Video Oglasi - Zdravstvene ustanove i medicina

Specijalna bolnica dr Žutić od osnivanja za cilj ima pružanje kvalitetnih i kompletnih zdravstvenih usluga. Sve usluge pružamo po razumnim cenama, uz ljubazno i predusretljivo osoblje u prijatnom i čistom ambijentu. 

Bez potrebe za traganjem za rešenjima u inostranstvu, SVETI VID, postavlja temelje nove epohe u domaćoj oftamologiji, sa savremenom opremom, aparatima vrhunske tehnologije, okuplja vodeća svetska imena i postaje centar gde rešenje problema sa vidom nalaze hiljade ljudi iz različitih delova sveta.

Specijalna oftalmološka bolnica Stankov oftalmologija bavi se celokupnom oftamološkom problematikom. Delatnost i vodeći stručni kadar savremene oftalmološke bolnice mogu vam pružiti potpunu oftalmološku uslugu - od opštih oftalmoloških pregleda do složene hirurgije oka.

Sani optik nudi kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri. Imamo veliku ponudu dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača.Svojim potrošačima nudimo izuzetne uslove plaćanja odloženo na više mesečnih rata preko administrativnih zabrana, penzijskog čeka, kreditnih kartica . Sani Optik je dobavljač Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje i u svim maloprodajama se mogu realizovati recepti.

Sani optik u ponudi ima kvalitetne naočare i slušne aparate po svačijoj meri, nudi proveru vida i sluha, kao i savete u vezi sa vidom i sluhom. Maloprodajna mreža kroz svoja 43 objekta u 33 grada u Srbiji, nudi profesionalne preporuke prilikom odabira dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce, kao i najsavremenije slušne aparate vodećih svetskih proizvođača, savetovanje u vezi sa korekcijom sluha, stručno podešavanje slušnih aparata, baterije za slušne uređaje.

Sat optik nudi veliki izbor ramova za naočare, dioptrijske i sunčane naočare najrenomiranijih stranih i domaćih brendova. Uz naočare, kod nas je moguće obaviti pregled optometriste. Naši optičari nude najsavremeniju izradu stakala i njihovu ugradnja u ram koji možete odabrati iz naše bogate ponude. Veliki izbor okvira i svih vrsta dioptrijskih stakala...

Deo ponude Instituta Mihajlo Pupin – Piezotehnologija su: Papuče sa Magnetima, za bolju statiku tela, protiv "HLADNIH STOPALA", poboljšavaju cirkulaciju, sprelavaju gangrenu kod dijabetičara. Magneti Pupin se koriste za fizikalnu terapiju, hemoroide... MAGNETOPLAG je isto deo naše ponude proizvoda sa medicinskim magnetima – za lečenje hemoroida, klinički ispitan i sa svim neophodnim dozvolama i sertifikatima. Magnetoplag za eliminaciju hemoroida, protiv upale hemoroida  i lek protiv hroničnih hemoroida.

Magnetoplag protiv hemoroida (šuljeva) je apsolutno klinički ispitan, poseduje sve dozvole i sertifikate za proizvodnju i promet i poseduje CE sertifikat. Magnetoplag protiv hemoroida je nezamenljiv u eliminaciji hemoroida, a kod hroničnih šuljeva moguće je izbeći operativni zahvat.

Nova kolekcija naočara za leto 2017. god. Svi svetski brendovi na jednom mestu: Miu Miu, Prada, Versace, Ray Ban, Persol, Oakley, Emporio Armani,  Vogue, DOLCE&GABBANA. Mam optik uvek tu za Vas.

Stomatološka ordinacija Dr Boris Prokić pruža prijatan ambijent iz kojeg ćete izađi relaksirani uz blistav osmeh. Prvi pregled je besplatan. Obuhvata objašnjenje nastalih promena kao i dobijanja potrebnih informacija o stanju Vašeg oralnog zdravlja i predloge o mogućnostima lečenja i vremenu potrebnom za sanaciju. Stomatološke usluge pruža tim specijalista sa višegodišnjim iskustvom. Mi Vam nudimo dijagnostiku, protetiku, anti-aging tretmane za zube,  konzervativnu i kozmetičku stomatologiju, oralnu hirurgiju, ortopediju, dečiju stomatologiju i  još mnogo toga.

Studio B i Specijalna bolnica Sveti Vid pokrenule su humanitarnu akciju lečenja dečije slabovidosti. Jednom mesečno biće operisano jedno dete, a rezultati će biti propraćeni u edukativnoj emisiji Studia B. Svi zainteresovani za humanitarnu akciju mogu se javitii na telefon: 011/ 328 37 37 ili putem maila: hospital@svetivid.com

Sveti Vid specijalna bolnica je sigurno rešenje svih oftalmoloških problema. Očni pregledi, Oftalmološki pregled, operacije oka, skidanje dioptrije su neke od usluga koje nudi Oftamološka bolnica Sveti vid. 

Specijalna bolnica Sveti Vid je posle petnaest godina predanog rada prevazišla regionalne okvire i postala svetski priznata specijalistička zdravstvena ustanova, a pre toga i vodeći oftalmološki centar u regionu. Sveti Vid je sinonim za vrhunsku hirurgiju oka, to je bolnica u kojoj su pod vođstvom poznatih evropskih hirurga prvi put izvedene neke od operacija u ovom regionu. Ultrazvučna operacija katarakte, skidanje dioptrije egzajmer laserom, operacija glaukoma, urođena katarakta kod beba, transplatacija rožnjače, Corneal cross linking, vitrektomija, fako vitrektomija, kao što je ablacija mrežnjače, makule..., zatim rešavanje problema slabovidosti kod dece - razrokost-strabizam, skidanje dioptrije kod dece, operacije suznih kanala, skleroplastika, nistagmus - treptanje očnih jabučica.

Očna kuća Lensoptic se sastoji od dve specijalističke optičke prodavnice i oftalmološke ordinacije.  U obe naše specijalističke optičke prodavnice možete pronaći sve vrste optičkih pomagala po najboljoj ceni. Sve vrste kontaktnih sočiva, naočare za vid, sunčane naočare, kao i dodatna oprema za održavanje i čišćenje optičkih pomagala.

Ginekološko akušerska ordinacija Radojčić u svom sastavu ima tri ordinacije, dve ginekološke i jednu za intervencije, kao i prostoriju sa krevetima za odmor pacijenata. Stručni tim specijalista sa VMA zadužen je kako za klasične ginekološke preglede, tako i za sve druge vrste ginekološke usluge: kolposkopija, ultrazvučni pregledi, papanikolau, brisevi, ultrazvuk dojki, abdomena, štitne žlezde i kolor dopler krvnih žila; laboratorijske analize, izoliranje Chlamidie trachomatis, Ureaplasme, Mycoplasme i HPV virusa; biopsija grlića, explorativne kiretaže, patohistološka analiza, ablacija kondiloma radiotalasima, aplikacije i odstranjivanje spirale, praćenje tridnoće, ekspertski ultrazvuk, Doubl test, Tripl test, amniocenteza, sva ispitivanja kod sterilnih parova - brisevi, folikulometrija, spermogram, histerosalpingografija, hormonski status, folikulometrija i laparoskopija, intrauterine i insemenicije...

Nova kolekcija naočara za predstojeću sezonu proleće/leto 2017. proizvođače Stella Mccartney, Saint Laurent, Gucci, Celine

Stomatološka ordinacija Janković pruža sve stomatološke usluge sa posebnim osvrtom na estetski deo, što se postiže timskim radom. Specijanost same ordinacije je ispravljanje zuba i odnosa vilica za koje se koriste pokretni aparati, klasični  fiksni aparati i estetski i samoligirajući sistem Damon, ali i lingvalni aparat (unutrašnje bravice)  za teskobu donjih sekutića. Takođe ako imate probleme sa viličnim zglobom i zagrižajem možete posetiti ordinaciju u kojoj se koriste različiti funkcionalni aparati. Za blistav i zdrav osmeh i vraćanje smaopouzdanja posetite Stomatološku ordinaciju Janković

LaserFocus je najnoviji i najmoderniji centar za refraktivnu hirurgiju u regionu. On Vam pruža jedinstven ambijent za opušten tretman uz punu sigurnost izbora. LaserFocus Vam omogućava pristup najsavremenijim i najsofisticiranijim tehnologijama za lasersko skidanje dioptrije koje postoje danas. Sve to uz široko iskustvo čitavog našeg tima priznatog u čitavom svetu i u regionu.

Akcija MIRU MENICON sočiva za 8 Mart Svaka dama koja poruči japanska MIRU MENICON sočiva ostvaruje popust od 20% u toku marta meseca

Očna kuća SFERA je optičarska radnja u Beogradu sa dugogodišnjim iskustvom. Naša misija je da na pravi način prenesemo svoje znanje našim cenjenim klijentima i da na taj način dođemo do najboljeg, najzdravijeg i najekonomičnijeg rešenja za svakog klijenta. Nudimo Vam sočiva i naočare za sve generacije.

Strana 1 od 5