Video Oglasi - Zdravstvene ustanove i medicina

Estetik Ramita, specijalistička ordinacija iz plastične i rekonstruktivne hirurgije, na čelu sa Dr Dejanom Milutinovićem poseduje stručan tim, naprednu tehnologija i iskustvo u radu kao garanciju za vrhunske rezultate. Estetik Ramita obavlja sledeće operacije iz oblasti estetske hirurgije: ginekomastija, liposukcija, operacija oštećene kože, podizanje obrva, lifting lica, lifting očnih kapaka, čeoni lifting, liposkulptura tela i lica, operacije na polnim organima, oblikovanje butina, zadnjice i potkolenica, korekcija zadnjice, oblikovanje struka, oblikovanje usana, operacija nosa, podizanje, smanjivanje i povećanje grudi, rekonstrukcija dojke, operacija ušiju...

Specijalistička urološka poliklinika Uro medica vrši dijagnostiku i lečenje iz oblasti urologije, ginekologije i andrologije. Specijalistički pregledi: ultrasonografija abdomena, ultrasonografija skrotuma, trus prostate, systoscopija, urethroscopia, biopsija prostate, eho gl. mammae, frenulotomija, circumcisio, skrotalne operacije, operacije na penisu, EKT kondiloma, urodinamičko ispitivanje, urofloumetrija...

SREĆAN DAN ZALJUBLJENIH! Povodom praznika očekuju vas neverovatna sniženja sunčannih i dioptrijskih naočara.  Aktuelni brendovi poput DG, PRADE MICHAEL KORSA, RAY BAN-a, PERSOL-a, OAKLEY...  Iskoristite ponudu, vaša Mam optika. 

Poliklinika Novaković je kompletno opremljena, moderna ustanova sa najnovijom tehnologoijom u oblasti ginekologije i plastične hirurgije. U Poliklinici Novaković moguće je dobiti kompletne ginekološke usluge kao i čitav spektar operacija iz domena moderne plastične hirurgije - plastična, rekonstruktivna, estetska hirurgija i hirurgija šake.

ITALOPTIK u svom asortimanu ima veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih naočara.  Furla – sinonim za stil i italijanski kvalitet poznat u svetu. Police – savršena kombinacija tehnologije, lakoće i retro-futurističkog stila. Lozza – tradicija, komfor, stil. Sting – čarolija devedesetih, mladalački i trendi. Blumarine - ženstvenost, fini detalji, delikatne boje. Momodesign - istraživanje, inovacije, kreativnost. Chopard - luksuz, rafiniranost i jedinstvenost. Pier Martino - magično i elegantno, Swarovski kristal. Fila - ikona italijanskog stila u sportu. Pogledajte našu novu kolekciju sunčanih naočara i okvira za dioptriju za 2017. godinu!

Duka Dent ortocentar vrši rentgenska snimanja donje vilice, snimanje temporomandibularnog zgloba, snimanje viličnog zgloba, snimanje nosne kosti, snimanje zigomatične kosti, snimanje cervikalne kičme i snimanje ramena.

Italoptik je za Vas pripremio outlet cene brendiranih sunčanih naočara u Beogradu, u Sava Centru. Sniženje od 50% na brendove Police, Furla, Escada, Blumarine, Lozza, Sting. Iskoristite ovo veliko sniženje sunčanih naočara. Dobrodošli u Italoptik!

Naučnoistraživačka delatnost INEP, danas, obuhvata osnovna i primenjena istraživanja u biologiji, hemiji, biomedicini i monitoringu i zaštiti životne sredine.Oblasti istraživanja su: endokrinologija, imunologija, biologija reprodukcije, metabolizam, glikobiologija, agroekologija i radioekologija. U okviru INEP-a postoje odeljenja: - Odeljenje za biologiju reprodukcije - Odeljenje za endokrinologiju i radioimunologiju - Odeljenje za imunohemiju i glikobiologiju - Odeljenje za imunologiju i imunoparazitologiju - Odeljenje za metabolizam - Odeljenje za radioekologiju i agrohemiju - Laboratorija za medicinsku biohemiju

Imate prehladu i grip ili viremiju? Dođite u Kvant medic da Vaš imuni sistem oslobodimo od svega što ga napada. Dostupni su antivirusni programi sa dizanjem imuniteta i detoksikacijom.

Privatni dom za smeštaj starih i bolesnih lica - Dom starih Odiseja nalazi se u mirnom delu Zemuna. Kompletna medicinska nega starih lica svih 24h. Stručno osoblje koje čini lekar, medicinske sestre, fizioterapeut, socijalni radnik, radni terapeut, spremačice su u svakom trenutku na raspolaganju svakom korisniku.Ishrana u domu rađena je pod nadzorom nutricioniste. Hrana je raznovrsna i prilagođena svakom korisniku doma i njihovim potrebama.Luksuzan smeštaj doma za stara lica namenjen je za smeštaj starih, polupokretnih i nepokretnih lica.

Preduzeće za medicinsko snabdevanje PALINIĆ d.o.o. posluje 20 godina na tržištu Srbije. Svim profilima zdravstvenih ustanova nudimo sledeće proizvode:  medicinski instrumenti, medicinski aparati, dijagnostički medicinski aparati, terapijski medicinski aparati, hirurški instrumenti -instrumenti za hirurgiju, EKG aparati, ginekološki instrumenti, ORL instrumenti, bolnička oprema, oprema za zdravstvene ustanove, uniforme za medicinsko osoblje, Antidekubitalni dušci, dužinomeri za bebe, koncentratori kiseonika, električni noževi za gazu, čeona ogledala, suvi stelirizatori, vage, ležaj za preglede i intervencije sa eletrično podesivom visinom...

Gamma medicina je visoko specijalizovana ustanova za oblast okuplastične hirurgije i rekonstruktivne hirurgije sa očnom i maksilofacijalnom protetikom. Tim specijalista pruža celokupni tretman u oblasti okuloplastične hirurgije, urođenih i stečenih anomalija orbitalne regije što ovu medicinsku ustanovu čini jedinstvenom u Evropi. Tretman izrade i ugradnje očnih proteza za svakog pacijenta je individualno i koriste se najsavremenije tehnologije na bazi akrilatnih polimera. U ordinaciji Gamma medicina možete koristiti usluge Rekonstruktivne hirurgije anoftalmičke očne duplje, Hirurgiju očnih kapaka i okolne regije, Hirurgiju odvodnih suznih puteva.

Aktuelni Ray Ban okviri na novogodišnjem sniženju od 10-50% popusta.

Ekstravagancija i udobnost Prada sunčanih naočara i dioptrijskih naočara sada po sniženim cenama od 10-50% popusta u optičarskoj radnji Mam optika.

Iskoristite novogodišnje i božićne praznike za kupovinu naočara za sunce i dioptrijskih noačara brenda Persol. Pored Persol naočara, na popustu od 10-50% se mogu naći i drugi brendovi poput Rey Ban naočara, Oakley, Miu Miu, Lafon, Laura Biaggioti, Michael Kors... i još mnogi drugi.

Iskoristite praznične popuste koje je Mam optika pripremila za Vas. Novogodišnji popusti na naočare za sunce i na dioptrijske naočare od 10-50%. Sportska kolekcija naočara Oakley za sve uzraste. Pored brenda Oakley u ponudi se mogu naći i naočare Lafont, Michael Kors, Miu Miu, Persol, Prada, Ray Ban, Laura Biagiotti, Emporio Armani, Andy Wolf, Dolce & Gabbana...

Novogodišnji popusti sunčanih naočara i dioptrijskih naočara. Popusti na naočare od 10-50%. Veliki izbor naočara brenda MIU MIU koje možete kupiti po prazničnim cenama.

Biorezonantna kvantna medicina pruža brzu , preciznu, neinvazivnu proveru stanja celog organizma i lečenje. Kvantna medicina ima zadatak da vrati u ekvilibrijum imuni sistem i podigne ga da može da se odbrani od napada virusi, bakterije, parazita, stres, gljivica.

Potrebna Vam je Oralna hirurgija? Radimo usađivanje implantata, RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa. Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove, ljuskice, zubni nakit, proteze, implantate, oralnohirurške zahvate, čišćenje zuba i lečenje parodontoze i još mnogo toga.

Mam optika je i ove godine pripremila velike popuste za sve ljubitalje naočara. Iskoristite novogodišnji popust naočara Michale Kors i obradujte sebe ili Vašu voljenu osobu. 

1-20 od 89

1 2 3 4 5 SledećaPoslednja