Srećna Nova godina i božićni praznici

Video Oglas firme Yellow Pages

U 2017. godini Vam želimo puno trenutaka sreće, uživanja sa najmilijima, puno uspeha i zasluženih nagrada...

                         Srećnu Novu godinu i božićne praznike želi Vam Vaš Yellow Pages!

Preporuke (44)
(44)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje

Ostali Video Oglasi firme Yellow Pages:

< >

Želite da pošaljete Novogodišnju čestitku, a ne znate kako? Imamo rešenje za Vas. Pošaljite nam Vaše slike, a mi ćemo za Vas napraviti video Novogodišnju čestitku.

Dovoljno je da nam pošaljete Vaše slike, i mi ćemo za Vas napraviti Video Novogodišnju čestitku.

Srećna Nova 2017. godina! Pošaljite svojim saradnicima Vašu ličnu Novogodišnju čestitku. Potrebno je da nam pošaljete Vaše fotografije, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Imate firmu a nema je na internetu? Ne brinite, imamo rešenje za Vas!Upišite svoju firmu besplatno na www.yellowpages.rs i predstavite svoje proizvode i usluge milionima korisnika. Ako nije ovde, možda i ne postoji. Za besplatan upis firme - klinite ovde!

Ako ste nasmejani,Ako ste sigurni u sebe,Ako ste komunikativni, Ako ste spremni za rad u timu, Ako tražite posao,Stalno Zaposlenje i Posao koji želim.Prijavite se odmah!Yellow Pages traži nasmejana lica! Prijavite se pomoću kontakt forme - Kliknite ovde!

Summer flowers introducing by Yellow Pages.

80% internet korisnika gleda video oglase 25% tih korisnika reaguje posle gledanja video oglasa 28% traži dodatne informacije o firmi ili proizvodu iz video oglasa 19% korisnika odlazi na sajt firme iz video oglasa 16% se odluči na kupovinu nakon odgledanog video oglasa 52% potrošača koji vide yellow pages video oglas posete web sajt te firme, posete tu firmu i odluče se da kupe u toj firmi. Oglas koji košta malo, ali znači mnogo.

Ukoliko želite da se sve preporuke korisnika Vaših proizvoda ili usluga nađu na jednom mestu, predlažemo Vam da preuzmete link za preporuke sa Vašeg profila na sajtu www.yellowpages.rs i postavite ga na vidljivo mesto na Vašem sajtu. Pogledajte kratko video uputstvo za preuzimanje linka za preporuke.

Objavite svoje mišljenje javno za bilo koju firmu čije ste proizvode ili usluge koristili. Bilo da ste nezadovoljni uslugom i želite to svima da ispričate ili ste imali brzu i dobru uslugu koje se rado sećate... napišite pismo, koje će stići i do firme kojoj je namenjeno, a videće ga i svi posetioci Interneta. Pišite preporuke! Jednostavno je!

Email Marketing je jedan od najpopularnijih oblika Direktnog Marketinga budući da je e-mail mnogo ličniji od svih uobičajenih načina promocije. Email Marketing je veoma efektan način komunikacije sa kupcima i moćan alat koji nudi unapređenje prodaje, bolji kontakt sa kupcima, manje troškove reklamiranja, pomoć u drugim reklamnim kampanjama i širenju baze kupaca, jaču lojalnost kupaca zbog ličnog odnosa kao i pravu sliku o kretanjima na tržištu.

Jedinstven vizuelni imidž je nešto što neće proći nezapaženo i svakako će vas izdvojiti iz gomile. Mi vam nudimo jedno od sredstava za to, a to su i baneri. Postavite svoj baner i reklamirajte svoj sajt, usluge ili firmu. Dizajn Vašeg banera prepustite našem kreativnom timu.

Na Internetu postoji 644.275.754 aktivna sajta 225 miliona domena Više od 8 milijardi stranica Više je uređaja povezanih sa Internetom nego što je ljudi na svetu Da li ste Vi online?

AKO NE KAŽETE ŠTA RADITE 71% potrošača misle da ništa ne radite, i verovatno vas nikada neće zvati da provere! AKO NE KAŽETE ŠTA PRODAJETE 61% potrošača misli da ništa ne prodajete!....

Trenutne akcije predstavljaju servis putem koga firme nude svoje proizvode i usluge ogromnom broju korisnika sajta yellowpages.rs. Ovaj servis pogodan je za promovisanje novih proizvoda i usluga, sezonskih akcija, popusta i rasprodaja zaliha. Korisnici Trenutnih akcija su korisnici sajta yellowpages.rs kao i ogroman broj privrednika koji su svakodnevno putem sajta yellowpages.rs u kontaktu sa korisnicima. Više od 480000 korisnika sajta yellowpages.rs predstavlja ogroman marketinški potencijal za firme korisnike servisa "Trenutne akcije".

Predstavite svoje proizvode i usluge putem jedinstvenog Photo Motion videa i privucite pažnju kupaca. Dovoljno je da nam dostavite nekoliko fotografija Vaših proizvoda ili usluga i naši dizajneri će napraviti video koji će na najbolji način predstaviti ono čime se bavite. Ovaj video biće predstavljen na Vašem profilu, naslovnoj strani sajta yellowpages.rs ali i na Yellow Pages Youtube kanalu.

Yellow Pages se pojavljuje u Srbiji krajem 1998. godine, da bi 1999. izašao prvi Yu Yellow Pages katalog sa 138 strana. Yellow Pages - Beograd iza sebe ima 27 štampanih izdanja u Srbiji (za teritoriju Srbije, za teritoriju grada Beograda, i Novog Sada), i na hiljade zadovoljnih komitenata. Internet sajt Yellow Pages-a (www.yellowpages.rs) je najposećeniji domaći web sajt poslovne sadržine. Celokupan sadržaj baze poslovnih podataka Yellow Pages-a funkcioniše kao pretraživač i dostupan je svima koji koriste Internet, pa preko 2.000.000 poseta mesečno govori dovoljno koliko je interesovanje i konkretno korišćenje sadržaja baze kako u zemlji tako i u svetu.

Najkompletnije rešenje za izradu web sajta, sa najmodernijom tehnologijom gde je uključen: - Moderan dizajn - Jednostavan za korišćenje - Video platforma - Mobilna platforma - Ugrađen SEO - Hosting - Registracija .rs domena Detalji...

Zadovoljni klijenti su najbolja reklama! Pogledajte šta naši klijenti misle o nama i zašto su nam ukazali svoje poverenje.

Ako želite da: - Dobijete bogatu analizu direktno od potrošača - Saznate šta potrošači kažu o vama - Dobijete privržene - lojalne potrošače - Uštedite vreme i novac dobijajući direktno pitanja od potrošača - Gradite uspeh na greškama koje se pojave - Pokazujete potrošačima da ste poverljivi i vredni poverenja - Pokazujete da brinete o potrošačima ...onda preuzmite link sa profila svoje firme i postavite ga na vidljivo mesto na svom sajtu kako biste animirali klijente da pišu preporuke za vašu firmu. Preporuka je najbolja reklama!

Ako mislite da svoju firmu predstavite potrošačima na pravi način, da promovišete proizvod ili uslugu, a da od toga imate i konkretne efekte - onda je oglašavanje na sajtu yellowpages.rs pravo rešenje za vas. Nemojte odlagati, pozovite Yellow Pages Info Centar odmah i rezervišite svoje mesto na internetu. Klijenti vas na njemu već traže!

Saznajte šta potrošači misle o vama i radu vaše firme. Napišete preporuku za firmu, postavite pitanje firmi, napišite sugestiju. Ukoliko imate iskustva sa radom neke firme i želite to da podelite sa drugima, “preporuke“ vam omogućavaju da vaša poruka veoma brzo stigne do onih kojima je najpotrebnija - potrošačima.

Preporuke i pitanja za firmu Yellow Pages
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke i pitanja kupaca
Preporuke (44)
(44)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Preporuke
Preporuke (44)
(44)
(0)
(0)
(0)
(0)
Napišite preporuku Postavite pitanje
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (44)
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
08.11.2016.

5
Pohvala za Tim i posebne saradnike Yellow Pages kompanije
Postovani,
ovom prilikom zelimo da pohvalimo Tatijanu i Saru na korektnom, brzom i nada sve ljubaznom odnosu u nasoj zajednickoj akcijipromovisanja RoadwayMaster firme.
Nadam se da ovu saradnju nastavljamo i u buducnosti.
S postovanjem Roadwaymaster tim!!
18.06.2016.

5
Pohvala za izradu korporativnog video oglasa
Zahvaljujem Vam na saradnji i izradi video predstavljanja naše firme.

I pored veoma kratkog vremena uspeli smo zajedno da napravimo materijal koji je izazvao veliki utisak kod članova međunarodnog žirija i više njih mi je čestitalo na odličnoj prezentaciji. Ostavili smo mnogo bolji utisak od zemalja u kojoj je naša delatnost mnogo razvijenija kao šta su Italija i Rusija npr.
Goran Popović,
Pops, Beograd
02.07.2015.

5
Posebna zahvalnost
Poštovani,

Hvala Vam što ste izdvojili vreme i prisustvovali održavanju skupštini Opšteg udruženja preduzetnika opštine Zvezdara održane 30. juna 2015. godine i dali svoj doprinos u učešću i radu skupštine.

Isto tako posebnu zahvalnost želimo da iskažemo Vama kao predstavnicima kompanije Yellow page na prikazanoj prezentaciji poslovanja i saradnje sa Opštim udruženjem preduzetnika opštine Zvezdara.

Srdačan pozdrav,
Vlastimir Ćirković.
Predsednik Izvršnog odbora
31.07.2014.

5
Stvarno odlična saradnja
Nije petica, već čista desetka. Drago mi je da smo uspeli da napravimo saradnju koja traje već punih 5 godina.
Veliki pozdrav od Miloša iz Moje firme
01.04.2014.

5
E-mailing
Firma Yellow pages nam je uradila mailing i veoma uspesan odziv smo imali putem mejlova. Veoma smo zadovoljni saradnjom.
25.03.2014.

5
doo Arborspalet 2010
Želim da pohvalim firmu YELLOW PAGES i Violetu Kozarac, da se zahvalim na trudu, strpljenju i profesionalnošću, veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom.
13.03.2014.

5
Utisak
Sve što nam je potrebno možemo da pronađemo na jednom mestu. To je veoma dobro i za svaku je pohvalu.
26.11.2013.

5
Sviđa mi se promena
Samo sam hteo da pohvalim promenu na sajtu koju ste napravili. Baš mi se sviđa. Vidi se da pratite trendove. Sve najbolje...
20.08.2013.

5
Sve pohvale za informacije koje nudite
Stvarno ste najbolji. Stalno koristim Vaš portal i prezadovoljan sam informacijama koje dobijam. Ne mogu da nabrojim poslova koje sam do sada uradio preko Vas.
Veliki pozdrav,
Miloš
22.04.2013.

5
Najbolja baza podataka
Kada sam bilo kada želela da pronadjem informaciju o željenom proizvodu ili usluzi, nalazila sam tačne i detaljne podatke na stranicama "Yellow Pages-a".
15.10.2012.

5
Stvarno najbolji!
Svaki put kad sam htela da nađem neku dobru radnju sa cipelama, prvo sam se konstultovala sa preporukama na Yellow Pages-u. Stvarno su najbolji nemam reči. Sve nađem šta mi treba. Veliki poljubac od Mije
24.07.2012.

5
Odlična organizovanost i informisanost
Ne znam da li je to slučajnost ili ne ali obuka u Vašoj firmi je krenula baš na dan mog rođendana. Prvi utisak je i više nego odličan. Gospodja Ranka, koja će biti naš mentor narednih nekoliko dana, je podelila sa nama svoje iskustvo i znanje i tako mi poklonila neprocenjiv poklon. Način na koji firma i njeni zaposleni funkcionišu je za svaku pohvalu. Šta da kažem osim da jedva čekam sutrašnji dan.
11.07.2012.

5
Oduševljena
Svaka čast za količinu podataka, ažurnost i preciznost. Detaljnost sajta je fascinanta, a slogan govori sve.
Sve pohvale.
13.02.2012.

5
Prava informacija u pravom trenutku
Želim da pohvalim Kompaniju YellowPages iz Beograda, zato što svaki put kada mi treba neki proizvod, kada mi treba broj telefona prodavnice, firme ili neka druga inforamcija - dobijam tačnu informaciju a pre neki dan video sam da mogu direktno sa mobilnog da biram broj koji se nalazi na Vašoj stranici. Vi ste odlični! Prava inofmacija u pravom trenutku. Hvala
06.02.2012.

5
Profesionalnost
Brzo, efikasno, i kao što naslov kaže nadasve profesionalno. Svaka čast!
06.02.2012.

5
Sve pohvale
Brza i precizna pretraga.
06.02.2012.

5
Odlična informisanost
Zaista najsveobuhvatniji oglašivač sa dostupnim infomacijama.
25.01.2012.

5
Ukupan utisak
Pohvaljujem sajt Yellow Pages-a kao i Natašu Pantelić. Sa Natašom sam jako zadovoljan kao i sa dosadašnjom saradnjom kao i njenom izuzetno jakom sposobnošću poslovanja.
ZR Vodopad
Majstor Aca
25.01.2012.

5
Pohvala za zaposlene
Vrhunska saradnja, odlična komunikacija i beskrajno poverenje krase Vanju, a nas čine zadovoljnima. Sve pohvale za Yellow Pages Srbija.
15.04.2011.

5
Pohvala za zaposlene
Nataša,

Dobio sam video oglas i slike od Vaše koleginice Jasmine i zaista sam prijatno iznenađen. Mislim da, iako urađen u zadatoj formi, odskače od proseka i pleni kreativnošću.

Hteo bih da Vam se zahvalim na strpljenju i upoznam Vas sa činjenicom da do realizacije ovog posla ne bi ni došlo da nije bilo Vaše neverovatne upornosti. Mislim da bi Vaši pretpostavljeni morali da cene tu osobinu i ja zaista insistiram da ovo pismo podelite s njima.

Takođe Vam dugujem zahvalnost i zbog činjenice da ste me povezali sa Bugijem.

Čovek je zaista ''vanzemaljac'' i vrhunski profesionalac pretvorivši jednu običnu ''tezgu'' u pravi foto sešn i svojevrsni modni performans. U potpunosti mi je jasno šta je mislio kada mi je rekao da ima privilegiju da živi od posla koji bi radio i besplatno. Ne znam da li sarađujete s njim na dugi rok, u svakom slučaju ne dajte da Vam ''zbriše'' .

Srdačan pozdrav

Vladimir Jovanović

Fado Moda
18.03.2011.

5
Hvala!
Od kada je moja firma postavila profil na ovaj sajt imamo mnogo više klijenata. Hvala!
09.04.2010.

5
Najtacnije informacije
Imate najtacnije informacije!!!
09.04.2010.

5
Pohvala za zaposlene
Poštovana gospodo,
Iako nismo trenutno zainteresovani za Vašu ponudu želeo bih da se u par reči zahvalim vašoj koleginici Dragani na izuzetno profesionalnom načinu obavljanja posla.
Naime, Dragana je pronašla način da ni jednog trenutka ne bude naporna, neprijatna i dosadna i da razgovore koje inače završavam posle 3.5 sekunde učini interesantnim i sadržajnim, a samim tim i korisnim dajući mi pregršt informacija koje će sigurno biti od presudnog značaja ako se budemo odlučili da započnemo saradnju.
Draganu ne znam lično, ali bih bio vrlo ponosan kada bih je imao u svom timu.
Lep pozdrav
Dušan Jovanović
Komercijalni direktor
Mig commerce d.o.o.
10.11.2009.

5
Ljubaznost osoblja
Samo bih želeo da obavestim nadležne u vašoj službi da sam odabrao reklamiranje kod Vas zahvaljijući ljubažnošću Vaše službenice Slađane Popović. Procedura za oglašavanje kod Vas je komplikovana tako da sam najpre odustao od reklame. Vaša službenica me je ubedila da se predomislim. Molim da to imate u vidu.
Direktor TOO Ivanjica,
Radomir Lišanin
09.09.2009.

5
POHVALA!
Postovana redakcijo,
dao sam sebi za pravo kao Vas novi komintent kome je upravo urucen ugovor,da javno pohvalim vasu koleginicu G-dju Marijanu Neskovic koja je svojom upornoscu stekla moje simpatije poslovne zene,i zakljucila ugovor sa mojom firmom.
Moram da napomenem uz svo postovanje,da mi na pamet nije padala saradnja sa Vama ili slicnim medijima iz razloga sto sam sasvim dovoljno zastupljen svugde,negde a onda je G-gja Marijana u telefonskom kontaktu,koju sam pokusao na sve nacine da eskiviram do te mere da sam se poceo i udvarati i stvarati sliku coveka spremnog da trazi i vise,morao primiti na sastanak i potpisati ugovor.
Sem sto je lepa,pomenuta Dama je prijatno dosadna,ambiciozna i krajnje poslovna osoba koja zavredjuje divljenje saradnika i stoga uz pohvalu koju zelim da procitaju nadredjeni u Vasoj cenjenoj firmi predvidjam njen skori napredak ili najmanje povisicu....
Srdacan pozdrav,
Branko Micic
12.06.2009.

5
Veliki, Veliki uspeh!
Bravo, ovakav sajt u Srbiji je uspeh imati.
18.12.2008.

5
SUPER!!
Svaka čast za sajt!!!
19.12.2008.

Slažem se u potpunosti!!!
Mislim da trenutno ne postoji nijedan sličan sajt. Sve što Vam treba na jednom mestu!!!
07.11.2008.

5
Sve pohvale zaposlenima...
Upravo me je kontaktirala osoba iz Vaše firme za posao, i mogu vam reci da je na mene ostavila utisak jako fine, komunikativne i kulturne osobe, zato sve pohvale zaposlenima unutar firme, a Vama jedno veliko HVALA na razgovoru. Veliki pozdrav svima.!
26.11.2008.

Potvrđujem priču
Devojke su stvarno super, uvek nasmejane i ljubazne.
14.01.2008.

5
KAPU DOLE!
Sumnjao sam da je ovako nesto na nasem trzistu neizvodljivo, ali vi ste me razuverili. Bolji poslovni imenik od ovog nisam video. Sistem preporuka i podrska info centra koji je enciklopedija Britanica u malom i vase ljubazne koleginice su me dovele do toga da razmisljam da molim da me zaposlite kod vas. Hvala vam.
21.02.2008.

Slazem se
Slazem se sa prethodnom pricom, i odusevljen sam sa njihovim devojkama koje pricaju.
16.11.2007.

5
Knjiga je SUPPER
Bravo, danas sam dobio vase novo izdanje, pa ovo je stvarno super. Svaka cast ekipi. Milos
08.12.2006.

5
Korisne informacije
Kad god mi je trebala neka informacija o firmi, pronasao sam sve sto mi je trebalo. U pocetku sam prvo trazio u telekomovim zutim stranama a sad samo ovde posto se ispostavilo da oni nemaju bas sve firme, pogotovo STRANE, ovo govorim iz licnog iskustva. Predpostavljam da je tako jer stranci nisu nikad culi za zute strane nego samo za Yellow Pages.
31.10.2006.

5
SUPER !
Cestitam svima a posebno mojim kolegama koji su ucestvovali u pripremi i prikupljanju i podataka i oglasnih velicina . Ova knjiga je stvarno fantasticna i nadam se da ce svi biti zadovoljni a ponajvise oni koji je budu koristili jer stvarno nema sta nema .Ukupan utisak - najbolja do sada , od tacnih telefona ( ko nadje netacan nek odmah javi ) , kvalitet papira ,i potpuno novi i jos lepsi izgled . Pozdrav Yellow Pages-u i komintetima koji su nam ukazali poverenje .
23.07.2006.

5
Dakle
Sve naj... naj...
09.11.2005.

5
pohvala sa dostupnost
Novo izdanje je mnogo obimnije i mnogo lakse za pronalazanje informacija. svaka cast
11.10.2005.

5
cestitam
Ovo je odlicna ideja, ali ce trebati mnogo vremena da bi se proculo.Jer ako je nesto popularno o tome se prica.Cestitam na ideji , i mislim da ce pomoci mnogima koji dobijaju kritike/primedbe da se poprave , a ovi ostali da budu jos bolji .Zato ljudi saljite! i pohvale i kritike!
06.10.2005.

5
svetski
Ovo je stvarno svetski, dopada mi se sto se moze pisati pohvala za proizvode...
22.09.2005.

5
Da li za ovo zna ministar?
Preporuke su super, zanima me da li za ovaj sistem znaju ljudi iz ministarstva, gde se pravi zakon o zastiti potrosaca? Mislim da bi i njima koristio.
26.09.2005.

I ostal...
mislim da bi ostali trebali da znaju. Veoma mi je koristilo to sto sam video za neke firme, jednostavno mora doci kraj losim uslugama, sada ce napokon dobre usluge napredovati... Svaka cast!
21.09.2005.

5
Najvise informacija
Kod vas sam nasao najvise informacija o nekoliko proizvoda koje sam jurio ranije po gradu. Sve pohvale
20.09.2005.

5
SUPPER
Ovo izdanje sto sam video danas je prava stvar, vidi se da Vas tim napreduje. Sve pohvale od mene.
13.04.2003.

5
preporuka
jos uvek nije potpun ali definitivno dok i privreda ukapira kvalitet da se prijavi imacemo svetski yellowpages
21.11.2002.

5
Ovo je stvarno uspeh
Stvarno sam prijatno iznenadjen sa Vasim radom. Prestigli ste mnoge kojisu poceli pre Vaqs. Preporuke su trebale i mislim da ce mnogima pomoci. Mi ovde slicne koristimo svakodnevno, nema greske, svako se bori za svoga kupca... Cestitam jos jednom ekipi.
20.11.2002.

5
Vrlo Lijepo
YU Yellow Pages sam dobio prije par mjeseci i mogu sa sigurnoscu da kazem da je ovo jedan od najboljih Telefonskih Publikacija sa Jugoslovenskih prostora ukljucujuc i one koji vise nisu sa nama. Imenik iskreno predlazem da imate bilo da ste u Biznisu ili Kuc. Pozdrav iz Cikaga E.Uzelac
20.11.2002.

5
Svi bi trebali ovako...
Pa ovo se cekalo dugo, dugo...CD je super, sajt je naj, naj.. super...
20.11.2002.

5
Bravo Yellow
Sve pohvale za trud
Pitanja (4)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
24.08.2016.

Pitanje: pitanje
da li imate knjige
18.08.2016.

Pitanje: tacno
nisam verovao, ali podaci su tacni.
18.08.2016.

Odgovor: Odgovor za Nikolu
Poštovani Nikola,
Naša baza podataka se svakodnevno ažurira. Podaci moraju da budu tačni. Zahvaljujemo Vam se na javljanju.
Srdačan pozdrav,
Yellow Pages Info Tim
24.02.2010.

Pitanje: Mape
Bilo bi dobro ukoliko biste na sajt ubacili i mape kako bi korisnici tačno locirali firmu koju traže.
24.02.2010.

Odgovor: Naravno!
To bi bilo odlično!
24.11.2006.

Pitanje: Super vam je sajt
Super vam je sajt, i ima mnogo informacija, samo ne mogu nikako da nadjem skyp telefone? Pomoc?
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.