Ambasada Belgije

Pošaljite:
Preporuke (2)
Pitanja (6)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
3 2
  • Telefon 1: 011 323 0016
  • Telefon 2: Nedostupno
  • Faks: 011 324 4394
Radno vreme:  Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08:00 16:00 Radni dan: 08:00-16:00;
Lokacije: Krunska 18, Beograd, Vračar, Srbija Beograd, Vračar RS
Kategorija: Opšte informacije
Delatnosti:
Plaćanje: Nedostupno

Brendovi:
O nama
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu

Kraljevina Belgija je zapadnoevropska država. Graniči se sa Francuskom, Luksemburgom, Nemačkom i Holandijom. Belgija je na kulturnoj raskrsnici germanske i romanske Evrope sa holandskim govornim područjem na severu (Flamanci), nemačkim na istoku i francuskim na jugu (Valonci). Ta ravnoteža se odražava u državnim institucijama i političkoj istoriji. Flamanci čine 60% stanovnika Belgije, dok su 31% Valonci.

Glavni grad: Brisel
Službeni jezik: holandski, francuski, nemački
Površina: 30.528 km2
Broj stanovnika: 11.007.020
Himna: Brabanconne
Valuta: Evro
Vremenska zona: UTC +1, +2 (CET, CEST)
Internet domen: .be
Pozivni broj: +32
Ambasador Belgije u Srbiji: Alain Kundycki

Građanima Srbije nije potrebna viza za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci.
 

Slike proizvoda i usluga
Preporučite ovu firmu Preporučite ovu firmu
ambasade_slika1_thumb.jpg
ambasade_slika2_thumb.jpg
ambasade_slika3_thumb.jpg
ambasade_slika4_thumb.jpg
Preporuke i pitanja za firmu Ambasada Belgije
Postavite pitanje firmi ili Preporučite firmu
Preporuke (2)
Pitanja (6)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Preporuke
Napišite preporuku
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!
Postavite pitanje
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi preporuka bila objavljena.

 

Saznajte mišljenje svojih prijatelja o ovoj firmi!

Mislite da Vaši prijatelji znaju više o ovoj firmi?
Pitajte svoje prijatelje na Facebook-u za mišljenje o ovoj firmi.

Preporuke (2)
Pitanja (6)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
22.06.2018.

Ocena potrošača: 5
ponuda za zajam
Zdravo,
To je obavijestiti javnost da je gospođa Rose Badmus, privatni zajam zajmodavac je otvorio financijsku priliku za svakoga u potrebi za bilo kakvu financijsku pomoć. Mi dajemo zajmove pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima uz kamatnu stopu od samo 2%. kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati naše uvjete i uvjete kredita na: (roseofsharonfinance@ gmail.com)
21.11.2015.

Ocena potrošača: 1
putovanje uz Makedonski putnu ispravu
Živim u sl. Opaje, rodjen sam u Kumanovo, posedujem putnu ispravu izdato od strane nadleznog organa MUP-a Makedonije, ne znam zasto ne mogu da putejem u SHENGEB drzave n iko ne mi kaze da li imam neku zabranu ili bilo sto drugo molim Vas da mi odgovoritie na gore navedeno pita je
zahvalan sam na saradnji
s postovajem
Sunnaj Jashari iz sl.\Opaje opstina Kumanovo
Pitanja (6)
Postavite pitanje ili Napišite preporuku
18.09.2017.

Pitanje: Putovanje i preseljenje u Belgiju
Zdravo,
Interesuje me gde da odem i sa kim da se konsultujem u vezi odlaska i preseljenja u Belgiju.
Sva moja rodbina, braca i sestre mog oca zive, i rade vise od 20godina u Belgiji, pa me interesuje kako mogu na legalan nacin da odem i dobijem boravisnu dozvolu a kasnije ako je moguce i belgijske papire.
Unapred zahvalan.
05.02.2017.

Pitanje: Poziv za rad
Pozdrav. Mozda dobijem od stranog poslodavca u Briselu. Srbin sam i imam srpski pasoš. Ono što me zanima je da li imam prava da idem da radim kod njega i sta je potrebno od dokumenata za odlazak. U pitanju je stalni posao. Unapred hvala na odgovoru. Pozdrav i prijatno
02.09.2014.

Pitanje: Ministarstvo inostranih poslova Belgije
Molim vas, moj sin je obavio stručnu praksu u Kompaniji Agfa u Antverpenu u trajanju od 3 god.kao student Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu,a potom je odmah dobio posao po preporuci u Kompaniji Katun Nasi u Antverpenu kao dipl.ing.tehnolog, te tako je već oko 5 godina uvek sa ličnom kartom Belgije u Antverpenu i sada.
PITANJE - ja kao samohrana majka sam ga iškolovala obzirom da je moj muž a njegov otac dobio otkaz gostoprimstva u Srbi u vreme vladavine Slobodana Miloševića kao strani državljanin, a državljanin Jordana musliman koji nas je jako maltretirao i ima o tome zvanični izveštaj u MUP Srbije iz l993.g. - to mi je kao srpkinji bilo hvala što sam mu se našla u teške trenutke njegovih studija najpre u Beogradu, a zatim u Nišu - a ja kao posledicu Srbije - zbog supruga - opština mi je srušila stambeni objekat u izgradnji u centru Beograda i pored gradj.dozvole u Ugovora sa Direkcijom za izgradnju grada Beograda gde se vidi da sam izmirila naknadu za kvadrate., još uvek smo u sudskom sporu sa opštinom jer je to bilo l996.g.i sada od tada stanovali smo mnogo godina privatno, a evo nekoliko godina imamo stamb.objekat u Kaludjerici gde sam ja sada obzirom da je sin na poslu u Belgiji.

Molim vas sa sinom imam sudski zaključen Ugovor o doživotnom izdržavanju od 2002.g. sa sinom i on je moja loza u koga se uzdam, a on je trajno rešio svoje zaposlenje u Belgiji i kupio sebi stan u kome živi - to molim kao vremešna osoba rodj. sam 1948. odnosno imam 66 god. života i imam inval.penziju l5.780,oo din. odnosno cca svega 150e što je nedovoljno bez pomoći sina.
Ugovorom o doživotnom izdržavanju sam mu sve dala što sam stekla kroz život i želim da se on stara o meni kako smo se i dogovorili bez promene, - te molim da mi omogućite zakonsko pravo da odem kod njega u Antverpen i živim do kraja mog života i to odmah jer imam iza sebe 6 operacija i nisam u mogućnosti da se kvalitetno staram o sebi.To je i njegova želja i mnogo je tužan zbog naše razdvojenosti i nada se u pravdu Belgije u kojoj ima veliko poverenje da ćete nam to i omogućiti- mi smo jedini članovi porodice - on nije oženjen za sada.
Sve što je potrebno od dokumentacije ja ću vam doneti i naravno i od njega će te zatražiti njegov Ugovor o radu na neodredjeno vreme i Ugovor o kupovini stana.
Kontakt tel. 381603412717 JE MOJ I OVAJ MEJL.
HVALA NA POZITIVNOM I BRZOM ODGOVORU - ZIMA JE NA PRAGU, A JA NISAM SPOSOBNA DA SE IZBORIM SAMA BEZ POMOĆI SINA
POŠTOVANJE!
04.04.2016.

Odgovor: loan
Jeste li u potrebi za kredit? To je informirati širu javnost da je gđa Jane Alison, privatni zajam zajmodavac ima otvaraju financijsku priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredite na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim i razumljivim uvjetima i stanju. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (saintloanss@gmail.com)
04.04.2016.

Odgovor: spajanje porodice
molim vas neznam da li sam se obratila nadleznima ali molim ako nisam da preusmerite kako bi okoncali nas problem - opisan detaljno u preporuci -hvala unapred
22.04.2014.

Pitanje: Fag
Dobar dan ja sam Semir iz Belgije
ja zivim u Belgie u Oostende
hteo sam da pitam sta mi treba da vadim radnu vizu za Belgiju imam ko da me prima u poslu u fabriku?
19.07.2013.

Pitanje: pitanje
Imam 17 godina,I trebala bi da idem sa deckom u Belgiju, kod njega u goste, s obzirom da je on tu, sa mnom,da li meni treba pozivno pismo I koliko novca mi je potrebno za nedelju dana?
Hvala
09.02.2013.

Pitanje: Sklapanje braka u Belgiji
Zanima me šta je sve potrebno od dokumenata za sklapanje braka u Belgiji, izmedju srpkinje i belgijskog drzavljanina. Napominjem da je devojka srpskog drzavljanstva trenutno turisticki u Belgiji, pa ako mozete detaljno da me posavetujete sta je sve neophodno da uradi da bi mogla da zivi i radi u Belgiji. Unapred zahvalna...
14.02.2013.

Odgovor: Odgovor
Postovani,

Za sve informacije u vezi vize, boravka i sklapanja braka u Belgiji informisite se na website-u Ministarstva Inostranih Poslova Belgije

http://countries.diplomatie.belgium.be/fr/serbie/venir_en_belgique/visa_pour_belgique/
Polja označena crveno nisu pravilno popunjena!

Upišite validan e-mail da bi komentar bio objavljen.