupnom oftamološkom problematikom. Delatnost i vodeći stručni kadar savremene oftalmološke bolnice mogu vam pružiti potpunu oftalmološku uslugu - od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka.

Sani optik nudi kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri. Imamo veliku ponudu dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača.Svojim potrošačima nudimo izuzetne uslove plaćanja odloženo na više mesečnih rata preko administrativnih zabrana, penzijskog čeka, kreditnih kartica . Sani Optik je dobavljač Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i u svim maloprodajama se mogu realizovati recepti.

Sani optik u ponudi ima kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri, nudi proveru vida i sluha, kao i savete u vezi sa vidom i sluhom. Maloprodajna mreža kroz svoja 43 objekta u 33 grada u Srbiji, nudi profesionalne preporuke prilikom odabira dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača, savetovanje u vezi sa korekcijom sluha, stručno podešavanje slušnih aparata, baterije za slušne uređaje.

Sat optik nudi veliki izbor ramova za naočare, dioptrijske i sunčane naočare najrenomiranijih stranih i domaćih brendova. Uz naočare, kod nas je moguće obaviti pregled optometriste. Naši optičari nude najsavremeniju izradu stakala i njihovu ugradnja u ram koji možete odabrati iz naše bogate ponude. Veliki izbor okvira i svih vrsta dioptrijskih stakala...

Deo ponude Instituta Mihajlo Pupin – Piezotehnologija su: Papuče sa Magnetima, za bolju statiku tela, protiv "HLADNIH STOPALA", poboljšavaju cirkulaciju, sprelavaju gangrenu kod dijabetičara. Magneti Pupin se koriste za fizikalnu terapiju, hemoroide... MAGNETOPLAG je isto deo naše ponude proizvoda sa medicinskim magnetima – za lečenje hemoroida, klinički ispitan i sa svim neophodnim dozvolama i sertifikatima. Magnetoplag za eliminaciju hemoroida, protiv upale hemoroida  i lek protiv hroničnih hemoroida.

Magnetoplag protiv hemoroida (šuljeva) je apsolutno klinički ispitan, poseduje sve dozvole i sertifikate za proizvodnju i promet i poseduje CE sertifikat. Magnetoplag protiv hemoroida je nezamenljiv u eliminaciji hemoroida, a kod hroničnih šuljeva moguće je izbeći operativni zahvat.

Strana 1 od 5