Zalagaonica Veteran

Pošaljite:

  • Telefon 1: 011 328 3940
  • Telefon 2: 011 262 6815
  • Faks: 011 328 3940
  • Platne kartice: Nedostupno
Lokacije:

Dobračina 2, Beograd, Stari grad, Dorćol, Srbija


Zalagaonica Veteran je osnovana 1998. godine kao jedna od prvih agencija u Beogradu koja se bavi ovakvom vrstom posla. Korektnim i poštenim odnosom stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata različitih profila. Poznati smo po korektnom odnosu prema klijentima i apsolutnoj diskreciji. Maksimalno se trudimo da svakoj stranci izađemo u susret shodno našim mogućnostima.U našem društvu još uvek vlada stereotipno mišljenje o radu i poslovanju zalagaonica ali mi se svakog dana trudimo da razbijemo ovu "tabu temu" i približimo je svakom pojedincu u pozitivnom svetlu kao što je to slučaj u svim razvijenim zemljama.

Zalagaonica Veteran radi otkup zlata tj. dragocenosti, pa se kod nas mogu prodati zlatan nakit, satovi, dukati, platina, drago kamenje i ostale dragocenosti po najpovoljnijim (berzanskim cenama). Takođe može se izvršiti zamena nakita za drugi uz minimalnu doplatu. Isplata dragocenosti se realizuje odmah nakon procene. Jedna od delatnosti je i komisiona prodaja nakita i prodaja dragocenosti tako da kod nas možete po jako povoljnijim cenama kupiti zlatan nakit, satove i drago kamenje. Takođe, u našoj radionici moguća je i izrada nakita - unikatni zlatni lanci od našeg ili Vašeg zlata po najpovoljnijim cenama. Ukoliko kod nas želite da prodate veću količinu dragocenosti naše obezbeđenje će vas ispratiti do željene destinacije.

Na osnovu zaloga (zlato, srebro, drago kamenje, satovi, dukati, umetničke slike, tehnika, automobili) kod nas možete dobiti novčane pozajmice uz apsolutnu diskreciju i pravnu sigurnost. Ugovori o zalogu se sklapaju na mesečnom nivou a samo Vi odlučujete o dužini trajanja pozajmice. Vaš zalog možete podići svakog radnog dana osim nedelje s tim što ste u obavezi da 24 časa ranije najavite Vaš dolazak. Iznosi zaloga nisu limitirani a novac se isplaćuje odmah po sklapanju ugovora. Vaši zalozi se čuvaju u sefovima zvaničnih banaka i dostupni su Vam u svakom trenutku. Ukoliko želite da založite Vaš automobil možete biti potpuno bezbrižni jer se Vaš mezimac u toku trajanja zaloga čuva u garažama koje imaju 24 časovno fizičko obezbeđenje.

Preporuke potrošača za firmu Zalagaonica Veteran
Preporuke

preporuke potrošača


mišljenja potrošača. iskustva običnih ljudi

Preporuke
Prikaži:

Preporuke potrošača za firmu Zalagaonica Veteran


Pohvale

Najbolja otkupna cena zlata

, 09.10.2014.

Tema: Ukupan utisak

5

Garantovano najbolja otkupna cena zlata u Beogradu. Diskrecija zagarantovana!

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja potrošača za firmu Zalagaonica Veteran


Pitanja

Prodajem

, 31.01.2014.

Tema: Dostupnost informacija

0

Postovani, zanima me da li otkupljujete stari novac, imam libijski, italijanski, nemacki, svajcarski, rumunski i iz SFR, imam i escajg za torte i kolace sa oznakom DEP800 pa me zanima dali to moze nesto da vredi da donesem, molim vas da mi odgovorite..pozz i hvala

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Pitanje

, 18.06.2013.

Tema: Cene

0

Intresuje me koliku pozajmicu dajete kada se založi auto?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Valjak

, 20.05.2013.

Tema: Cene

0

Dobar dan. Zanima me da li bi kupili valjak za peglanje vesa. Star je oko 20 godina u ispravnom stanju je i očuvan, i nije ni jednom koriscen, ako vas zanima poslacu vam siku. Hvala unapred.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Kovani novac

, 12.11.2012.

Tema: Ostalo

0

Interesuje me vrednost kovanog novca "Morgan" dolar iz 1881g i 1912g?

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Pitanja

Pitanje

, 01.09.2011.

Tema: Plaćanje / naplata

0

Imam u svom posedu ručni sat koji sam nasledio, prodao bih ga odnosno založio na mesec dana. pa me zanimaju uslovi isplate, i po kojoj ceni bi mogao da ga otkupiom, tj. koliki je procenat za koliki period pri vraćanju istog. Unapred hvala. Hitno.

komentara Komentara (0) komentara Dodajte komentar

Sugestije potrošača za firmu Zalagaonica Veteran


Nema sugestija za ovu firmu - budite prvi koji će napisati sugestiju!

Napišite sugestiju